7 bästa app för kaloriträknare 2020

Kaloriträkning kan vara till stor hjälp om du vill gå ner i vikt. I själva verket är det verkligen ett av de enda helt säkra sätten att gå ner i vikt. När du går ner i vikt har du en daglig kaloriförbrukning - detta är det kalorimål som du vill träffa för att bibehålla din vikt. Men om du vill gå ner i vikt måste du ha ett underskott på den dagliga utgiften. I åtanke måste du räkna kalorier för att se till att du håller dig under den dagliga kaloriförbrukningen och därmed ett underskott. Det finns verkligen inget annat sätt att göra detta än att noggrant titta på vad du äter.

Modern teknik har också gjort det mycket lättare att räkna kalorier. Många av dessa applikationer har en enorm databas med livsmedel som låter dig snabbt välja ut vad du åt och vilka kalorier som finns i den. Många av dessa applikationer har till och med möjlighet att skanna UPC: er, vilket ger dig den mest exakta bilden av vad du äter. Dessa applikationer låter dig också mata in mat i vikt (imperialistisk eller metrisk), så att du kan få en exakt mätning av förbrukade kalorier.

Som du ser är det verkligen inte så svårt att räkna kalorier med modern teknik. Är du inte säker på vilken kaloriräknande app du kan hämta själv? Se till att följa med nedan, så visar vi våra fem favoriter.

MyFitnessPal

En av de bästa apparna på marknaden för att räkna kalorier är MyFitnessPal. Med MyFitnessPal kan du organisera dina måltider med frukost, lunch, middag och mellanmål. Du kan även spåra ditt vattenintag. MyFitnessPal har en stor databas som ska hjälpa dig att hitta nästan allt du äter. Som vi redan nämnt har applikationen också en UPC-skanningsfunktion så att du snabbt kan få en mat in i en av dina kategorier.

Förlora det!

The Lose It! app erbjuder liknande funktioner som MyFitnessPal. Det finns många liknande kategorier - Frukost, lunch, middag och mellanmål. Du kan spåra vattenintag precis som MFP, och du kan skanna produkter till din databas. En av de snygga sakerna med Lose It är att det är lite mer motiverande än MFP. Den har några snygga måltidsplaneringsfunktioner också och tillåter till och med att du kan spåra mat genom att ta en bild av den. Du kan skapa dina egna utmaningar för att göra viktminskning kul.

Kaloriräknare

Därefter tittar vi på Calorie Counter från FatSecret. En av fördelarna med FatSecret's Calorie Counter är designen. Det har ett mycket rent användargränssnitt med livliga färger. Det är ganska rakt fram och lätt att komma åt de flesta av appens funktioner, vilket gör det mindre förvirrande än, säg, förlora det! och MyFitnessPal.

Det har den mest grundläggande funktionen som du kan förvänta dig av en kaloriräknare - förmågan att hålla reda på din mat, träning (träningspass) och din vikt. Du kan faktiskt regelbundet uppdatera din vikt, vilket visar dig en praktisk graf över hur mycket du tappade eller fick över tid.

FatSecret drar nytta av världens databas över mat och näring av högsta kvalitet, så att du enkelt kan hålla reda på och lägga till dina livsmedel i appen.

En av höjdpunkterna i FatSecret Calorie Counter är att det faktiskt finns en gemenskap som du har snabb åtkomst till. Om du har frågor, oro eller helt enkelt behöver uppmuntran på din resa, finns det hundratals människor i samhällsstyrelserna för just det!

EasyFit-kaloriträknare

EasyFits Calorie Counter-app ser ut som en kalori Counter från framtiden när det gäller design. EasyFit tar faktiskt saker ett steg längre, låter dig enkelt spåra din mat, vattenförbrukning och specifika näringsmakroer. Det kommer att berätta hur många kalorier du kan äta per dag och till och med visa hur många kalorier du tränar och passar ut.

En av fördelarna med EasyFit är att allt i din app och Food Diary är 100% privat. Programmet använder inga konstiga behörigheter, så du kan lita på att din information förblir säker. Du kan verkligen anpassa appens färger och tema till dina egna personliga preferenser också, vilket säkerställer att du får något du kan njuta av att titta på dag in och ut!

EasyFit utnyttjar faktiskt också hemskärmswidgets. Detta gör det enkelt att spåra dina framsteg utan att öppna appen, eftersom den visas via en widget direkt på din hemskärm!

EasyFit, liknande FatSecret, erbjuder en interaktiv graf över hur mycket vikt du har tappat, samt hur mycket din midja har krympt. Det är viktigt att ange uppdaterad information regelbundet så att EasyFit kan visa dig hur mycket vikt du har tappat över tid!

MyPlate

MyPlate är en annan applikation för kaloriräkning att överväga. Gjord av Livestrong kan du hålla reda på vad du äter till frukost, lunch, middag och snacks! Den har en omfattande matdatabas med över 2 miljoner artiklar, hjälper dig att hålla reda på ditt vattenintag, hålla reda på din vikt och framsteg över tid, skapa anpassade livsmedel och måltider och till och med låta dig använda en streckkodsscanner för att skanna in mat . MyPlate kan till och med ge dig ett personligt kalorimål varje dag.

Appen är definitivt värt att överväga, eftersom den låter dig lägga till övningar (vilket kan ge dig fler kalorier du kan äta under dagen), och till och med synkroniseras med tjänster som Google Fit.

MyNetDiary

Därefter har vi MyNetDiary. MyNetDiary liknar de appar vi redan har listat; trots allt är det en annan kaloriräknande app, vad skulle du annars vill göra? Det ger dig möjlighet för snabbmatloggning - för alla tre måltider på dagen, samt snacks. Det finns även kolhydrater och näringsspårning med den här appen. En sak som det gör unikt är att du också kan hålla reda på mediciner - det är bra för dem som förlitar sig på insulin och andra mediciner för deras hälsa. Kolla in det själv nedan!

Kaloriträknare & Diet Tracker

Senast har vi Kalorier Counter & Diet Tracker. Återigen gör det mycket av detsamma av de andra apparna i den här listan - låt dig registrera kalorier för alla tre måltider för dagen, inklusive snacks. Det låter dig spåra övningar och träning också, vilket kan påverka ditt kaloriintag. Appen själv låter dig välja din dietväg och hjälper dig i dina mål, oavsett om du gör keto, ingen kolhydrat, 1200 kaloridiet och så vidare! Kolla in det nedan!

Dom

Så vilken kaloriräknande app ska du få för din Android-telefon? Vi rekommenderar att du går med MyFitnessPal eller Lose It. Båda har funnits länge och ger en kvalitetsupplevelse samt en väg till wellness.

Vad är din favoritkaloritapp? Berätta allt om det i kommentarerna nedan, och det kan bara hamna på vår lista vid ett senare datum.