6 måste ha tillbehör till iPhone XS Max

Apple lanserade iPhone XS Max i slutet av förra året för att tävla med Samsungs Galaxy Note-serie av smartphones, och erbjuder en stor telefon för smartphone-användare. Det kommer med i stort sett samma design som iPhone XS men i ett superstorlekspaket. Det är lätt en av de bästa telefonerna på marknaden idag, med en ännu större skärm och batteri än iPhone XS. Men vet du hur du kan göra din smartphoneupplevelse bättre ? Med ett par måste tillbehör till iPhone XS Max, naturligtvis.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

amFilmiPhone Xs Max skärmskyddsglas (3-pack), amFilm iPhone Xs Max 6, 5 härdat glas skärmskydd med enkel installationsfack för Apple iPhone Xs Max (2020)Kolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

ÄppleApple Smart Battery Case (för iPhone Xs) - VitKolla pris på Amazon

Följ med oss ​​nedan, så visar vi dig de sex bästa telefontillbehören som du kan hålla fast vid iPhone XS Max. Så här är de:

Anker PowerWave trådlös laddningspad

En av fördelarna med iPhone XS Max är att den levereras med Qi-trådlös laddning inuti, så att du kan ladda upp telefonen utan några kablar. För att göra det behöver du naturligtvis en trådlös laddningsplatta för att följa den, och det är därför först på vår lista Ankers PowerWave Wireless Charging Pad. Om du vill revolutionera hur du laddar din smartphone kommer du att älska vad den här PowerWave Qi Wireless Charging Pad kan göra för dig.

Utformningen av själva laddplattan är relativt standard - du har den traditionella runda profilen som laddningskuddarna har. Den är liten, vilket förhindrar att den tar upp för mycket skrivbordsutrymme. Den är utrustad med en relativt modern design, vilket innebär att den smälter in i sin miljö - den kommer inte att kollidera med någon hem- eller kontorsinstallation.

Laddningshastigheterna är ganska vanliga, vilket ger dig 10 watt laddningskraft till specifika telefoner, till exempel iPhone XS Max och alla andra nya iPhone-utgåvor, liksom Samsung Galaxy-enheter av enheter. Andra enheter som stöder trådlös laddning reduceras till bara 5 watt laddningseffekt.

Det är fortfarande snabbt. I våra tester, oavsett vilken Qi-utrustad telefon vi satte på laddningsplattan, fylldes den upp på morgonen.

Som sagt, Anker använder bara högkvalitativa komponenter i sin PowerWave-laddplatta. Det betyder att du inte kommer att uppleva några problem med elektriska problem - det finns gott om skydd mot överladdning, spänningsspikar, skydd av främmande föremål och så mycket mer. Anker säger att detta kommer att fungera med de flesta fall också.

amFilm härdat glas skärmskydd

Vill du hålla din iPhone XS Max-skärm i ett gott skick? Då är amFilms egna härdade glasskärmskydd enkelt det bästa sättet att göra det, hålla din skärm fri från repor, snitt och mer. Detta håller ditt återförsäljningsvärde det bästa som det kan vara, och det håller också skärmen helt klar utan repor eller bucklor som avbryter läsning eller visning. Som en bonus är härdat glas ett utmärkt val, eftersom det är ett av de strängare alternativen där ute. Det absorberar de flesta repor och nicks, och ovanpå är härdat glas självhelande, så skärmskyddet förblir självt klart också.

amFilm säger att den här har en 99, 9% transparensbetyg. Som sagt, du förlorar inte någon tydlighet efter att du har använt detta skärmskydd - du får fortfarande samma fantastiska detalj som Liquid Retina-skärmen ger när du tittar på en video.

amFilm gör det enkelt att applicera skärmskyddet på iPhone XS Max också, inklusive vad de kallar ett "enkelt installationsfack" för enkel applikation. Du får en perfekt applikation varje gång, så att du aldrig slösar bort ett skärmskydd igen.

Det finns något bra valuta för pengarna i detta paket, det finns tre skärmskydd som ingår i ditt köp. Du har en för applikation och ett par som du kan hålla i hand som ersättare senare!

Anker PowerCore Ultra Small

Det är så viktigt att hålla våra telefoner laddade, främst när medarbetare och anställda litar på dig för information. Tyvärr tenderar telefoner att dö snabbt när vi tappade dem mycket, och ofta är vi inte runt ett vägguttag eller kan lämna vår telefon utan tillsyn nära ett vägguttag. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att hålla din telefon laddad, och det är via en kraftbank.

Vi rekommenderar att du använder Ankers PowerCore Ultra Small power bank - det är något som alla borde ha med sig, och kommer i en liten och bärbar profil, så att du kan bära detta med dig vart du än går. Den kan till och med passa i din bakficka.

Den har en ganska bra kapacitet också, med 10.000 mAh juice inuti. Du kan snabbt ladda din iPhone XS Max från död till full minst två gånger innan du måste ladda upp PowerCore igen.

Anker fortsätter att ladda med denna kraftbank också snabbt. Anker har utrustat den här med exklusiva PowerIQ- och VoltageBoost-teknik, som arbetar tillsammans för att leverera den snabbast möjliga laddningen för alla enheter, även iPhone XS Max. Dessutom har det Ankers MultiPort-säkerhetsskydd som skyddar din telefon mot överladdning och överspänning.

Anker har också en garanti som ingår i denna kraftbank, vilket ger dig 18 månaders skydd om du stöter på några fel.

Bestrix magnetbilshållare

Bestrix magnetbilshållare är ett annat "måste-ha" -telefontillbehör för iPhone XS Max. Behöver du hålla ett öga på telefonsamtal, textmeddelanden och GPS-navigering när du kör? Och utan att ta ögonen av vägen? Bestrix Car Phone Holder hjälper dig med just det.

Bestrix är ett av de mer unika valen på marknaden och passar faktiskt in i bilens CD-spelare. Detta skiljer sig från de flesta och använder inte sugkoppar, skruvar eller lim. Dessutom finns det tre olika storlekar på cd-spelarinsatsflikar, vilket säkerställer att denna biltelefonhållare fungerar med alla bilar på marknaden just nu.

Bestrix magnetbilshållare har en vagglös design och använder magneter. Hållaren själv använder magneter och håller din telefon säkert på plats genom magnetkraften. Vi bör notera att magneterna inne i biltelefonhållaren inte kommer att skada din telefon alls.

Till skillnad från den allmänna troen är motståndet så lågt att det inte kommer att påverka din smartphone, trots rykten och falska rapporter som finns.

Väggladdningsstation

iClever egen USB-väggladdare Station är ett annat måste för din iPhone XS Max. Den enda nackdelen med Apple väggladdare är att de bara har en USB-port på sig, vilket innebär att du bara kan ladda en telefon åt gången. Vad händer om ett gäng folks telefoner behöver laddas? Svaret är iClever Wall Charger Station. Den här byter upp saker genom att förse dig med fyra USB-portar, så att du kan ladda upp till fyra enheter samtidigt.

Laddningshastigheterna är ganska bra med iClever's Wall Charge Station - deras S martID-teknik känner igen din enhet och ger optimal laddningshastighet upp till 2, 4 ampere per port, totalt 8 ampere.

IClever's Wall Charger Station har också skydd mot överhettning av enheter, överström, överspänning och kortslutning. Som sagt, de ger dig också en 18-månaders ersättningsgaranti, och skickar ut en ny om du har några problem eller fel med det.

Apple Smart Battery Case

Sist, men säkert inte minst, har vi Apple Smart Battery Case. Vissa människor gillar inte att ha med sig extra bagage, vilket inte gör Anker PowerCore idealisk. Som sagt, ett trevligt alternativ, om du inte bryr dig om tjockleken, är Apple Smart Battery Case för iPhone XS Max.

Apple har lite ganska härlig statistik för detta smarta batterifodral, vilket ger dig upp till 33 timmars direkt taletid, Internetanvändning upp till 21 timmar eller rak videouppspelning upp till 25 timmar. Nuvarande test i verklig värld säger att den här har cirka 2 700 mAh i batterifacket, vilket kommer att vara ganska nära att fördubbla iPhone XS Max batteritid.

Oroa dig inte för den här som kliar upp glasets baksida på iPhone XS Max - det finns en filtfoder på insidan som håller glaset väl skyddat. Väskan i sig är tillverkad av ett kiselmaterial, vilket också ger dig något droppskydd.

Dom

Det finns massor av fantastiska tillbehör på marknaden för iPhone XS Max, vilket kan göra det utmanande att hitta bara ett par "måste-ha-tillbehör" för iPhone XS Max; men vi är övertygade om att det här är det!

Om du bara kan lägga en eller två från vår lista är Ankers PowerWave trådlösa laddningsplatta det bästa alternativet här, vilket revolutionerar sättet du laddar din smartphone. Du kan säga adjö till ledningar en gång för alla. Vi älskar också det arbete som Apple utför med Smart Battery Case, så att du kan använda din iPhone XS Max längre utan bekymmer.

Har du ett favorit tillbehör till iPhone XS Max? Ljud av i kommentarerna nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

amFilmiPhone Xs Max skärmskyddsglas (3-pack), amFilm iPhone Xs Max 6, 5 härdat glas skärmskydd med enkel installationsfack för Apple iPhone Xs Max (2020)Kolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

ÄppleApple Smart Battery Case (för iPhone Xs) - VitKolla pris på Amazon