7 bästa 10 tum tabletter 2020

Det verkar som om våra enheters livslängd blir kortare med det andra. Oavsett om vi bryter dem själva eller om de bara blir så föråldrade att de är oanvändbara finns det många skäl att investera i en ny surfplatta i år. 10-tums tabletter är ett populärt val, och idag delar vi med dig våra sju favoriter i den storleken.

Bästa 10 tums surfplatta 2020

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ÄppleApple iPad Pro 10, 5-tums628, 92

SamsungSamsung Galaxy Tab S3399

Som ossASUS ZenPad 10.1275

LenovoLenovo Tab 4 Plus259, 99

AmazonAmazon Fire HD 10149, 99

Apple iPad Pro

Det är ingen överraskning att Apples iPad Pro är högst upp på vår lista. Den sitter faktiskt på 11 tum, men är mycket större än den verkar. Det beror på att Apple, den här gången, har minskat storleken på ramen avsevärt, vilket i slutändan ger dig mer skärmutrymme. Skärmen är skarpare än någonsin med den nya kant-till-kanten Liquid Retina-panelen med ProMotion, True Tone och ett bredare färgutbud.

Om du letar efter en go-to-surfplatta för media eller arbete kan du inte gå fel med förmågan hos den nya iPad Pro.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab S5e

Om du letar efter något så nära iPad Pro som möjligt på Android-sidan, när detta skrivs, kommer Galaxy Tab S5e att bli din go-to-enhet. Vi väntar fortfarande på att Galaxy Tab S6 ska lanseras, men för tillfället kommer S5e med en utmärkt skärm.

Du får en 10, 5-tums Super AMOLED-skärm med ett uppslukande 16:10-förhållande. Det är i huvudsak en bredbildsupplevelse som gör att hur och filmer kan leva upp i livliga färger och skarpa detaljer.

Det kommer faktiskt med ett fantastiskt batteri som du kan ladda snabbt. Det kan rymma 15 timmars juice vid rak videouppspelning och laddar uppenbarligen också snabbt.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab S3

Denna fantastiska surfplatta från Samsung klockar in på 32 GB och innehåller även en gratis S-penna. Galaxy Tab använder AMOLED-skärm, fyrhögtalare och en adrenal 530-samarbetsprocessor.

En annan bra sak med Galaxy Tab S3 är 12 timmars batteritid. Det är inte något du ser varje dag, men vi tror att du håller med om att det är fantastiskt av många skäl. Om du kommer att vara utan utrymme att ladda det under en längre tid är detta verkligen bra.

Köp det nu: Amazon

ASUS ZenPad 10.1

ASUS ZenPad är ett bra alternativ om du har en budget eller om du är på marknaden för något att använda för mer allmänt bruk. För kvaliteten på denna surfplatta är priset verkligen oslagbart. Den har 16 GB lagringsutrymme, en fyrkärnig processor och ASUS TruVid-skärm.

Denna surfplatta finns också i två färger: mörkgrå och rosaguld. En snygg sak är att det också använder ett blått ljusfilter, vilket minskar ljusskador på ögonen, vilket gör det till ett säkrare val för inte bara individer utan också för barn och familjer.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab A

Därefter tittar vi på Samsungs Galaxy Tab A. Samsung uppdaterade denna surfplatta med en ny skärm, vilket ger dig något som är lite närmare en kant-till-kant-skärm. Som sagt får du mer skärmfastigheter än någonsin, men fortfarande bara i Full HD-upplevelsen.

Den här har några utmärkta högtalare inuti också, vilket ger dig lite blomstrande, men imponerande ljud för media och videor. Den har också ett starkt batteri, som kan hålla videor och filmer uppspelade i timmar och timmar. Den har också gott om lagringsutrymme och har även stöd för microSD-kort för när du behöver utöka det.

Köp det nu: Amazon

Fire HD 10 Tablet

En annan bra för familjer är Fire-surfplattan från Amazon. Denna surfplatta har kommit långt under åren och kommer nu i 10-tums skärm med Alexa-integration och stereohögtalare.

Specifikationerna för denna surfplatta är 32G lagringsutrymme för alla dina favoritappar och innehåll, fantastisk 1080p-skärm och 10 timmars batteritid. Som nämnts ovan har den också Alexa-integration, vilket gör den handsfree. Om du har några frågor, vill pausa din video eller kanske bara beställa en pizza från din Fire kan du göra allt detta utan att trycka på en enda knapp.

Köp det nu: Amazon

Lenovo Tab 4 Plus, 10 ″ Android Tablet

Marknadsförd som fantastiskt för barn, vi är ganska säkra på att även vuxna kommer att njuta av den eleganta och smidiga denna Lenovo Tab. Om du är något liknande mig har du tappat din enhet fler gånger än du kan räkna. Med den här surfplattan behöver du inte oroa dig om du tappar den på egen hand eller om du hör att ditt barn skickar det kraschar mot golvet i det andra rummet, eftersom det är skyddat med ett dubbelt glashus för att skydda mot sprickor, repor, och andra missöden.

Tabletten levereras också med fingeravtrycksskanning så att olika användare i en familj kan ha sitt eget utrymme i enheten. Det är snyggt eftersom du enkelt kan övergå från arbete till lek. När du är klar med att arbeta där du befinner dig kan ditt barn enkelt komma åt sitt favoritspel utan att ångra allt du precis har gjort.

Även om det bara har 16 GB lagringsutrymme, tror vi att detta förmodligen är den bästa surfplattan på denna lista för familjer. Oavsett om du planerar en lång resa eller vill hjälpa dig att döda tiden i väntrummet, kommer du båda att älska Lenovo Tab.

Köp det nu: Amazon

Stängning

Dessa är alla fantastiska tabletter som vi inte kan rekommendera tillräckligt. Om du är på marknaden, gör definitivt din forskning på var och en av dessa, eftersom en av dem kan vara exakt vad du letar efter.

Om du har erfarenhet av någon av dessa surfplattor, vad är din favoritfunktion och varför? Se till att dela det med oss ​​i kommentarerna.

Bästa 10 tums surfplatta 2020

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ÄppleApple iPad Pro 10, 5-tums628, 92

SamsungSamsung Galaxy Tab S3399

Som ossASUS ZenPad 10.1275

LenovoLenovo Tab 4 Plus259, 99

AmazonAmazon Fire HD 10149, 99