5 måste ha tillbehör till LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ är en ganska ny enhet. Smartphone som lanserades i slutet av förra året har lyckats sticka ut i branschen trots en ständig konkurrens från Android-rivaler och Apple iPhone. Om du äger den här smarttelefonen och funderar på att köpa tillbehör som är avsedda för enheten kommer du att vara glad att veta att det finns gott om. För den typ av telefon som det är, har LG V40 ThinQ också ett anständigt utbud av tillbehör, allt från kraftbanker till hörlurar. Men vilka är bäst lämpade för din smartphone? Tja, det är här saker blir lite svåra, särskilt eftersom det finns så många varianter att välja mellan.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

MPOWMpow A7 Bluetooth-hörlurar, IPX7 vattentätKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube USB-väggladdareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Därför har vi beslutat att sammanställa en lista över några av de tillbehör som måste ha till LG V40 ThinQ. Det säger sig självt att några av er kan äga en eller flera tillbehör som nämns på denna lista, men om du inte gör det, se till att titta närmare på erbjudandena som nämns nedan.

5 måste ha tillbehör till LG V40 ThinQ

Anker trådlös laddare

Som du kanske är medveten om kommer V40 ThinQ med inbyggd trådlös laddningsteknik, vilket gör den kompatibel med de många trådlösa laddare som finns på marknaden. Det här tillbehöret från Anker tar full märken av ett antal skäl, men främst för att vara en av de bästa (både vad gäller hastighet och effektivitet) trådlösa laddare där ute. Denna laddare kan ge 10W laddkraft, vilket är ganska lurvigt och nästan i nivå med fastladdade kablar. Lyckligtvis stöder LG V40 ThinQ 10W Qi trådlös laddning, vilket gör att du kan dra full nytta av den här funktionen. Företaget föreslår användare att koppla ihop detta med en kraftfull Quick Charge-adapter ihopkopplad med 3 fot mikro-USB-kabeln som levereras av Anker med laddaren.

Enheten har LED-indikatorer på sidan och fungerar som statusindikatorer för laddaren. Det bästa med det här fallet är att det kan ladda din enhet även om det är fallet. Du behöver dock ett fall som inte är tjockare än 5 mm för att detta ska fungera. Anker erbjuder den trådlösa laddaren med en användarmanual och 18 månaders garanti, vilket tyder på att detta är en långvarig laddare. Tillverkaren erbjuder bara laddaren i svart, så det finns inte mycket vad gäller färgvarianter här.

Anker PowerCore Power Bank

De flesta användare gillar att äga en smartphone som varar hela dagen. Trots stora ansträngningar från tillverkare för att öka batteristorlekar tenderar de kraftfulla skärmarna dock att äta mer och mer batteri. Med detta i åtanke är det mycket meningsfullt att investera i en kraftbank som kan få jobbet gjort under alla omständigheter. Detta tillbehör från Anker kommer med en 10.000 mAh kapacitet, vilket i teorin betyder att den kan ladda LG V40 ThinkQ upp till 3 gånger från 0%. En av nackdelarna med denna enhet är det faktum att den levereras med en enda USB-port, vilket gör att endast en enhet kan laddas åt gången.

Detta är dock en kraftfull port, byggd med funktioner som PowerIQ och VoltageBoost för att ge dina enheter en snabb och effektiv laddning. Detta betyder att oavsett vilka enheter du kommer att ladda, kommer detta tillbehör att justera sig själv i enlighet med det. Något som kallas Trickle Charging-läge är utformat för mindre tillbehör som hörlurar som ska laddas med hjälp av denna elbank.

Strömbanken själva laddas via en mikro-USB-anslutning (kabel medföljer) och kan laddas helt under 4, 5 timmar med användning av en 5V / 2A-adapter. Inbyggd Anker-teknik skyddar dina enheter från överhettning och skador. Den verkliga höjdpunkten här är det faktum att denna kraftbank är liten och kompakt, vilket gör den till en perfekt följeslagare för din dagliga pendling till och från jobbet. Anker erbjuder för närvarande denna produkt i en svart version utan andra färger att välja mellan. I förpackningen ingår en USB till mikro USB-kabel, en reseväska för extra skydd och ett garantikort (18 månader).

Bestrix bilmontering

Biltillbehör är några av de mest tillgängliga tillbehören ute. Men när du skyddar en dyr smartphone som G40 ThinQ är det vettigt att tänka noga över bilmonteringen du får. Vi valde Bestrix erbjudande främst på grund av den unika designen som gör att enheten kan roteras och flyttas fritt även när den är monterad. Detta är något du inte hittar i konventionella bilfästen. Detta tillbehör passar in i CD-kortplatsen på din bil och har flera adaptrar som kan anpassas till förändring i storlek på grund av slitage. När du har installerat på din instrumentbräda måste du helt enkelt fästa baksidan av telefonen på fästet, och det är det ganska mycket.

Den förlitar sig på magneter för att hålla din enhet intakt, och hållet är ganska starkt oavsett vilken telefonriktning är. Anledningen till att jag gillar detta är för att jag hatade att använda bilfästen med sugkoppar och gångjärn. Med något sådant tar installationen inte bara några minuter, utan att hålla din telefon ihop är inte längre en utmaning. Detta tillbehör passar bilar med svarta instrumentpaneler eftersom det inte finns några andra färgvarianter tillgängliga just nu. Men svarta med silverklipp kan slå ut i nästan alla situationer. Företaget har gjort flera bilfästen, men vi valde det enbart på grund av dess storlek, vilket ger större telefoner lite mer utrymme att leka med.

Bestrix nämner att detta kan innehålla enheter med skärmar på upp till 6, 5 tum och därmed täcka ett brett spektrum av telefoner som säljs på marknaden idag. Om du letar efter ett väldigt biltillbehör som helt enkelt fungerar, kan du helt enkelt inte göra mycket bättre än erbjudandet från Bestrix här.

iClever USB-väggladdare

Väggladdare är en nödvändighet för alla smartphoneägare. Även om du kan komma igenom en dag med hjälp av en kraftbank, är det bara en kortsiktig lösning. Med detta i åtanke är det meningsfullt att investera i en kraftfull väggladdare som kan juice upp dina enheter på nolltid. Men vad som är ännu bättre än det är en väggladdare som kan ladda fyra enheter samtidigt. iClever tillverkar flera väggladdare, men det tar definitivt kakan av flera orsaker. För det första är den kompakt och designad för resor med förmågan att trycka in stiften inuti för att spara utrymme.

Alla fyra laddningsportar drivs av iClever's SmartID-teknik, vilket möjliggör en snabb laddningstid utan att skada din enhet. Som ytterligare säkerhetsåtgärder har företaget byggt skydd mot överhettning, kortslutningar och andra problem som vanligtvis är förknippade med väggladdare. Laddaren är kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive Bluetooth-högtalare, hörlurar, surfplattor, datorer och naturligtvis smartphones. Varje port kan ladda med 2, 4 ampere, så att upp till 8 ampere kan användas i taget. Dessa portar stöder dock inte Quick Charge-standarden.

Företaget erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka-garanti och 18 månaders ersättningsgaranti. Kundtjänstgruppen svarar vanligtvis på frågor inom en dag. Precis som med resten av tillbehören som diskuteras här erbjuder företaget inte detta tillbehör i flera färger, så du får bara välja Vit. Jag gillar särskilt de upplysta USB-portarna som kan hjälpa dig att hitta väggadaptern i mörkret.

Mpow A7

LG V40 ThinQ är en av de få moderna smartphones som har ett 3, 5 mm hörlursuttag. Men eftersom de flesta tillverkare skyr bort från trådbundna hörlurar eller åtminstone 3, 5 mm-standarden ändå, är det rimligt att anta att du också vill ha ett par trådlösa hörlurar. Mpow A7 är den första som kommer att tänka på inte bara för sitt pris utan också för det värde som den ger en diskret look. Dessa är idealiska för löpning, jogging eller bara medan du pendlar till och från jobbet. Den levereras med en mikrofon ansluten till en inline fjärrkontroll som hjälper dig att ringa och ta emot samtal när du är på språng.

Musikprestanda är utmärkt här med anständigt basrespons på höga frekvenser. Halsbandet som används här är robust och kommer att förbli på plats även om du är involverad i en aktivitet som löpning eller gymnastik. A7 är också motståndskraftig mot vatten, så du bör täckas under regn eller vattenstänk. Det kan dock inte överleva en fullständig nedsläppning. Det finns några smarta meddelandefunktioner som är inbyggda här som vibrerar hörlurarna när du får ett inkommande samtal och snabbt riktar din uppmärksamhet till telefonen. Det här kan vara en praktisk funktion om du är borta från din telefon.

Företaget nämner att dessa öronsnäckor har en batteritid på 10 timmar på en full laddning, vilket är prisvärt och definitivt en sällsynthet i branschen eftersom tillverkare strävar efter att ta ut 8 timmars laddning från öronsnäckor. A7 kommer också med brusavstängningsteknologi ombord. Se till att kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

MPOWMpow A7 Bluetooth-hörlurar, IPX7 vattentätKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube USB-väggladdareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.