5 sätt att spåra telefon utan att veta

Telefonspårning är något vi måste göra då och då för att säkerställa våra nära och kära säkerhet. Detta är särskilt fallet med barn som kan falla i dåliga händer ganska snabbt när de är ur synen från oss. Det är därför det är absolut nödvändigt att vi använder verktygen till vårt förfogande för att hålla dem säkra på alla möjliga sätt.

Telefonspårning är möjlig tack vare en handfull appar idag och kräver inte en detaljerad process. Detta innebär att allt du behöver är en app installerad på deras telefon för att spåra deras plats vid en viss tidpunkt. Observera att spårning av en vuxens telefon utan deras förhandsgodkännande är straffbart enligt lag, så det är viktigt att du får personens innehåll innan du spårar deras enhet. Med det i åtanke, låt oss titta på några av de bästa sätten att spåra telefon utan att de vet det.

5 sätt att spåra telefon utan att veta

Telefon Tracker

Denna app är till skillnad från någon annan app för familjespårning eftersom den kan hitta en telefon med sitt telefonnummer. För att spåra din familj, måste du installera det på deras telefon. När detta är gjort kan du begära en plats och till och med hämta dina vänner om de är i närheten. Alla detaljer och platser visas på en detaljerad karta, så du kommer att ha en mycket god uppfattning om var exakt de är. Den använder också GPS-spårning, som används tillsammans med konventionell mobiltelefonspårning för att spara batteri på din smartphone.

Det bästa är att appen låter dig spåra enheten även om SIM-kortet tas bort från telefonen. Eftersom det inte finns någon gräns för antalet personer du kan spåra kan du lägga till så många personer du vill ha i din spårningslista. För att varna dig om de personer du spårar kommer appen automatiskt att skicka ut aviseringar när en kontakt flyttar från en plats till en annan.

Appen är helt gratis att ladda ner, men kommer med annonser. Det finns dock inga dolda premiumfunktioner här med ett köp i appen, så att du kan ladda ner appen och veta väl att det du ser är vad du får. Phone Tracker fungerar med alla enheter som kör Android 4.0 och senare.

Family Locator

Detta är ännu en app i realtid med platsdelning som har en social aspekt kopplad till den. Du bygger det som kallas kretsar här, och dessa kan vara dina vänner eller familjemedlemmar. När du har människor i din cirkel har du omedelbar tillgång till deras plats och varningar när de lämnar eller anländer till sin plats. Du får också en detaljerad kartvy som visar platsen för alla medlemmar i din cirkel

Det bästa med den här appen är att det också finns en iPhone-version, vilket möjliggör användning på plattformar. Appen behöver internetuppkoppling för att de flesta av dess funktioner ska fungera, vilket dock är något nedslående. Den inbyggda förarsupportfunktionen varnar larmtjänster när du har varit i en olycka eller behöver vägassistans (AAA). Appen är gratis att ladda ner, men du kan behöva betala för att få alla funktioner. Det finns inga annonser ombord.

Family Locator fungerar på din enhet så länge den kör Android 4.4 och senare.

Letstrack Realtime GPS Tracker

Med den här appen kan du spåra dina vänner och familj i realtid och samtidigt låta dig meddela dem (inom appen), vilket kan vara praktiskt när de har problem. Chatfunktionen har också möjligheten att skicka bilder, vilket kan vara mycket användbart i vissa situationer. Utvecklare talar mycket mycket om denna meddelandefunktion, vilket gör att den skiljer sig från ett gäng andra livespårningsappar som finns tillgängliga i Play Store.

En praktisk funktion som heter RadarView låter dig veta om någon i ditt område använder Letstrack. All spårning här kräver förhandsgodkännande från användaren. Den här appen har också en webbversion, vilket kan vara praktiskt vid telefonstöld eller förlust. Appen tillåter också användare att skicka en bild och deras plats med bara några kranar. Letstrack Realtime GPS Tracker är en gratis nedladdning i Google Play Store och saknar annonser eller köp i appen.

Familj GPS-tracker KidsControl

Denna app tar spårning till nästa nivå genom att låta dig tilldela platser som hem, skola, kontor etc. På detta sätt kommer den anmälda användaren att meddelas varje gång deras älskade lämnar sitt hem eller skola, så att du kan andas ett lättnads ​​suck. Appen varnar dig automatiskt när den andra personens batteri är låg och låter dig agera snabbt. Det finns en inbyggd SOS-knapp som utlöser ett nödläge omedelbart.

Om du är villig att betala för Premium-versionen får du också tillgång till en "Blackbox" som sparar all geolocationinformation när din enhet är offline. Detta är också en plattformsapp som gör att du också kan ansluta till andra användare än Android. Du kan ställa in frekvensen för aviseringarna här, så att du alltid har kontroll. Denna app är gratis att ladda ner och kommer med både annonser och köp i appen.

Safe365

Tidigare känd som ”Alpify”, är Safe365 en praktisk GPS-spårningsapp som kan berätta var dina vänner eller familj ligger i realtid. Även om appen ursprungligen användes för att spåra förlorade bergsklättrare, har företaget sedan dess vänt på familjespårning. Detta är en heltäckande lösning med alla funktioner du kan förvänta dig. Detta inkluderar information om batteriets livslängd för din familjs telefon, deras rörlighet (promenader, löpning, cykling osv.) Och vilken typ av internetanslutning de har vid en viss tidpunkt. Dessa mätvärden kan vara oerhört användbara i tuffa situationer.

Appen har massor av andra funktioner och är definitivt värt att kolla in. När det gäller appar för familjespårning är detta bland de bästa. Det bästa här är att Safe365 är en gratis nedladdning och inte har några annonser eller köp i appen.