7 bästa appar för röstbrevlåda 2020

Röstbrevlåda är ett sätt att låta dina kontakter veta vad du har att säga, även utan att de är tillgängliga. Det är meningsfullt när du är i möten eller helt enkelt inte kan svara på samtal vid en viss tidpunkt.

Med detta i åtanke kan man förstå användningen av röstbrevlådan även idag med teknik nästan på sin topp. Men tänk om du får flera röstmeddelanden varje dag? Det är helt enkelt inte möjligt att lyssna på varje röstbrevlåda du får under en viss dag. Det är här visuella röstmeddelandeapps kommer in i ekvationen. Med dessa appar kan du få en transkriven version av din röstbrevlåda så att du helt enkelt kan läsa innehållet i röstbrevlådan och ta bort de obetydliga dem från din lista.

Är du inte säker på vad de bästa visuella röstmeddelandenapparna är? Följ med nedan så visar vi dig en handfull av våra favoriter.

Använd den inbyggda röstmeddelandefunktionen

När det gäller det behöver du egentligen inte en Visual Voicemail-applikation från en tredje part. De fungerar ganska bra, men generellt sett är de mycket dyrare än de borde vara. Faktum är att din operatör buntar vanligtvis i någon form av Visual Voicemail-funktion med din telefonplan, oavsett om det är med i dina data, eller debiterar dig $ 0, 99 extra per månad för den typen av åtkomst.

Dessutom har lagerns Visual Voicemail-funktioner blivit så mycket bättre under åren när det gäller design och användbarhet.

Men om du kör en äldre telefon eller kanske inte har en telefonplan, kanske du vill överväga en Visual Voicemail-app. Dessa ger vanligtvis en mycket bättre upplevelse än Android KitKat-upplevelsen. Här är några av våra favoriter.

Google röst

Google Voice är ett populärt erbjudande som har funnits länge. En funktion som appen har erbjudit länge är möjligheten att få visuell röstbrevlåda på din telefon utan att behöva en separat app. När du får en röstbrevlåda på ditt Google Voice-konto kan du göra det möjligt att skicka transkriptioner via e-post eller text direkt, vilket ger dig fullständig information om din senaste röstbrevlåda på nolltid.

Naturligtvis kan användare också se transkriptionen på appen, vilket är lika bekvämt om du använder Google Voice regelbundet.

Det bästa med visuella transkriptioner på Google Voice är att det också stöder spanska, vilket kan vara till hjälp om du är en inhemsk spanska talare. Naturligtvis är Google Voice ett utmärkt alternativ till din vanliga mobiloperatör med några utmärkta priser för internationella samtal.

HulloMail Smart röstbrevlåda

Detta är ännu en attraktiv visuell röstbrevlåda-app som kan hjälpa dig att sortera igenom långa transkriptioner på nolltid. En funktion som jag särskilt gillar med HulloMail är förmågan att söka igenom röstmeddelanden med ett specifikt ord eller mening för att hitta röstmeddelandet du letar efter.

Detta kan hjälpa dig att individuellt sortera igenom ett gäng röstmeddelanden på din smartphone. Du kan också läsa transkriptioner från den tillgängliga listan och till och med skicka en kopia till din e-post om du vill ha den.

Visual Voicemail Plus

Detta är en omfattande transkriptionsapp som låter dig se korrekt läsning av dina röstmeddelanden. Tänk dock på att appen bara fungerar med operatörer som tillåter vidarekoppling av samtal, så att vissa nätverk (mestadels förbetalda) kommer att lämnas utanför veckan. Men om du är på större nätverk som AT&T, Verizon etc, bör denna app fungera perfekt.

Det bästa med den visuella röstmeddelanden-appen är att den kan skicka röstmeddelandevarningar även när telefonen är avstängd eller täckt av nätverket. Detta fungerar bra tillsammans med PhoneFusion ONE-tjänsten.

Appen låter dig också lämna en specifik hälsning till en viss samtal, med möjligheten att anpassa ditt meddelande för varje kontakt, och därmed lägga till den mänskliga beröringen till dina röstmeddelandesvar.

InstaVoice

Denna app är idealisk lämpad för användare som har många nummer att hantera. Med InstaVoice kan du få alla dina röstmeddelanden vidarebefordrade till en plats, så att du snabbt kan gå igenom dem och till och med svara direkt på dem med hjälp av en särskild samtal och textknapp i appen.

Det syftar till att ta bort smärtan från att hantera massor av röstmeddelanden, vilket innebär att du kan kasta onödiga röstmeddelanden från ditt konto inom några ögonblick tack vare de snabba transkriptionerna.

Om du har en funktion som du inte förstår har InstaVoice ett kundsupportteam som kommer att vara angelägna om att hjälpa dig med frågor som rör appen. InstaVoice är en gratis app i Play Store med köp i appen.

YouMail Robocall Blocker & Voicemail

YouMail är en omfattande visuell röstbrevlåda-app med några andra funktioner i ärmen för att göra den till en av de bästa i detta segment. Den levereras med automatiska röstbrevtranskriptioner för att omedelbart behålla det som är viktigt och kassera det som inte är det. Det kan också hjälpa dig att ignorera telemarketers eller robocallers helt genom att ge dem en out-service-ton så att de kan ta bort dig från deras anropslista.

Appen svarar automatiskt på samtal till privata nummer och vidarebefordrar ett meddelande där de uppmanas att spärra uppringarens ID och ringa igen. Du kan också spara röstmeddelanden för alltid i mappar på smarttelefonen.

Voxist

Ange, Voxist Visual Voicemail, röstmeddelandet som du kan läsa. Voxist använder faktiskt en intelligent röstmeddelandealgoritm som ersätter din operatørs ineffektiva röstbrevlåda. Du kan enkelt spara tid genom att läsa transkriberade röstmeddelanden, och med utmärkt noggrannhet - du kan säga adjö till den röstmeddelanden som träffas eller missa som din operatör har.

Vooxist ger dig också åtkomst till meddelanden på din telefon eller via e-post, så att du aldrig missar ett meddelande. Testa Voxist idag. Det är gratis att prova och upp till en viss röstbrevlåda, men efter det vill de att du ska prenumerera!

Bärarens röstbrevlåda

Det är värt att notera att du kan få Visual Voicemail direkt från din operatör. Många av dem erbjuder faktiskt sina egna applikationer för Visual Voicemail - till exempel har AT&T AT&T Voicemail Viewer, och T-Mobile har T-Mobile Visual Voicemail. Så beroende på vem din telefontjänst är, kan det också vara värt att ge något av dessa alternativ ett försök. Även Sprint har sina egna.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta röstbrevlådeappar som du kan använda idag. De flesta av dessa ger dig den funktionalitet du letar efter, men det är värt att notera att de i allmänhet är dyrare än den röstmeddelandefunktionen som medföljer din telefon. De flesta efterbetalda planer paketerar redan Visuell röstbrevlåda med data, eller det är en billig $ 0, 99 per månad för att hålla den aktiv.

Och Android ser bara fler och fler förbättringar, förbättrar även den inbyggda Visual Voicemail-funktionen. Det har sett några stora förbättringar under åren, till den punkt där du inte behöver lita på en tredje part.