7 bästa App Collage Maker-appen för Android

Fotokollage är ett roligt sätt att dela några av de viktigaste ögonblicken i ditt liv med andra och skapa vackra konstverk att hänga på en vägg. Med en Android-smartphone och rätt app kan du göra fantastiska collage på några minuter, om inte mindre. Du behöver bara några foton som du redan har tagit, och sedan kan en collagemaskin sy ihop dem i ett collage. Vissa collageproducenter tillåter till och med att du tar bilder direkt i appen.

Som sagt, om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de sju bästa apparna för fotocollage till Android. Så utan vidare, här är de:

Layout av Instagram

Instagram själv har inte ett inbyggt sätt för dig att göra collage ur sitt foto; den har dock en separat app som du kan installera lämpligt som heter Layout. Layout låter dig skapa unika layouter genom att använda och manipulera dina egna foton. När du sedan skapar ditt collage kan du direkt dela dem med alla dina Instagram-följare.

En av de snygga sakerna med Layout är att du kan använda den för att inte bara använda foton från ditt galleri, utan också ta bilder med. Galleri låter dig välja foton från telefonens album och Photo Booth låter dig ta dessa spor-of-the-moment-bilder. Hursomhelst kan du direkt se din layout och sedan välja att redigera den, göra den till din egen och publicera på ditt Instagram-flöde!

Photo Editor Collage Pro

Därefter har vi Photo Editor Collage Pro. Om du letar efter en go-to-app med alla slags förmågor att göra collage kan du inte gå fel med vad den här har att erbjuda. Den här låter dig redigera foton, göra ditt collage och sedan lägga till alla slags redigeringar i ditt collage för att göra det, ja, perfekt. Photo Editor Collage Pro ger dig ett urval av dussintals filter, rutnät, bakgrunder, klistermärken, teckensnitt och så mycket mer.

Den bästa delen av Photo Editor Collage Pro? Den enorma sviten med verktyg som den har för dig att använda är helt gratis - du behöver inte betala för ett abonnemang för att använda.

Lipix - Photo Collage & Editor

Tidigare känd som InstaFrame, är Lipix en populär collage-app för Android med lättanvända förinställningar för nästan alla tillfällen, som helgdagar, födelsedagar, jul och andra. I appen ingår 90 justerbara mallar med 5 stödförhållanden: 1: 1, 3: 2, 2: 3, 4: 3, 2: 1. Varje mall kan anpassas ytterligare genom att ändra gränsen eller genom att använda någon av de 12 magiska effekterna, som ändrar collagets övergripande utseende.

Appens arbetsflöde är mycket enkelt. Du väljer helt enkelt en layout, fyller den med dina bilder och foton, justerar deras storlekar, placering och stil och fortsätter sedan att lägga till ord, emojis och klistermärken för att göra collagen verkligen din. Med Lipix kan du lägga till text på dina foton, ändra färg, storlek och typsnitt. När du är nöjd med din skapelse kan du dela den med dina vänner och familjemedlemmar via Facebook, Twitter, Flickr eller praktiskt taget alla andra Android-appar som stöder funktionssätt för delning av kontext.

Lipix finns på arabiska, turkiska, ryska, hindi, spanska, tyska, italienska, franska, japanska och koreanska; och utvecklarna arbetar outtröttligt för att förbättra appen med nya funktioner och bugfixar. Även om Lipix är den minst populära appen på den här listan förtjänar den lika mycket uppmärksamhet som resten.

MOLDIV

MOLDIV av JellyBus är en funktionspaket svit med fotoappar designade för att ta dig från början till det sista fotocollaget. Beroende på vilken typ av foto du vill ta kan du välja antingen Beauty Camera eller Pro Camera. Den förstnämnda hjälper dig att ta perfekta selfies varje gång genom att jämna ut din hud, och den senare öppnar dörrar till oändliga kreativa uttryck med roliga filter.

Nästa steg är att collage dina foton med hjälp av 100 layouter i magasinstil, 180 bilder och möjligheten att kombinera upp till 9 bilder i en enda ram. Du kan justera bildförhållandet på collagen, men du vill och ta det till nästa nivå med ett sortiment av designverktyg. Den inbyggda textfunktionen förpackar mer än 100 kreativa teckensnitt. Och det var inte tillräckligt, det finns 560 klistermärken och 80 bakgrundsmönster att välja mellan.

Det är onödigt att säga att MOLDIV stöder både lokal sparande och social delning till Instagram, Snapchat, Facebook och alla andra populära sociala medienätverk. Till skillnad från Lipix, som kan köras på alla Android 2.3 eller högre enheter, kräver MOLDIV Android 4.0 och upp till funktionen.

Photo Collage Maker

Bygg för att bara åstadkomma en sak och åstadkomma det ovanligt bra, Photo Collage Maker från Scoompa, spikar ned anpassningsaspekten för fotocollage utan att överväldigande användare med onödiga funktioner eller komplicerat användargränssnitt.

Appen innehåller mer än 100 fördefinierade layouter för fotokollage, och tillåter även användare att skapa sina egna. Alla fotokollage skapade i appen kan dekoreras med en mängd olika klistermärken, bakgrundsmönster, filter och text. Du kan välja mellan över 55 olika teckensnitt, ändra textstorlek, färg, stil och mer. Det bästa av allt är att appen styrs av lätt att komma ihåg beröringsgester som gör redigeringsprocessen mycket rolig.

Med Photo Collage Maker kan du spara ditt färdiga collage som högupplösta bilder, vilket gör det möjligt att senare skriva ut dem och visa i ditt hem. Appen är gratis tillgänglig för alla Android 3.0 och högre enheter. Photo Collage Maker finns för närvarande i version 12.1, som visar hur aktiva utvecklarna är.

Pic Collage

Pic Collage från Cardinal Blue Software är ett riktigt kraftcenter när det gäller att skapa fantastiska fotokollager. En av de saker som har gjort appen så populär är det alltid ökande biblioteket med teckensnitt, klistermärken, säsongsbakgrunder, gränser och effekter.

Användare kan importera foton och bilder från sociala mediesajter, webben eller den lokala lagringen. Med det moderna användargränssnittet tar det bara några få kranar och intuitiva gester för att placera bilderna på en mängd tillgängliga collage rutnät, lägga till text, kasta in några effekter och dela resultatet med andra på Instagram, Facebook, Twitter och annat webbplatser.

En speciell funktion som gör att Pic Collage sticker ut från resten är möjligheten att redigera foton med hjälp av Aviary, en populär fotoredigerare, genom att bara dubbelklicka på dem. En annan bra funktion är möjligheten att söka efter collage som skapats av andra användare av appen och använda dem som bas för dina egna skapelser. Andra kan sedan rösta om vilket collage som ser bäst ut och de mest populära deltagarna kan vinna fantastiska priser från Pic Collages sponsorer.

Photo Grid: Photo Collage Maker

Photo Grid, den mest populära collage-appen för Android, utstrålar kreativitet och användarvänlighet. Det ger användare möjlighet att förvandla sina vanliga bilder till fantastiska fotokollage på några minuter, allt medan de har mycket roligt när de gör det. Tänk på appen som en mer kreativ version av Instagram. Precis som på Instagram kan du ta snygga selfies, redigera hur de ser ut med filter och mer.

Men bara med Photo Grid kan du också dekorera bilderna med klistermärken, text, ramar eller ritningar. Viktigast av allt är att du kan förvandla de redigerade eller naturliga bilderna till urklippsböcker fyllda med minnesvärda ögonblick i ditt liv. En speciell funktion som inte finns i någon annan fotocollage-app på den här listan är förmågan att förvandla vanliga foton till fantastiska videor. Det heter Video Slides och det fungerar på alla Android-enheter som kör Android version 3.0 och senare.

När du är nöjd med resultaten kan du exportera ditt collage som en högupplöst bild- eller videofil, beroende på collagens art. Om du inte har tid att prova några andra appar på den här listan är det den här du får. Det finns ju en bra anledning till att Photo Grid har fått 5 stjärnor från över 4 miljoner användare.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta tillverkare av fotokollage för Android. Någon av dessa hjälper dig att skapa och sy ihop dina favoritfoton. Vilken som helst av dessa sju applikationer hjälper dig att uppnå dina mål; men vi tror att Layout av Instagram har några av de bästa förmågorna för att ge dig en avancerad collage som du kan dela med dina vänner.

Har du en favoritfotocollage-app som du använder för Android? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan, och ditt förslag kan komma att hamna på vår nedräkning vid någon tidpunkt.