7 bästa 7 tum tabletter 2020

Tabletter har funnits länge. Även om dagens smartphones ganska mycket gör surfplattor föråldrade med sina stora skärmar, är det ibland praktiskt att ha en enhet som en surfplatta att bära med sig för alla icke-telefonrelaterade uppgifter du kan göra. Tabletter är dock inte lika populära som smartphones (spärrar Apple iPads). Detta innebär att inte många tillverkare uppdaterar sina surfplattformar regelbundet. Men det finns fortfarande en handfull fantastiska tabletter tillgängliga i branschen idag som du kan få tag på. 7-tums tabletter är ännu mer populära med tanke på deras storlek och förmågan att transporteras praktiskt taget överallt.

Bästa 7 tum tabletter

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy Tab 4239

Som ossAsus Nexus 7 Tablet179, 9

AmazonAmazon Fire 7 Tablet med Alexa49, 99

ÄppleApple iPad Mini 4 32 GB Wi-FiKontrollera pris

Dragon TouchDragon Touch M7 7-tums 8 GB surfplattaKontrollera pris

Dessa tabeller hjälper dig också att göra lite läsning eller spela några attraktiva spel medan du är på språng. Tillägget av dessa funktioner plus storleken gör dem mycket önskvärda i branschen även idag.

Vi ska titta på några av dessa surfplattor med hopp om att låta dig välja den bästa enheten som passar dig. Det måste noteras att vissa av dessa surfplattor inte exakt är nyanlända, även om de fungerar ganska bra och gör exakt vad de ska göra. Läs listan noggrant för att välja mellan 7-tums tabletter.

Fire 7 (2020-modellen)

Kommer först och tittar på Amazons Fire 7-tablett (2020). Amazon har gjort ett utmärkt arbete inom hårdvaruavdelningen och gjort anständiga tabletter som är överkomliga för alla. Fire 7 kommer med en 7-tums skärm, som är en ganska anständig storlek för att titta på media, spela spel och särskilt läsa en e-bok.

Det levereras med bara 8 GB lagringsutrymme, men har en snabb 1, 3 GHz-processor, upp till åtta timmars batteritid, och den är till och med Alexa-aktiverad. Det betyder att det enkelt kan anslutas till många av dina smarta hemfunktioner! Det finns också i en mängd olika färger.

Samsung Galaxy Tab E Lite

Nästa kommer Samsung Galaxy Tab E Lite. Denna 7-tums surfplatta från Samsung är en av de bästa som du kan köpa idag och kommer med en ursprunglig upplösning på 1024 x 600 för att ge tydliga bilder och anständiga medier. Den levereras med lite ganska låg-maskinvara, så förvänta dig inte att kunna spela några avancerade spel med den här, men det kommer att flyga igenom de flesta uppgifter lätt.

Den kommer bara i svart, och tyvärr sitter den fast på Android 4.4 KitKat. Det lämnar dig från många av de senaste funktionerna som Android har att erbjuda, men säkerställer att saker och ting förblir snygga.

Samsung Galaxy Tab A

Därefter tittar vi på en Samsung fan-favorit, Galaxy Tab A. Det är en het favorit bland 7-tums surfplattor idag, med faktiskt lite bättre specifikationer än Tab E Lite. Internt kommer den med en 1, 3 GHz fyrkärnig processor och 8 GB lagring och har en hel 1, 5 GB RAM. Lagringen kan emellertid utökas ytterligare med hjälp av microSD-kort.

Galaxy Tab En surfplatta går ett steg ovanför KitKat och använder Android 5.1 Lollipop istället. Den har Samsungs egen hud ovanpå, vilket ger dig några extra appar som du kanske eller inte kan använda - läs: bloatware - men de kan enkelt tas bort från systeminställningarna.

Apple iPad mini (fjärde generationen)

Den fjärde generationens iPad mini är utan tvekan en av de mest populära surfplattorna i världen just nu, till stor del tack vare det faktum att det prissätts billigt. Det är större än de flesta 7-tums surfplattor med en 7, 9-tums skärm ombord, men gör jobbet som alla andra surfplattor kan och mer. Den större skärmen är också ett stort plus eftersom det ger användarna mer utrymme att leka runt.

Andra funktioner på surfplattan inkluderar Touch ID-fingeravtryckssensor, 32 GB lagringsutrymme, stereohögtalare på botten och iOS 10, som är den aktuella versionen av Apples mobila operativsystem.

Tillgång till iOS 10 innebär också att du har tusentals appar och spel att välja mellan, vilket ger dig friheten att göra mycket mer med surfplattan.

Samsung Galaxy Tab 4

Samsungs Galaxy Tab 4 är inte den mest populära surfplattan som man skulle tänka på, men är fortfarande ganska anständig med tanke på vilken typ av funktioner som den erbjuder som standard. Det kanske är ganska gammalt i branschen, men är fortfarande en av de mest värdefulla tabletterna vi kunde hitta där. Om du funderar på att köpa en 7-tums funktionstablett, kan du inte göra mycket bättre än Galaxy Tab 4 just nu. Vi måste också ta hänsyn till det faktum att enheten är ganska prisvärd jämfört med de flesta surfplattor, vilket gör detta till ett omedelbart val i våra böcker.

Galaxy Tab 4 kommer med en 7-tums HD-skärm, en 1, 2 GHz fyrkärnig processor, 1, 5 GB RAM, 8 GB utbyggbar lagring, en 3-megapixel bakkamera, en 1, 3-megapixel framkamera, Android 4.4 KitKat och ett batteri på 4 000 mAh.

ASUS Nexus 7 (2013)

Den här är en ganska gammal surfplatta och har funnits länge nu. Tabletten lanserades ursprungligen 2013 som en efterföljare till den första genen ASUS Nexus 7, och har en något ombyggd hårdvara ombord, även om den kommer att bli kort när du jämför den med skörden av avancerade erbjudanden som har funnits i marknaden sedan dess ankomst för fyra år sedan.

Nexus 7 (2013) är fortfarande en fantastisk enhet att äga, främst för den typ av hårdvara och mjukvarukombination som den erbjuder. Du kan använda det här för att läsa böcker, komma ihåg dina vänner och till och med göra något avslappnat spel som du vill. Den levereras med en fyrkärnig Snapdragon S4 Pro-chipset, 2 GB RAM, 16 GB icke-utbyggbart lagringsutrymme, en 5-megapixel bakkamera, en 1, 2-megapixel framkamera och ett 3 950 mAh batteri under huven.

Även om surfplattan lanserades med Android 4.3 Jelly Bean, kan den uppdateras till Android 6.0 Marshmallow och sätta den i samma liga som de flesta 2016- och början av 2017-enheter.

Dragon Touch M7

Detta är en mer grundläggande surfplatta jämfört med resten av enheterna i den här listan. Den levereras med en 7-tums 1024 x 600 skärm, 1 GB RAM, 8 GB lagring, en 1, 3 GHz fyrkärnig processor, en 2-megapixel bakkamera och Android 4.4 KitKat. Det är ett mycket bra alternativ till grödan av Android-surfplattor som finns tillgängliga ute i naturen, även om de kommer från en lite känd tillverkare. Tabletten har en vit vit bakpanel, så du har inte mycket att säga när det gäller färgvarianter.

Dragon Touch M7 har också en ganska anständig design ombord.

Bästa 7 tum tabletter

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy Tab 4239

Som ossAsus Nexus 7 Tablet179, 9

AmazonAmazon Fire 7 Tablet med Alexa49, 99

ÄppleApple iPad Mini 4 32 GB Wi-FiKontrollera pris

Dragon TouchDragon Touch M7 7-tums 8 GB surfplattaKontrollera pris

Dom

Medan tillverkarna inte tillverkar många 7-tums tabletter i dag, finns det fortfarande några "gamla skydd" -tabletter som är värda att kolla in i dag. Vi har visat dig sju av dem ovan, men vad är din favorit?