7 bästa Android TV Box 2020 som fungerar med Kodi

Android TV-lådor fungerar med alla moderna TV-apparater och ger tillgång till miljontals appar, spel och oändliga timmar med ljud- och videounderhållning. Men inte alla Android TV-lådor görs lika eftersom inte alla kan köra Kodi - vår favoritprogram för mediaspelare. Vi har valt de sju bästa Android TV-lådorna som fungerar med Kodi, så att du bara kan välja en du gillar mest, ta tag i ditt favoritsnack och slå tillbaka och koppla av.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonFire TV - Tidigare generationKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD TV Pro Home Media ServerKolla pris på Amazon

Original Xiaomi Bluetooth Gamepad Game Controller Joystick för Smart Phone Tablet PC Xiaomi-enheterKolla pris på Amazon

MinixMINIX NEO U1, 64-bitars Quad-Core Media Hub för Android [2GB / 16GB / 4K / XBMC / KODI]Kolla pris på Amazon

MatricomMatricom G-Box Q² Android TV Streaming Media Mini PC [2GB / 16GB / 4K] Quad / Octo CoreKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vad är Kodi?

Kodi är en fantastisk gratis och öppen källkod för mediaspelare som kan förvandla alla enheter som kör Linux, OS X, Windows, iOS och Android till ett multimedia-kraftcenter. Med Kodi kan du spela alla vanligt använda ljud- och videofilformat, inklusive H.264, HEVC, WEBM, MP3, FLAC, OGG, WAV och otaliga andra. Du kan också strömma innehåll direkt från internet, skapa fantastiska TV-showkollektioner komplett med affischer, banners, episodbeskrivningar eller smarta taggar. Om det fortfarande finns något som lagerversionen av Kodi inte kan göra, finns det en god chans att det stora arkivet med tillägg innehåller exakt det du letar efter.

NVIDIA SHIELD TV Pro

NVIDIA SHIELD TV Pro och Kodi är en match i himlen. För det första erbjuder SHIELD en enastående prestanda tack vare sin Tegra X1-processor. Med sina 256 GPU-kärnor, 64-bitars processor med flera kärnor och oslagbara 4K-videofunktioner är det den mest avancerade mobila processor som någonsin skapats, vilket ger 34x bättre prestanda än Apple TV och 8x bättre prestanda än Amazon Fire TV. Det är bara en handfull Android TV-lådor som kan visa 4K H.265 och VP9 videoinnehåll med 60 bilder per sekund och göra det utan att ens bryta svett.

Förutom sina odjurspecifikationer är NVIDIA SHIELD TV Pro också alla audiofila drömmar. Enligt NVIDIA låter TV-lådan dig passera Dolby Digital Plus (5.1 och 7.1) till en mottagare och placerar dig mitt i handlingen. Många mindre Android TV-lådor använder samma ljudbehandlingschip som din smartphone gör. Det kan vara okej för ett par hörlurar, men högtalarna i vardagsrummet förtjänar något bättre.

Det bästa med NVIDIA SHIELD TV Pro är kanske paret med medföljande styrenheter. De har båda Googles revolutionerande röstsökningsteknik, och de är båda lika fantastiska. Den ena är avsedd för spel, medan den andra är kompakt och optimerad för multimediaförbrukning.

Amazon Fire TV

NVIDIA SHIELD kommer onekligen att vädja till entusiaster som söker maximal prestanda utan hänsyn till enhetens kostnader. Men för de flesta är Amazon Fire TV ett bättre alternativ. Trots att det kostar mycket mindre än SHIELD, stöder denna strömmande mediaspelare 4K, röststyrning och vår favoritprogram för mediaspelare - Kodi.

Men även utan Kodi installerat kan Fire TV fortfarande göra mycket. Du kan titta på över 300 000 TV-avsnitt och filmer, njuta av mer än 7 000 appar, spel och Alexa-färdigheter och lyssna på miljoner låtar som finns tillgängliga för att strömma på Amazon Fire TV via Pandora, Amazon Music och iHeartRadio. Alla Amazon Prime-prenumeranter får gratis lagring i Amazon Drive, där de kan lagra hela deras fotosamlingar och enkelt dela dem på storskärmen.

Att installera Kodi på en Amazon Fire TV är lite mer involverat än att bara öppna Play Store och klicka på Installera-knappen, men det är inte heller en raketvetenskap heller. Även om Amazon uppmuntrar användare att hålla sig till appar som laddas ner från sin egen butik, tillåter alla Fire TV-produkter sidladdning. För detaljerade, lätt att följa instruktioner om hur du installerar Kodi på en Amazon Fire TV, gå över till Kodis officiella wiki.

Xiaomi Mi Box

Från luftkonditioneringsapparater till smartur, smarttelefoner, bärbara datorer, surfplattor, powerbanker, kameror, till Android TV-lådor - Xiaomi har något för alla, och alla deras produkter är geniala i design och anmärkningsvärda i värde.

Mi Box är mottagare av både Red Dot och Good Design-utmärkelser, och den slår till och med Fire TV med sitt otroliga pris på cirka $ 70. Men gör inga misstag - den här Android TV-rutan du kanske vill ha av den och mer. Den stöder 4K- och HDR-videouppspelning, levereras med en kompakt Bluetooth-röstfjärrkontroll, stöd för Google Cast och kompatibilitet med andra Xiaomi-produkter, inklusive deras Bluetooth-gamepad.

Inuti den eleganta kroppen på denna TV-låda finns en fyrkärnig processor med 2 GB DDR3-minne, 8 GB flash-lagring, ett ljudchip med stöd för Dolby Digital Plus och DTS multikanal HD-ljudkodning och snabb Wi-Fi-modul. Eftersom Xiaomi Mi Box levereras med Android 6.0 kan du helt enkelt ladda ner den officiella Kodi-appen från Play Store och använda den inom några minuter efter att du slår på rutan.

J-Deal W1

Kommer upp nästa, vi tittar på off-märket J-Deal W1. Den här är din genomsnittliga Android TV-låda - anslut den till din TV, så är du redo att rulla.

Den levereras med en fyrkärnig ARM cortex-A53 CPU, som ger dig väldigt snabb bearbetning och beräkning. Den här snabba processorkraften är oerhört viktig här, eftersom J-Deal W1 faktiskt låter dig göra 4K-uppspelning. Det betyder att du kan titta på 4K-filmer från Kodi eller Netflix utan några avmattningar!

Den har faktiskt en USB-kortplats, som du kan ansluta en flash-enhet till för att ladda Kodi-programvaran från.

EasyTone T95Z

Nästa gång tittar vi på EasyTones T95Z. Den här är faktiskt en ganska unik Android TV-låda, som faktiskt nästan kommer i en hexagon stil, istället för den traditionella torget eller cirkeln som andra lådor gör. Den kommer med lite cool RGB-belysning på den och kör faktiskt Android 7.1. Som sagt ger EasyTone dig de senaste och bästa funktionerna som finns tillgängliga.

Det levereras med 3 GB RAM, 32 GB internt lagringsutrymme, och det finns en O cta-core ARM Cortex-A53 CPU inuti. Detta ger Android TV-lådan den processorkraft som den behöver för att göra 4K-videouppspelning. Naturligtvis finns det en USB-port som kan användas för att ladda Kodi på Android-lådan.

MINIX NEO U1

NEO U1 Android TV-lådan från MINIX kommer med Kodi förinstallerad, vilket gör den perfekt för de som vill ha något de bara kan ansluta och använda direkt ur lådan. Huvudfunktionen är en extern, uppgraderbar Wi-Fi-antenn, som ger en utmärkt signalmottagning även om din hemmarutor råkar befinna sig på andra sidan huset.

Andra fördelar med denna prisvärda mediaspelare inkluderar dess stöd för 10-bitars färgformat, 4K-videouppspelning med 60 bilder per sekund, avsevärt ökad dynamisk räckvidd och oklanderlig prestanda. MINIX är kanske inte ett stort varumärke som NVIDIA, Amazon och Xiaomi, men deras produkter, och särskilt denna TV-låda, kan säkert konkurrera med de stora pojkarna.

Matricom G-Box Q²

G-Box Q2 från Matricom bygger på framgången för Q1 med en snabbare processor, bättre GPU och mer minne och lagringsutrymme. Kombinationen av S812 CPU tillsammans med den kraftfulla Mali-450 GPU gör det möjligt att spela 4K-innehåll med 60 bilder per sekund och spela alla de senaste Android-spelen utan fördröjningar. Tack vare 16 GB internt lagringsutrymme kan du ladda ner så många spel och appar du vill och fortfarande har utrymme att spara för annat innehåll.

Enligt tillverkaren var lådan utvecklad med Kodi i åtanke, med massor av justeringar och optimeringar för att göra det så smidigt som möjligt. Matricom ger en utmärkt problemfri garanti som täcker din enhet villkorslöst under 1 år från köp. Om något går fel kan du bara skicka tillbaka det direkt till dem och de kommer att återbetala dig - inga frågor ställs.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonFire TV - Tidigare generationKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD TV Pro Home Media ServerKolla pris på Amazon

Original Xiaomi Bluetooth Gamepad Game Controller Joystick för Smart Phone Tablet PC Xiaomi-enheterKolla pris på Amazon

MinixMINIX NEO U1, 64-bitars Quad-Core Media Hub för Android [2GB / 16GB / 4K / XBMC / KODI]Kolla pris på Amazon

MatricomMatricom G-Box Q² Android TV Streaming Media Mini PC [2GB / 16GB / 4K] Quad / Octo CoreKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Här har vi visat dig de bästa Android TV-rutorna som fungerar med Kodi-programvaran från tredje part. Du kan hämta någon av dessa, och sedan direkt när du kommer hem, ladda programvaran i din Android TV-låda, och sedan är du redo att börja titta på alla gratisfilmer och TV-program som du gillar!

Vad är din favorit Android TV-låda för Kodi? Låt oss veta i kommentarerna nedan.