7 Bästa allt-i-ett-färglaserskrivare 2020

Allt-i-ett-skrivare låter dig skriva ut, kopiera och skanna dokument. Åtminstone det var så tekniken var tillbaka på dagen. Men på grund av förändrade behov och utvecklande innovationer kan dessa typer av kraftfulla skrivare nu skicka fax, överföra skannade dokument till nätverksanslutna datorer, och vissa erbjuder till och med trådlös utskrift via Wi-Fi.

Men de bästa skrivarna mäts inte bara med de bästa funktionerna. Viktigare än de olika saker som din skrivare kan göra är kvaliteten på utskriften, utskriftshastigheter per minut, kostnader per utskrift, effektivt erkännande av upplösning, underhåll och användarvänlighet.

ProduktvarumärkenamnPris

brorBrother MFC-L3710CW kompakt digital färg allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

HPHP Laserjet Pro M477fdw multifunktions trådlös färglaserskrivareKolla pris på Amazon

DellDell E525W trådlös färgskrivare med skannerkopierare och faxKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SS256H # BGJ Electronics Xpress SL-C480FW / XAA Trådlös färgskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dessa saker kan låta komplicerade, men det är anledningen till att vi samlade de sju bästa allt-i-ett-färglaserskrivarna 2020.

Vi är här för att göra din sökning efter de bästa skrivarna inte så utmanande. Vi erbjuder en fördelning av de trevliga saker du kan tänka på vid ditt nästa köp. När allt kommer omkring ska din nästa skrivare vara en som kommer att tjäna dig för alla dina utskriftsbehov.

Brother MFC-L3710CW

De flesta köper inte laserskrivare eftersom deras färger är dyra till att börja med. Men det är inte fallet med Brother-skrivare. Tack vare alternativ som högeffektiv tonare och tonersparläge kan du förvänta dig kvalitetsutskrifter medan du sparar pengar på bläckanvändning. Svarta är skarpa och färger är livliga att fotografer älskar att använda det ofta.

Eftersom skrivargränssnittet är intuitivt och enkelt att använda, kan alla, även de som inte är tekniska kunniga, använda skrivaren direkt från rutan med minimal installationstid. Oavsett om du har en Android-telefon, en iMac, eller om du behöver ha skrivaren ansluten via Wi-fi, är anslutning och drift en lek.

Det kanske inte skryter hastigheten med endast 19 utskriftssidor per minut, men det kan alltid komma i andra omgång över utskrifter som ser noggrant rena och nästan felfria. Skannern fungerar också bra när det gäller utskrifter på flera sidor, vilket också ger ren kvalitet och prestanda.

HP Laserjet Pro M477FDW

HP är ett häftklammermärke för skrivare och de har rykte att säkerhetskopiera det. Laserjet Pro M477FDW har också uttalandet om exceptionell utskriftskvalitet som aldrig besviker. Det är en perfekt kontokompis som kan skriva ut båda sidor samtidigt, en full dubbelsidig kapacitet som inte bara sparar el utan också sparar tidsrelaterade kostnader.

När det gäller hastighet är det mycket snabbt med 28 sidor per minut, vilket är utmärkt för de som har massor av utskriftsjobb att slutföra. HP använder också sin JetIntelligence-bläckteknik som gör det möjligt att göra en HP-skrivare 40% snabbare och 33% mer.

Det finns möjlighet att ansluta data till skrivaren på många sätt. Bortsett från de vanliga skrivar- eller LAN-kablarna finns det också alternativ för trådlös, USB-kabel, en USB-plats för tumenheter och till och med NFC. Även om strömskrivaren är lite tung på 55 kg är funktionen ganska enkel och enkel.

Canon Color imageCLASS MF634CDW

Canon och HP har varit konkurrenter på skrivarmarknaden länge - och det kommer inte att sluta när som helst snart. ImageCLASS MF634CDW kan verkligen skriva ut utmärkta bilder som är levande och skarpa, utan tecken på blödning, streck eller oönskade linjer. Svarta är djupa jämfört med andra skrivarmärken, vilket är bra för att skriva ut texter även i utkastläge.

Installation och inledande installation är också enkel eftersom den nästan sömlöst kan identifieras av andra enheter utan att behöva installera drivrutiner eller gå igenom skrivargränssnittet för mycket. När det gäller utskriftshastighet kan den fungera anständigt med 19 sidor per minut och kan skriva ut i cirka 10 sekunder efter den första körningen.

När det gäller anslutning kan du skriva ut med din dator, smartphone och surfplatta, men det stöder inte NFC. Det stöder också Google Print och Air Print med en enkel inställning som hjälper dig att skriva ut dina jobb direkt från en app och till skrivaren.

USB-flash-enhetsutskrift är också möjligt. Gränssnittet är lätt att navigera tack vare sin enorma 5-tums skärm och erbjuder bekvämlighet med lyhörd touch.

Det som gör att Canon sticker ut bland sina konkurrenter är den enkelsidiga dubbelsidiga skanningen som gör att du snabbt kan skanna båda sidorna i ett dokument. Det är så snabbt, med 28 sidor per minut, med anständig kvalitet, att det är ett utmärkt verktyg för dem som har kontor.

HP LaserJet Pro M281fdw

De flesta av dessa laserskrivare har inte attraktiva namn, med de enda identifierarna för en ny modell som ett annat modellnummer. Så även om det kanske inte är mycket minnesvärt, kommer M281fdw med några uppgraderade funktioner som gör den här värd det.

För det ena är den här modellen faktiskt ansluten till Amazon Alexa. Detta gör att du kan lägga till den i din Smart Home-inställning, faktiskt använda Alexa för att kontrollera vissa olika funktioner.

Den här modellen är faktiskt ett av de mer kompakta alternativen där ute, och tar inte upp för mycket utrymme i ditt hemmakontor. Det är mest idealiskt för dem som behöver skriva ut mycket innehåll och når hastigheter upp till 22 sidor per minut.

Brother Monochrome HL-L6200DW

Brother's Monochrome HL-L6200DW syftar till att vara en av de effektivare allt-i-ett-laserskrivare där ute. Den här har ett justerbart pappersfack på 520 ark, som kan utökas genom valfria fack.

Detta är ett av de snabbaste valen på vår lista, som faktiskt kan spira ut 48 pappersbitar per minut.

Brother tar säkerheten ganska allvarligt i den här skrivaren, med en mängd funktioner inbyggda för skydd mot obehöriga enheter, dokumentåtkomst och mer. Den här är definitivt ett av de bättre valen när det gäller säkerhet, vilket kan göra det mer idealiskt för småföretagslösningar eller företagslösningar.

Samsung SS256H

Precis som alla andra skrivare i listan har SS256H möjlighet att skriva ut, skanna, kopiera och skicka fax. Men här är något intressant! Skrivaren innehåller teknologier som mobil trådlös utskrift och NFC, som stöds av Hewlett-Packard, vilket är fantastiskt.

När det gäller kompatibilitet fungerar det bra med Android, iOS, Windows och ... Linux också! En annan försäljningsplats för den här skrivaren är att det är billigt prissatt, sannolikt eftersom det inte inkluderar pekskärmgränssnittet som alla ser fram emot att se i dag.

Den här skrivaren från Samsung är tystare när det gäller utskrift. Även om vissa kunder inte bryr sig om att skrivaren är bullrig, särskilt när den används på kontor, finns det vissa som bryr sig om att inte höra sina skrivare för mycket när de utför tunga utskriftsuppgifter. Storleken är också mindre jämfört med dess motsvarigheter till samma prisklasse.

Dell E525W

Om du känner till Dell-datorer, kommer det inte vara en överraskning för dig att veta att E525W, precis som datorerna, har massor av appar att använda från installation, till utskrift och redigering, till och med till underhåll.

Alla dessa appar är utformade för att göra det enkelt för användare att spåra, övervaka och felsöka skrivaren, även utan hjälp av professionella. Skriva, skanna, kopiera och skicka fax är också problemfritt med denna Dell-skrivare eftersom de har utformat den för att vara kontors- och hemmavänlig, vilket möjliggör obevakad kopiering.

Trots att de inte är för populära jämfört med HP och Canon, är Dell-utskrifter lika skarpa och färgglada. Hastigheten är i nivå med Brother, långsam men välpresterande. Anslutningen är också snabb, särskilt på datorer och bärbara datorer. Den stöder också Wi-fi-anslutning, vilket gör det möjligt för smartphones att skriva ut trådlöst med appar som Google Print och AirPrint.

Dom

Om du vill ha hastighet medan du fortfarande bibehåller kvalitet, kan du välja att köpa HP Laserjet Pro M477FDW eftersom dess JetIntelligence-teknik ger en ökning som är relativt snabbare än många skrivare där ute.

Men om du letar efter något långsiktigt, kostnadseffektivt och fotografvänligt, är Brother MFC-L3710CW ditt utmärkta alternativ. Men om dina skrivaruppgifter är mer inriktade på att överföra bilder till dina anslutna enheter, är Canon Color imageCLASS MF634CDW med sin enkelpass dubbelsidiga skanning vansinnigt användbar.

ProduktvarumärkenamnPris

brorBrother MFC-L3710CW kompakt digital färg allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

HPHP Laserjet Pro M477fdw multifunktions trådlös färglaserskrivareKolla pris på Amazon

DellDell E525W trådlös färgskrivare med skannerkopierare och faxKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SS256H # BGJ Electronics Xpress SL-C480FW / XAA Trådlös färgskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.