5 hitta mina vänner eller spionera appar med hjälp av Android-telefon GPS

Med tanke på vilken typ av risker vi står inför varje dag är det absolut nödvändigt att vi vet att våra nära och kära är säkra. Även om det var omöjligt att få en exakt läsning av var vår familj eller vänner befinner sig, har tekniken utvecklats i stor utsträckning idag, vilket gör att vi kan få en bättre förståelse för deras plats och därmed säkerställa oss om deras säkerhet. Idag diskuterar vi fem sådana applikationer som hjälper dig att hålla reda på din familj.

Hitta mina vänner eller spionera appar med hjälp av Android-telefon GPS

Familjelokalisering och säkerhet

Som namnet antyder låter Family Locator & Safety dig veta om dina vänner och familjens plats om de valde att synliggöra sina platser för dig. Om du undrar var din son eller dotter befinner sig vid en viss dag kommer appen att informera dig om deras plats direkt. Det är en av dessa applikationer som erbjuder ett mycket enkelt syfte men kan hjälpa så många.

Du kan till och med ställa in aviseringar när kontakten anländer till en viss plats. Detta kan vara avgörande om du vill veta när någon har nått hemmet eller skolan ännu. Naturligtvis kan du även hitta din förlorade telefon med den här appen tack vare platsinställningarna. Vidare kan du ha privata chattar med dina kontakter och till och med trycka på panik-knappen på appen för att skicka din plats till alla dina förinställda kontakter direkt.

Glympse

Med appen kan du samordna en utekväll med dina vänner genom att skicka dem din plats och till och med skicka din make din ETA. Detta skiljer sig något från de konventionella apps för platsspårning, eftersom det erbjuder ett brett utbud av funktioner som andra appar inte gör. Det är allmänt populärt och kritikerrosade, vilket gör det till ett måste för alla som vill veta att deras nära och kära är säkra.

Det är också viktigt att notera att Glympse tillåter dig att skicka ETA till dina kunder eller affärspartners när du är sent ute. Små tillägg som dessa kan göra långt i att göra Glympse till en mycket spännande app att ha. Det är en gratis nedladdning från Google Play Store, så se till att du tar tag i den så fort du kan.

Hitta mina vänner

Namnet på Apples standard iOS-applikation, Hitta mina vänner, kommer med en mängd funktioner som gör att spåra dina vänner och familj till en problemfri process. Data visas i realtid, vilket gör det till en bekväm app att spåra dina familjemedlemmar.

Det är en grundläggande app, verkligen, och gör exakt vad den ska. Detta kanske inte har krusiduller från andra applikationer, men om du letar efter en no-nonsense och enkel att använda vänspårning-app, kan du inte göra mycket bättre än detta. Liksom med de andra apparna på den här listan är den här också gratis att ladda ner från Google Play Store. Det har fått flera gynnsamma recensioner, så du kan vara säker på att det är en bra app att äga.

Family GPS tracker Kid Control

Som namnet antyder är denna app fokuserad på barn. Om du nyligen har köpt en smartphone till ditt barn och vill veta var de befinner sig vid en viss tidpunkt kommer en sådan app att vara praktiskt. Det är ganska enkelt att använda och installationsprocessen tar knappt någon tid. Det låter dig inte bara få plats för dina barn, utan du kan också visa dina barn var du befinner dig, om de behöver en snabb upphämtning från skolan eller hemmet.

Du kan ställa in att ta emot varningar när ditt barn anländer till skolan och kommer hem, så att du i princip måste luta dig tillbaka och låta appen göra resten. Vi rekommenderar starkt att du testar den här applikationen eftersom den kan skydda dig mot eventuella oro för dina barn. Det är en gratis nedladdning från Google Play Store, så se till att du kolla in det direkt.

Family GPS tracker My Family

Liksom de andra apparna på den här listan hjälper den här dig att få en exakt förståelse för var dina barn eller familjemedlemmar finns vid en given punkt. Har du ett snabbt meddelande för att vidarebefordra till din familj? Gruppchattfunktionen på den här appen får du täcka.

Det är i grunden en av de bästa spårningsapparna för familjen och vänner som du kan begära. Allt användaren måste göra är att hålla sina lokationstjänster aktiverade från inställningarna på sin telefon och appen gör resten. Om du är orolig för ditt stygga barn kommer det att aktivera barnläget att begränsa dem från att stänga av platsen vid någon given punkt. Med tanke på hur tekniska kunniga barn har blivit i dag kommer en sådan funktion att göra långt i att hjälpa föräldrarna att få en exakt läsning av var deras barn finns. Appen är en gratis nedladdning från Google Play Store.