6 måste ha tillbehör till iPhone XS

IPhone XS lanserades i slutet av förra året som efterträdare till den ursprungliga iPhone X. Den kommer med en ny, vacker design och kommer i en mängd olika färger. Eftersom det är en av de bästa smartphones på marknaden idag, vill ägarna av smarttelefonen bara det bästa och "måste haves" för iPhone XS. I ett hav av telefontillbehör kan det dock vara svårt att bara hitta det bästa. Det är därför vi gjorde arbetet åt dig och undersökte och testade de flesta av dessa produkter.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

SpigenSpigen härdat glasskärmskydd designad för iPhone Xs (2020) / iPhone X (2017) [2 Pack] - Maximalt skyddKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

ÄppleApple Smart Battery Case (för iPhone Xs) - VitKolla pris på Amazon

Som sagt, om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de sex bästa telefontillbehören som du kan hämta till Apples iPhone XS-smartphone. Så, utan ytterligare anledning, här är must-haves för smarttelefonen:

Anker PowerWave trådlös laddningspad

Kommer först på vår lista är Ankers PowerWave Wireless Charging Pad. Om du vill revolutionera hur du laddar din smartphone kommer du att älska vad Ankers PowerWave Qi Wireless Charging Pad kan göra för dig.

När det gäller design har denna trådlösa laddare den typiska runda profilen, men den är väsentligt mindre än produktbilden gör att den ser ut. Det hindrar det från att ta upp för mycket utrymme på skrivbordet, nattduksbordet eller köksbänken. En vacker modern design betyder att den också passar in i miljön.

Laddningshastigheterna är relativt standard - men den här har särskilt certifierats av Qi själv. Det borde ge dig 10 watt laddningskraft för specifika telefoner, till exempel iPhone XS och alla andra nya iPhone-versioner. Andra enheter som stöder trådlös laddning reduceras till bara 5 watt laddningseffekt. Det är fortfarande snabbt - i våra tester, oavsett vad, när du väl har ställt telefonen på laddningsplattan hamnar alltid telefonen fulladdad när du vaknar på morgonen.

Anker använder bara högkvalitativa komponenter i sin PowerWave-laddningsplatta. Det betyder att du inte kommer att uppleva några problem med elektriska problem - det finns gott om skydd mot överladdning, spänningsspikar, skydd av främmande föremål och så mycket mer. Den här trådlösa laddaren är också fallvänlig - det innebär att du kan ladda igenom några av de tjockaste målen, till exempel Otterbox Defender.

Anker PowerWave Wireless Charging Pad är ett måste för din iPhone XS.

Spigen härdat glas skärmskydd

Alla vill hålla sin iPhone XS-skärm så ren och i gott skick som möjligt. Du vill hålla den fri från repor och snitt - detta hjälper till att hålla återförsäljningsvärdet så högt som möjligt, men garanterar också att du har en mycket bättre tittarupplevelse när det gäller att läsa och titta på videoklipp.

Spigens egna härdade glasskärmskydd är lätt det bästa sättet att göra det, och det beror på härdat glas är ett utmärkt val, eftersom det är ett av de mer robusta alternativen där ute. Det absorberar de flesta repor och nicks, och ovanpå är härdat glas självhelande, så skärmskyddet förblir självt klart också.

Med en 99, 9% transparensbetyg förlorar du ingen tydlighet efter att du har använt detta skärmskydd. Du får samma stora detalj som Liquid Retina-skärmen ger när du tittar på videon.

Spigen gör det enkelt att även använda skärmskyddet på iPhone XS. Spigen gör detta genom att inkludera det de kallar ett "innovativt, automatisk anpassning installationskit för enkel applikation" varje gång. Du kommer aldrig att slösa bort ett skärmskydd igen med det här verktyget!

Det finns två skärmskydd som ingår i ditt köp. Dags att ersätta originalet? Inga problem - och inget behov av att köpa ett annat - Spigen har en extra ersättning för dig.

Anker PowerCore Ultra Small

Det är en sak som vi aldrig vill vara utan, och det är vår smartphone. Som sagt, med det belopp som vi använder det, tar vi alltid snabbt slut med saft, och ibland är vi inte säkra på om telefonen kommer att komma till slutet av dagen. Dessutom är vi inte alltid runt ett vägguttag eller kan vi lämna vår telefon utan tillsyn nära ett vägguttag. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att hålla din telefon laddad, och det är genom magin i en bärbar kraftbank.

Som sagt är Ankers PowerCore Ultra Small power bank något som alla borde ha med sig, och särskilt iPhone XS-ägare. Den här finns i en liten profil, så att du kan bära detta med dig vart du än går. Den kan passa i din bakficka om du vill - det är precis så liten den är!

Den har en kapacitet på 10 000 mAh, som kan ladda din iPhone XS från död till full minst tre gånger med detta PowerCore-batteri ensam, eventuellt med lite juice i den kvarvarande kraften.

Laddningen går också ganska snabbt, där Anker utrustar den här med exklusiva PowerIQ- och VoltageBoost-teknik, som fungerar tillsammans för att leverera den snabbaste möjliga laddningen för alla enheter. Dessutom har det Ankers MultiPort-säkerhetsskydd som skyddar din telefon mot överladdning och överspänning. Anker kastar in 18 månaders garanti med den bärbara elbanken.

Bestrix magnetbilshållare

Bestrix Magnetic Car Phone Holder är ett annat "måste-ha" -telefontillbehör, så att du kan hålla ett öga på din iPhone XS utan att ta bort ögonen. Vi gillar den här speciellt eftersom det inte finns några lim, sugkoppar eller lim, vilket i slutändan håller bilens streck så rent och originalt som möjligt.

Den här är unik, och passar faktiskt in i bilens CD-spelare, där det får sin styrka att hålla upp din telefon. I paketet ingår tre olika storlekar på CD-spelarinsatsflikar, vilket säkerställer att denna biltelefonhållare fungerar med alla bilar på marknaden just nu.

Hållaren använder sig själv av magneter och håller din telefon på plats genom ett magnetiskt håll. Detta ger den magnetiska biltelefonhållaren en radellös design. Det betyder att det är lika enkelt att ställa in telefonen på hållaren som att lyfta upp telefonen och att dra av den är lika enkelt som att ta tag i den. Därutöver ger det dig flerjusterbara visningsvinklar på din telefon.

Det är också värt att notera att magneterna inne i biltelefonhållaren inte kommer att skada din telefon alls. Motståndet är så lågt att det inte kommer att påverka din smartphone, trots rykten du hör. Men class = ”a-list-item”> Bestrix Universal Car Phone Holder kommer med en livstid-tillbaka-garanti. Så om du någonsin inte är nöjd med hållaren kan du returnera den av någon anledning.

Väggladdningsstation

iClever egen USB-väggladdare Station är en annan måste ha. Vill du behålla din iPhone XS ansluten och ladda tillsammans med andra enheter? Du kan vanligtvis inte eftersom den Apple-levererade väggadaptern bara har en USB-port. Men iClever Wall Charger Station byter upp saker men ger dig fyra USB-portar. Det ger dig den snabbladdningsteknologi som du behöver, även om andra enheter är anslutna, laddas samtidigt.

Deras S martID-teknik känner igen din enhet och ger optimal laddningshastighet upp till 2, 4 ampere per port, totalt 8 ampere. Detta gör att laddningstiden blir en hel del kortare, så att din telefon tas i bruk snabbt igen.

Dessutom har iClever's Wall Charger Station skydd mot överhettning, överström, överspänning och kortslutning. Som sagt, de ger dig också en 18-månaders ersättningsgaranti.

Apple Smart Battery Case

Gillar du inte idén att ta med dig en bärbar kraftbank överallt? Då kanske du vill överväga att hämta Apple Smart Battery Case till iPhone XS. Detta ger dig massor av extra batteritid för din telefon och håller den laddad hela dagen.

Den här säger att den kan öka din samtalstid upp till 33 timmar, eller din Internetanvändning upp till 21 timmar, eller direkt videouppspelning upp till 25 timmar. Nuvarande test i verklig värld säger att den här har cirka 2 700 mAh i batterifacket, vilket effektivt fördubblar batteriets livslängd för iPhone XS.

Som en bonus har insidan av fodralet en filtfoder som förhindrar att fodralet repas med telefonens glasrygg. Väskan i sig är tillverkad av ett kiselmaterial, vilket ger dig standardfallsskydd mot droppar och olyckor. Det är också rimligt gripigt och eliminerar praktiskt taget den ursprungliga hala iPhone XS.

Dom

Som du kan se finns det många utmärkta tillbehör tillgängliga för iPhone XS. Och det finns mycket mer än vad vi nämnde här, men vi är övertygade om att dessa sex är några av de bästa pengarna kan köpa. Alla dessa kommer att göra ett utmärkt jobb med att förse dig med den telefontillbehörskvalitet du behöver. Om du bara kan plocka upp en eller två, tror vi att Ankers PowerWave trådlösa laddplatta är det bästa alternativet här, vilket revolutionerar sättet du laddar din smartphone! Vi är också ett stort fan av Apple Smart Battery Case, som fördubblar batteriets livslängd på din iPhone XS!

Har du en favorit måste ha tillbehör till iPhone XS? Ljud av i kommentarerna nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

SpigenSpigen härdat glasskärmskydd designad för iPhone Xs (2020) / iPhone X (2017) [2 Pack] - Maximalt skyddKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube + 40W USB-laddare med 4 portar, USB-adapter för resorKolla pris på Amazon

ÄppleApple Smart Battery Case (för iPhone Xs) - VitKolla pris på Amazon