7 Bästa Android Emulator för Mac

Vi är alla medvetna om Android-plattformens funktioner. Det finns smartphones idag som kan konkurrera med ett brett utbud av tekniker. Men vad som gör att dessa enheter verkligen kryssar för är den kärna Android-plattformen. Men vad händer om du äger en iPhone och fortfarande vill prova Android? Du behöver inte längre köpa en dyr (eller billig) telefon för att ta reda på det.

Det finns emulatorer idag som kan hjälpa dig att köra Android på din Mac eller Windows PC. Dessa ger full kompatibilitet med alla Android-funktioner, medan vissa till och med uppdaterar sina emulatorer med den senaste versionen av Android.

Med dessa emulatorer kan du köra appar, spel och göra ganska mycket allt som en Android-enhet kan (naturligtvis spärrar telefonsamtal). Så vi ska prata lite om några av de mest populära emulatorerna där ute. Medan vissa användarvänliga emulatorer finns här, kommer vi också att prata om utvecklaremulatorer som kan hjälpa till att testa appar och spel.

Så låt oss komma till det.

5 Bästa Android Emulator för Mac

Archon

ARChon är lite annorlunda än de flesta av våra emulatorer för Mac eftersom den här faktiskt är en Google Chrome-förlängning. Det stämmer - inget att installera ett program på din maskin och slösa bort dyrbart lagringsutrymme!

Naturligtvis är det verkligen inte så lika sömlöst som ett infödda program, eftersom det kan ta lite fiol att få appar och spel att fungera. För att använda ARChon, när du har konfigurerat den i webbläsaren måste du trycka eller dra APK: er för att ladda apparna i webbläsaren. Det är ett trevligt, gratis program för dem som vill kunna använda en Android-emulator varhelst det finns Google Chrome.

Är du inte säker på var du hittar APK: er för ARChon? Du kan hitta många av dem gratis över nästan varje Android APK-arkiv. Några av våra mest pålitliga och favoriter är APK Mirror eller APK Pure.

VirtualBox

Tro det eller inte, du kan faktiskt använda VirtualBox för att skapa din egen Android-emulator för Mac. Ladda ner VirtualBox på din Mac-maskin och ställ sedan in den med den nödvändiga ISO-bilden från Android-x86.org. Du kommer att kunna skapa en effektiv emulator som låter dig spela nästan alla spel eller appar inom Mac.

Som en extra bonus ger VirtualBox dig mycket kontroll över hur mycket resurser och hårdvara du ägnar åt den. Det gör att du kan hålla din totala maskin fungerar smidigt medan du fortfarande kör din Android-emulator i bakgrunden. VirtualBox är gratis att använda; Det rekommenderas dock att du har minst 8 GB RAM på din maskin innan du använder den.

KO-spelare

KO Player är en relativt ny aktör i emulatorspel. Det marknadsför sig själv som en mid-market emulator som kan köra appar och spel bekvämt. Även om fokus huvudsakligen är på spel, är detta en fullblåst Android-emulator, så den kan köra nästan vilken app som helst i Play Store så länge den är kompatibel med Android-versionen. Företagets webbplats nämner inte vilken version av Android den kör, men talar om några populära appar som är kompatibla med KO Player (WhatsApp, Clash of Clans etc).

Det kommer också med funktioner som spelinspelning, tangentbordssupportstöd och levereras med Google Play Store förinstallerat. Det sägs att cirka 99% av Play Store-apparna är kompatibla med KO Player. Det bästa här är att KO Player är en gratis nedladdning och kan snacks upp direkt från deras officiella webbplats. Som med alla gratiserbjudanden kan du förvänta dig några mindre problem under användning. Emellertid är utvecklarna ganska angelägna om att erbjuda en ny och förfinad upplevelse.

Nox Player

Detta är ännu ett anständigt alternativ för spelare. Det kommer med förmågan att stödja joysticks och styrenheter (förutsatt att din Mac stöder det). Det finns noll fördröjning under spel eller allmän användning, så du kan vara säker på en smidig prestanda. Bland listan över funktioner här är möjligheten att hålla flera konton på Nox, vilket är praktiskt om du vill använda det på familjedatorn. Du kommer att upptäcka att emulatorn är kompatibel med nästan alla populära spel och app just nu.

Emulatorn är dessutom kompatibel med såväl x86 som AMD-processorer, vilket ger ett brett utbud av enheter under dess kompatibilitetslista. Liksom med KO Player låter Nox användare spela in sin skärm och dela den på sociala medier som de vill. En spelorienterad emulator kan vara mycket praktiskt för grafiska tunga spel samt strategispel som Clash of Clans och Fortnite (som kommer att nå Android inom kort). Ännu viktigare är att det är lätt på din dator och hjälper den att fungera smidigt och saknar fördröjning. Detta är också ett gratis erbjudande utan dolda varningar.

Bluestacks 3

Bluestacks är förmodligen den mest populära Android-emulatorn som för närvarande finns på marknaden och med goda skäl. Denna app har betjänat Windows- och Mac-användare under några år nu och ger dem ett användbart sätt att använda Android på skrivbordet. Detta är dock inte en idealisk installation för utvecklare, eftersom Bluestacks marknadsförs för massorna. Detta innebär att det kommer att bli en del fördröjning när du arbetar, även om det snabbt minskar med varje uppdatering. Den senaste versionen av Bluestacks uppdaterades till Android Nougat, vilket gör den till den färskaste Android-emulatorn där ute. Det är för tidigt att säga om och när Bluestacks kommer att uppdatera sitt erbjudande till Android 8.0 eller till och med 9.0.

Som det står, om spel och sociala medier är din prioritering, är Bluestacks en utmärkt emulator att ha. Det kan köra alla tunga spel och till och med erbjuda viktiga mappstöd, vilket har blivit en förutsättning för dagens Android-emulatorer. Bluestacks är gratis att ladda ner, men kommer att kräva prenumeration för fortsatt användning.

Genymotion

Vi kommer nu till de dev-vänliga emulatorerna där ute. Du hittar inte alla klockor och visselpipor som du förmodligen ser med Bluestacks, Genymotion låter dig testa hur en Android-enhet och version skulle fungera med en viss app. Till exempel kan du ha en Nexus 4 som kör Android 5.0 eller en ännu äldre enhet som kör den versionen (förutsatt att den är kompatibel).

Genymotion kan låta dig köra en emulator direkt på din PC eller på molnet, vilket mycket få emulatorer där ute kan göra. Detta innebär att du kan dela funktionerna i din app med resten av världen utan att de behöver ladda ner en dedikerad emulator.

Detta är en spelväxlare för utvecklare som gillar att få åsikter om sina projekt från massorna eller närstående. Naturligtvis finns PC-alternativet också, så du kan använda det på gammaldags sätt. Detta är dock inte ett gratis erbjudande för personligt bruk, så var beredd att prenumerera på en av Genymotion's planer för att skörda fördelarna med alla funktioner som nämns ovan.

Android Studio

Googles helt egen Android Studio har också en emulator, även om den är betydligt mindre prickig än några få emulatorer för kommersiellt bruk. Men det uppdateras ofta med nya funktioner. Detta är speciellt utformat för spirande och erfarna Android-utvecklare att testa sina appar innan det skjuts till Play Store. Det fungerar med både PC och Mac, så ingen av plattformerna lämnas ut. Den har alla verktyg för att bygga och designa dina appar, medan emulatorfunktionen tillåter dig att titta igenom din skapelse.

Med tanke på funktionsuppsättningen rekommenderas det definitivt inte för amatörer, eftersom det kan ta lite tid att installera det. Android Studio är en gratis nedladdning på båda större plattformar och är en 880 MB nedladdning för Mac.