5 hetaste mobilspel för Android år 2020

När vi närmar oss slutet av detta år är nu en bra tid att förutsäga vilka Android-spel som troligen kommer att vara heta under nästa år. Under 2017 har vi sett många indie- och AAA-spelutvecklare ta med tidigare PC- och konsol-bara spel till Play Store, och vi förväntar oss att denna trend kommer att fortsätta 2020.

Talos Principle är ett prisbelönt pusselspel som bara fungerar på Nvidia K1- och X1-enheter. Om du har Google Nexus 9, Nvidia Shield Tablet eller Shield TV rekommenderar vi starkt att du tar en kontroller och ger The Talos Principle ett försök. Spelet hämtar mycket inspiration från traditionella science fiction-filmer och böcker och placerar dig i skorna på en robot som fick sin uppdrag att lösa en serie alltmer komplexa pussel. När du spelar spelet övervinner du över 120 sinnesböjande pussel, utforskar en hemskt konstig men ändå helt vacker värld och väljer din egen väg genom denna icke-linjära upplevelse.

Monument Valley är tillbaka med ett helt nytt äventyr i ännu en drömmande värld. Den här gången hjälper du Ro att lära sitt barn om dalens mysterier genom att lösa spännande pussel och resa genom underbart fantasifull arkitektur. Jämfört med det ursprungliga spelet ökar Monument Valley 2 komplexiteten i sin spelmekanik något utan att göra spelet mindre roligt än det var. Precis som tidigare rekommenderas det starkt att spela med hörlurar för att helt uppleva spelets unika melodiska interaktiva ljudlandskap som är skräddarsydda perfekt för att göra varje steg du tar i Monument Valley 2 för att bli ännu mer uppslukande.

Mario har äntligen kommit på Android-enheter! Detta sidrullande, oändliga runner-videospel som utvecklats och publicerats av Nintendo låter dig spela som det som troligen är den mest kännbara videospelkaraktären i världen i fyra olika lägen: World Tour, Toad Rally, Remix 10 och Kingdom Builder. Varje läge erbjuder unika fiender, utmaningar och samlarföremål. När du går framåt låser du upp nya karaktärer för att spela som och öppna nya typer av banor. Spelet kostar $ 10, men du kan prova det mesta gratis. Super Mario Run är ett måste för alla fans av Nintendo-spel, men det är också ett oerhört roligt spel som borde tilltala även de fyra till sex personer som aldrig har spelat ett Mario-spel tidigare.

Den senaste delen i Riptide-serien med hydrojet-racingspel är snabbare än någonsin tidigare, visuellt fantastisk och fullspäckad med utmanande spår fyllda med en mängd olika hinder och hemligheter. Den här gången kan du spela ensam, med upp till 8 motståndare från hela världen, eller lokalt i split-screen-lopp med upp till 4 spelare. Behärska varje spår i karriärläge för att memorera dess layout och ta sedan dina färdigheter online och placera ditt namn högst upp på den globala topplistan. Riptide GP: Renegade kostar endast $ 2, 99, och det är ett av de bästa spel som finns för att testa prestandan för en ny smartphone eller surfplatta med.

Det här kriget handlar om krig, dess tragedier och de oskyldiga människorna som tvingas fatta beslut om liv och död för att rädda sina liv. I stället för att bara vara ett annat spel som låter dig spela som en nästan oövervinnlig soldat som bär ett enormt arsenal av dödliga vapen, sätter detta krig av mig dig i skorna från civila som försöker överleva i en belägrad stad. Spelet ger en upplevelse av krig sett från en helt ny vinkel när du kämpar för att hitta mat, medicin och säkerhet från krypskyttar och fientliga rensare. Du kan också köpa utvidgningen "The Little Ones" via inköp i appen för att uppleva krig ur ett litet barns perspektiv.