7 bästa Android Radio för bil år 2020

Många nya fordon kommer utrustade med Android-operativsystemet - kallad Android Auto - som gör att du sömlöst kan ansluta din telefon till din bil, spela din favoritmusik, använda Google Maps, ta emot och skicka textmeddelanden, telefonsamtal och så mycket Mer.

Det är en superinnovativ teknik, men tyvärr finns den bara i nya fordon - du är gammal 2003 Toyota Camry kommer inte att följa med. Du kan dock fortfarande klä dig i ditt gamla eller nuvarande fordon med ett Android Auto-liknande system. Du kan helt enkelt köpa en Android-radio från Amazon, ta den till en bilreparationscenter och få den installerad.

När du väl har installerat kan du mycket enkelt ansluta din telefon till din bil och använda alla söta funktioner som den kommer med.

Android Radio för bil

bildvarumärkeproduktpriserna

DasaitaDasaita 7 tum Android 8.0 Octa Core 4G + 32G Car GPS400

EinCarAndroid 7.1 32 GB 2 GB Bilstereoradio med Octa Core Bluetooth GPS Navigation Support Fastboot WiFi MirrorLink USB SD Backup Framkamera195, 99

ATOTOATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo Dual Bluetooth169

EononEonon bilstereo radio 7 tums Android 7.1 i instrumentbräda pekskärm GPS-navigeringKontrollera pris

LEXXSONLexxson Android Car Radio Stereo 7 tums kapacitiv pekskärm High Definition 1024x600 GPS Navigation Wireless USB SD PlayerKontrollera pris

Är du inte säker på vilken Android-radio du vill få? Följ med nedan! Här är våra bästa val.

Binize Android 9.1 Radio

Android 9 Pie är här för din smartphone, men om du går med Binize Radio kan den vara här för ditt fordon också. Och med avancerad hårdvara och massor av minne kommer radion att fortsätta gå snabbt och hålla appar igång smidigt och snabbt.

Du får en ganska stor 7-tums kapacitiv pekskärm. Den har en upplösning på 1024 x 600 pixlar, vilket är gott om pixeldetaljer för en underbar visuell upplevelse. Den här har även en inbyggd WiFi-modul som kan ansluta till antingen telefonens hotspot eller bilens trådlösa anslutning, om du registrerade dig för det!

Dasaita 10, 2-tums radio

Behöver du något lite större för din bil? Dasaitas pekskärmsradio kör inte bara det senaste operativsystemet Android 9 Pie, utan har också en stor 10, 2-tums skärm så att du har gott om utrymme. Med den här stora skärmen kan du enkelt navigera dig igenom appar, och ännu viktigare, få en bättre bild av din navigering när du reser.

Detta kommer med 4 GB RAM, en Rock Chip PX6 64-bitars processor och 64 GB intern lagring för bara den smidigaste upplevelsen. Med 64 GB utrymme på den här radion kan du faktiskt ladda dina egna spellistor på det här om du vill avstå från Bluetooth eller trådbunden streaming.

Dasaita 7-tums Android 8.0 Oreo Radio

Nästa är Dasaita 7-tums Android-bilradio. Detta är en 7-tums surfplatta som kör den senaste versionen av Android - 8.0 Oreo. En av de snygga sakerna med denna radio är att den har ett ljudchip inbyggt dedikerat för bättre musikbearbetning. Som sagt, du borde kunna höra lite absolut vacker musik som kommer ut i bilens högtalare. Det bör också hjälpa dig att få utmärkt radiomottagning.

Dessutom stöder det en hel mängd applikationer, så att du kan lyssna på Pandora, Spotify eller din ångande app för favoritmusik. Den har stöd för 4K-video också, men det är inte nödvändigtvis bra under körning!

Eonon Car Audio System

Därefter har vi Eonon Car Audio System. Den här är en 7-tums surfplatta designad för en mycket specifik uppsättning fordon. Du kan se beskrivningarna för alla fordon som stöds, men bara för att sammanfatta finns stöd för de nyare GMC Denali's, Chevrolet Silveradio, GMC Acadia, Impala och många andra. Den kör på Android 7.1 Nougat.

Du kan lyssna på alla dina favoritlåtar med denna Android-bilradio, samt dra nytta av GPS-navigering och andra användbara Android-applikationer. Den har till och med en DVD-spelare för anslutning till bilens DVD-system. Det borde i teorin också stödja dina favorit-CD-skivor.

ATOTO A6 radiosystem

Om du letar efter ett helt system med pekskärm är ATOTO A6 vägen att gå. Det finns väldigt få fysiska knappar på det här radiosystemet, vilket för det mesta kräver att du navigerar i radion genom pekskärmen. Den är utvecklad på Android Marshmallow-operativsystemversionen och kan sömlöst ansluta till din Android-smartphone för att ta samtal, skicka textmeddelanden och naturligtvis lyssna på dina favoritlåtar under körning.

En 256 GB SSD-enhet som är packad i det här radiosystemet innebär att du kan ladda alla dina favoritlåtar för att strömma när du är offline.

Lexxson Car Audio System

Letar du efter något lite billigare än vad vi hittade dig hittills? Se inte längre än Lexxson Car Audio System. Den körs på Android 4.4 KitKat, men kan fortfarande enkelt ansluta till din smartphone. I likhet med de andra Android-radiosystemen kan du ta och avsluta samtal, ta emot och skicka meddelanden, använda GPS-navigering och strömma din favoritmusik från dina favoritappar - Pandora, Spotify, Google Play Music, YouTube Music och så många fler.

Den har också stöd för direkt AM- och FM-radio. Den behöver en internetanslutning som den kan ta emot från din telefons heta plats.

EinCar Android 7.1 Radio

Sist, men säkert inte minst, har vi EinCar Android 7.1 Radio. Som namnet antyder körs det på Android 7.1 Nougat. Det kan enkelt ansluta till din telefon via Bluetooth för telefonsamtal, textmeddelanden och andra kommunikationstjänster. Den har en subwooferljudutgång, stöd för inmatning av omvänd kamera och kan även ladda din smartphone snabbt.

För apparna kommer det att kräva en internetanslutning, som du kanske kan få från din operatör, men om inte, kan du alltid använda telefonens mobila hotspot. Men om du inte planerar att använda appar kan du använda bas AM- och FM-radiostationerna.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska Android-bilradior där ute för att omvandla till och med några av de äldre bilarnas radiosystem. Oavsett om du kör en biffig 2008 Chevrolet Silverado 2500 HD eller en Chevy Malibu 2004, kommer du att kunna ta med dig ditt radiosystem i 2000-talet.

Android Radio för bil

bildvarumärkeproduktpriserna

DasaitaDasaita 7 tum Android 8.0 Octa Core 4G + 32G Car GPS400

EinCarAndroid 7.1 32 GB 2 GB Bilstereoradio med Octa Core Bluetooth GPS Navigation Support Fastboot WiFi MirrorLink USB SD Backup Framkamera195, 99

ATOTOATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo Dual Bluetooth169

EononEonon bilstereo radio 7 tums Android 7.1 i instrumentbräda pekskärm GPS-navigeringKontrollera pris

LEXXSONLexxson Android Car Radio Stereo 7 tums kapacitiv pekskärm High Definition 1024x600 GPS Navigation Wireless USB SD PlayerKontrollera pris