7 bästa appar för musikspelare för Android år 2020

Låt oss inse det, vi pratar knappt om musikspelarna som levereras med våra Android-telefoner. Musikspelaren är dock en av de integrerade delarna av din smartphoneupplevelse. Medan de flesta av oss har fastnat på att använda det som tillverkaren erbjuder, skulle du bli förvånad över att veta om antalet tillgängliga alternativ för alla. Att veta detta, skulle det vara dumt att inte få tag på några av de bästa musikspelarna där ute.

Vi kommer att prata om fem av de bästa musikspelarapparna som finns tillgängliga för Android idag. Du kanske känner igen några av dessa namn, eftersom vi bara väljer det bästa. Å andra sidan, om du känner att vi har missat några namn, se till att du nämner i kommentarerna nedan.

Så låt oss komma rätt till det.

5 bästa appar för musikspelare för Android

Google Play Musik

Google play Music kommer in som vår nummer en utmanare. Om du letar efter ett utmärkt sätt att spela din musik ska du inte leta längre än denna gratis tjänst.

Google Play Music är gratis för alla att ladda ner. Med det kan du lyssna på gratis, annonsstödad radio, allt baserat på genrer och låtar du tycker om - på samma sätt som Pandora!

Men höjdpunkten i denna applikation är lätt dess musikuppspelningsfunktioner. Ladda upp dina lokala album och enskilda låtar till Google Play Musik så kan du strömma den musiken var som helst i världen på vilken enhet som helst. Du behöver bara se till att du är inloggad på Google-kontot för att se till att du kan se den musiken.

Naturligtvis har Google Play Music några utmärkta funktioner för upptäckt av musik också. Genom All Access-passet kan du få personliga rekommendationer såväl som möjligheten att strömma miljoner av dina favoritlåtar utan att köpa dem eller deras respektive album individuellt

Spela musik är vår favorit på grund av den utmärkta korsningen mellan en musikuppspelningstjänst, liksom strömningsabonnemangsfunktionerna.

Apple Music

Apple Music är nästa på vår nedräkning eftersom du, liksom Play Music, kan ladda upp dina album och favoritlåtar till Apple Music, med möjligheten att spela dem på alla enheter, så länge du är inloggad på samma Apple-konto dessa enheter.

Apple har också en radiofunktion som ingår i plattformen, vilket gör att du kan lyssna på musik som liknar Pandora. Dessutom finns det personliga rekommendationer och spellistor som du kan använda för att upptäcka nya spår.

Apple Music är en av de bästa, för när du prenumererar finns det faktiskt över femtio miljoner låtar du kan strömma. Med ett Apple Music-abonnemang har du tillgång till allt detta.

Det finns faktiskt en funktion inbyggd i Apple Music som till och med ger dig exklusiva tittar på musikbaserade dokumentärer, konserter och original-TV-program.

Apple Music har också en ganska trevlig social funktion - du kan skapa en profil och sedan följa vänner och favoritartister och till och med dela spellistorna du har skapat med varandra.

Fonograf musikspelare

Den här appen är byggd kring Googles filosofi om materialdesign som introducerades för några år sedan. Så om du har ägt en Android-enhet som lanserades under de senaste tre åren kommer du att vara hemma med användargränssnittet här. Även om det ser ut som en aktiemusikspelarapp, har den mycket att erbjuda. Du har last.fm-integration som standard, så att du kan spela dina spår eller strömma radio från plattformen.

Om du inte är alltför imponerad av det tema som utvecklaren erbjuder, kan du ändra det som du vill. Vi skulle dock ha velat det om fler alternativ erbjöds. Det finns ingen anledning till att det inte kan ändras med en uppdatering, så vi är inte alltför skeptiska. Appen är lätt på din enhet också, så att du inte hittar den tömmer batteriet eller minnet för mycket. Utvecklarna erbjuder till och med en widget för att göra det enklare för kunderna. Detta är en av de attraktiva indie-musikspelarapparna som måste kontrolleras. Det är gratis att ladda ner och har inga annonser. Att göra ett köp i appen kan dock låsa upp några funktioner.

Neutron Music Player

Denna musikspelare har 32/64 bitars ljudåtergivningsmotor, så att du kan spela spår av alla slag. Dessutom påstås det att den inte litar på Android för att ge dig dessa funktioner, så det körs oberoende. Med alla dessa faktorer kan du köra vanliga mp3-filer tillsammans med FLAC och flera andra ljudformat. Den har funktioner designade för ljudsignaler, så du behöver förmodligen inte en andra app när du har tagit hand om Neutron.

Användargränssnittet är ganska enkelt och lämnar uppriktigt mycket att önska. Det är emellertid inte mycket oroande så länge det går snabbt och inte påverkar prestandan på din smartphone / surfplatta. Appen har också en egen utjämnare, vilket hjälper dig att justera parametrarna i enlighet därmed. Naturligtvis finns det förinställda utjämnare också, så du behöver förmodligen inte göra det hårda arbetet.

Denna snygga app kan laddas ner gratis, men användare kommer att behöva prenumerera för att fortsätta använda. Den körs på en gratis provmodell, så när perioden är klar måste du få ett prenumeration för att fortsätta använda det. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 2.1 och senare.

Shuttle Musikspelare

Den här är en högt rankad musikspelarapp som har funnits ett tag. Det ger dig ett materialdesigntema precis utanför fladderträet, som kan modifieras ytterligare tack vare temasupport. Du kan också bläddra igenom last.fm, skapa spellistor och mer. Den stöder också inbäddade texter på ljudfiler, så att du inte behöver skura via internet för en lämplig lyrisk fil. Det är en smart designad, funktionell app och något som alla Android-användare behöver prova minst en gång.

Appen kan laddas ner gratis, men det finns köp i appen. Genom att göra ett köp i appen får du tillgång till fler teman, möjligheten att bläddra igenom enskilda mappar på din telefon, fler teman, redigering av ID3-taggar och mycket mer. Så medan gratisversionen är ganska anständig på egen hand, är det mycket meningsfullt att prova det betalda abonnemanget för att skörda full nytta av denna app. Du kan också välja att ladda ner den betalda versionen av appen direkt genom att söka efter “Shuttle +” i Play Store.

jetAudio HD Music Player

Detta är en av mina personliga favoriter helt enkelt på grund av den typ av prestanda som den erbjuder ut ur lådan. Det är en enkel och lätt app, men det faktum att det kan så mycket ut ur lådan, särskilt för en gratis app är mycket lovvärt. Det har funnits ett tag, så utvecklarna har haft gott om tid att finjustera sin prestanda under en tid. Det kommer med sin egen uppsättning av widgetar samt möjligheten att redigera taggar för dina ljudfiler.

De har till och med en app för Pebble smartwatch, så att du kan växla musikkontroller från din bärbara. Sammantaget är jetAudio HD en av de bästa musikspelarna där ute och vi skulle hårt pressa på att hitta något liknande i Play Store. De gratis versionerna och de betalda versionerna har inte många skillnader, även om den betalade versionen tar bort annonser och ger dig tillgång till några fler teman.

PlayerPro Music Player

Vi blir inte förvånade om du inte har hört talas om PlayerPro tidigare. Det är en extremt snygg applikation med stöd för Chromecast och Android Auto. Om du letar efter ytterligare skinn eller teman kan de laddas ner som du vill. Appen kan också spela video, vilket definitivt är praktiskt. Gestfunktioner låter dig skaka telefonen för att enkelt hoppa över spår. Det kommer också med en 10-båndsutjämnare, vilket inte hörs bland musikspelarappar. En app som denna kommer dock inte gratis och den är för närvarande prissatt till $ 3, 99. Du kan också kolla in den kostnadsfria versionen av appen om du vill prova den först.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta musikspelarappar för Android. Många av varumärkesvalen är utmärkta och pålitliga tjänster som enkelt spelar din favoritmusik; Google Play Music och Apple Music kommer dock att ge dig de bästa upplevelserna, åtminstone så långt användarupplevelsen går, samt funktioner för musikupptäckt.

Det trevliga med Google Play Music och Apple Music i synnerhet är att du kan ladda upp ditt musikbibliotek till båda tjänsterna, och sedan kommer de att vara tillgängliga på alla enheter som är inloggade på samma Play Music- eller Apple Music-konto.

Har du en favoritmusikspelarapp som är din go-to för musik och podcast-lyssnande? Det låter i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!