5 måste ha tillbehör för Google Pixel 3

Google Pixel 3 lanserades förra året efter månader av spekulationer om det nya flaggskeppet. Även om det är 2020 nu har Pixel 3 fortfarande ett visst värde på marknaden främst på grund av dess status som en av de bästa Android-telefonerna som finns att köpa. Det säger sig självt att företaget erbjuder tillbehör till smarttelefonen i sin dedikerade butik, men du kan missa några viktiga Pixel 3-tillbehör om du inte letar någon annanstans.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

MPOWMpow A7 Bluetooth-hörlurar, IPX7 vattentätKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube USB-väggladdareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så vi har bestämt oss för att sammanställa en lista med tillbehör avsedda för Google Pixel 3 för att ge dig en bättre uppfattning om vad som finns där ute och hindrar det uppenbara. Den här listan täcker alla grundläggande och nödvändiga tillbehör du kan behöva för din smartphone, så se till att titta närmare. Om du redan har någon av dessa produkter, glöm inte att kolla de andra tillbehören på listan.

5 måste ha tillbehör för Google Pixel 3

Anker trådlös laddare

Pixel 3 är en fantastisk smartphone med många funktioner att skryta med. Primärt bland dem är det faktum att den stöder trådlös Qi-laddning, vilket gör den idealisk för en trådlös laddare som den här. Anker har gjort flera produkter som hjälper tekniska konsumenter och den trådlösa laddaren är inte annorlunda. Den kan ge ström vid 10W, vilket garanterar snabb trådlös laddning för kompatibla enheter. Företaget rekommenderar att du använder en Quick Charge-kompatibel kabel till den trådlösa laddaren för bästa laddningsresultat.

Denna laddare är ganska vänlig även om du har ett telefonfall på. Så länge fallet inte är mer än 5 mm tjockt bör den trådlösa laddaren upptäcka laddningsplattorna och göra sin sak utan problem. Den använder en mycket förenklad cirkulär design ombord, vilket gör att en smartphone kan läggas i valfri vinkel. Den trådlösa laddaren har LED-indikatorer ombord, som gör att du kan hålla ett öga på laddningsstatus. Det finns några markörer här att komma ihåg, vilket kommer att bli betydligt lättare när du har läst bruksanvisningen.

Anker förser laddaren med en 3, 5 fot mikro USB-kabel men ingen adapter, så du måste använda din för att slå på laddaren. Med ett berg med tillgängliga produkter har Anker snabbt stigit upp som en av de bästa tillverkarna av mobiltillbehör. Effekten som företaget har på marknaden kommer att illustreras när du läser igenom artikeln. Om du letar efter en lättanvänd trådlös laddare utan ansträngande installationsprocess, ja, Ankers erbjudande är ganska svårt att slå.

Anker PowerCore Power Bank

Det borde inte vara någon överraskning att Anker har två gånger på denna lista. Denna specifika produkt är kompatibel med nästan alla smarttelefoner där ute, som inkluderar Google Pixel 3. Anledningen till att vi nämner detta tillbehör här är för att till skillnad från konventionella kraftbanker väger detta inte för mycket eller ser för stort ut. Det kan enkelt transporteras överallt, och även om företaget har gjort några uppoffringar för att uppnå den mindre formfaktorn, tycker vi att det är värt det. PowerCore är en 10.000 mAh-enhet, vilket är tillräckligt för Pixel 3 och kan ladda den från 0 - 100% cirka tre gånger.

Med tanke på att den moderna konsumenten inte gillar att bära massiva ryggsäckar med verktyg ombord, kan något liknande PowerCore passa fint in i fickan eller till och med handväskan. Denna kraftbank har bara en enda laddningsport, vilket gör detta till en personlig powerbank snarare än en du kan dela med dina vänner och familj. Men för att kompensera detta är den enda USB-porten utrustad med PowerIQ och VoltageBoost-teknologier, som gör att telefonen kan laddas upp i dubbla snabba tid utan att skada dess interna kretsar eller överhettning.

Med tanke på formfaktorn är den ganska lätt att använda och till och med en bärpåse för att göra det lättare att bära med sig. Detta är också en utmärkt säkerhetsåtgärd eftersom kraftbanker ibland är benägna att skada på grund av spänningsfluktuationer. Företaget erbjuder till och med 18 månaders garanti med den här produkten, så om något skulle gå fel, har Anker du täckt.

Bestrix bilmontering

Så du har precis fått dig en Pixel 3 och överväger alternativ när det gäller bilfästen. Tja, om du tittar snabbt på online-marknadsplatser kommer du sannolikt att hitta dussintals produkter som påstår sig vara de bästa. Men om du letar efter en verkligt mångsidig och hållbar bilfäste för Pixel 3, är detta erbjudande från Bestrix säkert svårt att missa.

Till skillnad från vanliga bilfästen använder detta tillbehör inte lim eller ens sug för att förbli på plats. Istället förlitar det sig på en klämmekanism till en av dina CD-kortplatser. Företaget erbjuder flera storlekar på slots så att du har optimal passform beroende på vilken typ av CD-spelare du äger. Det finns inte heller några gångjärn på fästet för att hålla telefonen intakt, utan en magnetplatta som din telefon kommer att hålla sig till.

Eftersom den inte har en vagga kan din telefon praktiskt taget vända i alla riktningar upp till 360 grader, vilket ger dig flexibiliteten att använda din telefon som du vill. Bestrix erbjuder flera varianter av denna magnetiska bilfäste, men den här är överlägset den bästa och enklaste att installera. Kunder rekommenderas att behålla de adaptrar som medföljer produkten eftersom det kan hjälpa dig att säkerställa en korrekt passform om den ursprungliga adaptern förlorar sin form på grund av slitage. Tillverkaren tillhandahåller endast produkten i svart, så det finns inga alternativa färgalternativ tillgängliga här.

iClever USB-väggladdare

Om du reser runt med Pixel 3 kommer du att inse att batteriets prestanda är ganska bra. Det kan dock ta slut ganska snabbt beroende på din användning. Så det är där något som en reseladdare är praktiskt. Detta speciella erbjudande från iClever kommer med fyra USB-kortplatser, alla drivna av företagets SmartID-teknik, vilket möjliggör effektiv strömförsörjning till dina enheter. Den levererar ström med 2, 4 ampere per port, så alla dina enheter bör laddas snabbt. Laddaren har också skydd mot överhettning, spänningsfluktuationer och så vidare, vilket säkerställer att alla dina enheter är helt säkra med detta erbjudande.

Det bästa med en väggladdare som denna är att den är kompatibel med praktiskt taget alla USB-drivna erbjudanden du kan tänka på. Oavsett om det är högtalare, smartur, fitnessband, powerbanker eller till och med USB C-bärbara datorer, kan detta tillbehör ladda dem alla. Speciellt för Pixel 3-ägare kan detta ge dig full laddning på nolltid, vilket säkerställer att du är redo att gå även med lite laddningstid. En produkt som denna är också meningsfull om du försöker resa lätt utan belastningen av laddare på din ryggsäck. Föreställ dig att åka på en resa och ha en adapter för att ladda alla dina enheter. Du kan verkligen inte sätta en prislapp på det.

Tillverkaren erbjuder endast produkten i vit, så det finns inga färgalternativ att välja mellan. iClever tillverkar flera andra liknande tillbehör, men detta erbjudande tar kakan för dess mångsidighet och prestanda. Företaget erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka-garanti tillsammans med 18 månaders garanti om något skulle gå fel med enheten. Det är vanligtvis okänt för en väggladdare att ha garanti, men det här företaget tänker annorlunda.

Mpow A7 Bluetooth-hörlurar

Som du säkert vet, kommer Pixel 3 med en USB C-plats, vilket innebär att den inte har den äldre 3, 5 mm hörlursuttaget ombord. Du kan fortfarande använda adapteren från företaget för att koppla ihop dina 3, 5 mm öronsnäckor, men det kan vara ganska obekvämt, särskilt om du också vill ladda din enhet. Att ha detta i åtanke och investera i ett anständigt par Bluetooth-hörlurar är mycket meningsfullt. Men det finns flera erbjudanden där ute som kan göra valet något förvirrande. Om du är på det här fartyget vill vi visa dig Mpow A7 som är en av de mest populära trådlösa öronsnäckorna där ute.

Även om det också är lättare på dina plånböcker, kommer Mpow A7 med en mängd funktioner som gör dem attraktiva för användarna. Först och främst är det mer än bara öronsnäckor eftersom den också har en fjärrkontroll med mikrofon som hjälper dig att ringa telefonsamtal, hoppa över / spola tillbaka ljudspår eller pausa / spela. Eftersom dessa är byggda för konsumenten som är på språng är den också vattentät, så du bör inte ha några problem med att bära dessa under regn eller träna.

Det ser ganska svagt ut i början, men öronskydden har utformats med stor omsorg för att säkerställa att det passar bra på din hals. De flesta örhängen med nackband har en tendens att falla över eller glida bort från sin position, även om A7 är ett undantag från detta. Hörlurarna erbjuds i flera färger, så du kommer att bli bortskämd här. Hörlurarna har också en inbyggd teknik för brusavstängning, vilket ger bättre ljud från din mikrofon genom att ta bort bakgrundsljud. Se till att kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker PowerCore 10000 Redux, Ultra-Small Power Bank, 10000mAh bärbar laddareKolla pris på Amazon

MPOWMpow A7 Bluetooth-hörlurar, IPX7 vattentätKolla pris på Amazon

iCleveriClever Boostcube USB-väggladdareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.