7 bästa app för nummerpresentation för iPhone XS

Anrops-ID-applikationer idag är så användbara. De kan enkelt identifiera okända nummer, vilket ger dig ett namn samt platsinformation om vem som ringer. Detta ger dig en bättre uppfattning om du ska ta upp telefonen eller inte, och det kan till och med hindra dig från en oönskad konversation från ett ex!

Är du inte säker på vilken app som ringer ID att få för din iPhone XS? Var noga med att följa med nedan - vi visar dig de bästa alternativen tillgängliga idag. Här är våra bästa val.

hiya

Hiya kommer in som första på vår lista för apper för nummerpresentation. Det är ett fantastiskt sätt att identifiera inkommande samtal från de människor som du inte känner till. Det visar dig information om personer som ringer till dig och till och med ger dig information om personer som redan har ringt dig från din lista över senaste samtal. Med Hiya kan du svartlista nummer så att oönskade nummer slutar ringa och skicka SMS till dig. De har också en utmärkt skräppostdatabas - Hiya kommer faktiskt att meddela dig om en telemarketer försöker nå dig. Men om en telefonsäljare går igenom kan du bara rapportera det och Hiya lägger till den i den ständigt växande skräppostdatabasen.

Vi gillar verkligen Hiya eftersom det är helt gratis. Du behöver inte betala för att använda den, och det finns inga annonser i appen alls.

Truecaller

Truecaller är förmodligen de bästa Caller ID-applikationerna på marknaden just nu, och det är tillgängligt för iOS och Android. Den har faktiskt en massiv databas med telefonnummer i sig - över 250 miljoner. Som sagt, Truecaller borde mycket enkelt kunna identifiera alla telefonnummer som försöker ringa dig - det kommer till och med att identifiera numren i din lista över senaste samtal.

Denna app som ringer ID gör ett bra jobb med att blockera skräppostnummer också. De har en massiv, community-driven databas som håller skräppostnumret i fjärran. Truecaller meddelar dig om ett av numren som försöker ringa dig är ett telemarketingnummer, och om ett av dessa nummer kommer igenom, rapportera det bara, och det läggs till i skräppostdatabasen.

Mig - nummerpresentation

Mig - Anrops-ID tar lite annorlunda inställning till hela anrops-ID-metoden. De tar det från ett skräppostskyddssätt och försöker hålla dig skyddad från slumpmässiga telemarketers, bluffsamtal och mer.

Me ger dig meddelanden i realtid med nummerpresentation via andra Me-användare. Jag kan till och med varna dig för potentiell skräppost eller skadliga nummer. Dessutom finns det en SMS-skyddsfunktion som skyddar dig från skadliga meddelanden som ibland ingår i en bild eller video.

Nummer id

Nummerpresentation är lite annorlunda än några av de andra vi listade här idag, och hjälper faktiskt till omvänd telefonuppslag mer än någonting. Den här kan faktiskt använda kartläggnings- och geolokaliseringsdata för att ge dig en ungefärlig punkt till var din samtal ringer från.

Den här tjänsten kan hämta information ganska exakt men fungerar bara om du är bosatt i USA eller Kanada. Framgångsgraden är faktiskt riktigt bra och identifierar cirka 70% av trådlösa och VoIP-nummer.

Showcaller

Showcaller är nästa upp på vår lista och fungerar i princip på samma sätt som Truecaller gör, bara med en mindre telefonnummer databas. Det är också en lätt applikation som tar upp en liten 4MB på din iPhone XS. Det borde kunna identifiera nästan alla telefonnummer som kommer igenom och till och med ge dig en uppfattning om platsen samt vilken typ av anrop som det ringer - det kan vara ett fast telefonnummer eller mobilnummer.

Showcallers skräppost-system fungerar också som Truecaller. Om ett telemarketer-nummer hittas i Showcallers skräppostdatabas meddelar Showcaller att numret som ringer är ett skräppostnummer. Om en telemarketer klarar sig kan du rapportera den och numret läggs till i skräppostdatabasen. Som du kanske föreställer dig kan du använda Showcaller för att svartlista telefonnummer också.

Mig nummerpresentation

Me Caller ID är en annan bra Caller ID-app. Som du kan föreställa dig gör det samma sak som de andra appen som ringer ID på vår lista. Alla telefonnummer som inte finns i din adressbok kommer att identifieras av Me Caller ID, och förhoppningsvis ger dig ett namn och ungefärlig plats. De kanske till och med säger om numret är ett fasta nummer eller ett mobilnummer. Me Caller ID: s nummerdatabas är betydligt mindre än Truecaller, så du kanske inte får namn för alla som försöker ringa dig.

Me Caller ID tar samma inställning till skräppersonar som de flesta andra nummerpresentationsappar gör - en snabbmeddelande varnar dig när en telemarketer försöker ringa dig. Om en telefonsäljare klarar sig, rapporterar du bara numret och det läggs till i Me Caller ID: s skräpportdatabas.

WhosCall

WhosCall kommer som sist på vår lista. Den här är i grunden en app som bara kallar nummerpresentation och erbjuder dig grundläggande nummeridentifiering. Den identifierar de flesta siffror som kommer till din iPhone XS och kommer även att varna dig för inkommande spam-anropare. Om en samtal kommer igenom det är en telemarketer, betyder det att den inte var i sin skräppostdatabas. Rapportera numret så läggs det till i skräppostdatabasen och varna andra WhosCall-användare också om det. Som du kan föreställa dig kan du också svartlista nummer med WhosCall också.

Dom

Letar du efter ett sätt att identifiera okända telefonnummer på din iPhone XS? Då kommer någon av dessa anrops-ID-appar att göra det åt dig, eftersom de alla fungerar i stort sett på samma sätt; men du har lycka till med Truecaller på grund av den enorma databasen med telefonnummer som den har.