5 gratis appar för nedladdning av musik

Det är ingen hemlighet att Android-enheter är bra för att spela musik när man alltid är på språng, särskilt eftersom de eliminerar behovet av att ta med en separat musikspelare. För att njuta av musik kan man alltid strömma innehållet från en onlinekälla. Vissa föredrar dock att bygga ett personligt musikbibliotek med nedladdad musik.

För att ladda ner musik till en Android-enhet kan man helt enkelt installera en app. Här är flera för det ändamålet:

1. MP3 Music Download V6

Denna app från Gtunes Music V6, ger en lista över låtar som man kan ladda ner. Listan är ganska omfattande och täcker Billboard-diagrammen och även de på andra språk. Användare av denna app kan ladda ner låtarna till ett SD-kort. Appen innehåller alternativ som att byta namn, kategorisera, dela. Det tillåter också användare att använda en nedladdad låt som en ringsignal.

Ladda ner den här.

2. Enkel nedladdare

Easy Downloader, som har utvecklats av 2Easy FM Team, är en app som kan användas för att ladda ner andra filtyper än musik. Det kan fungera med olika webbläsare som Dolphin Browser, Firefox och Android: s lagerbläsare. Dessutom kan den utföra batchnedladdningar och kan organisera filer i mappar.

Ladda ner den här.

3. Music Download Elite

Denna app är av Craigs Android Tools, som ger användarna ett enkelt gränssnitt som låter användare ladda ner låtar, ljudeffekter och royaltyfria ljudfiler. På samma sätt tillåter användare att skapa spellistor. Samt förhandsgranska låtar innan du laddar ner dem.

Ladda ner den här.

4. MP3-musiknedladdning

Utvecklad av axtell38e9idas, den här appen kanske inte har ett minnesvärt namn, men den uppfyller funktionen att göra det möjligt för användare att ladda ner musikfiler. Dessutom tillåter det användare att redigera den nedladdade filen via en musikredigerare och senare använda filen som en ringsignal.

Ladda ner den här.

5. Tunee Music

Tunee Music kommer från Tunee Labs Limited. Den kan söka och ladda ner musikfiler. För att hjälpa användare att veta om de har valt rätt låt att ladda ner kan användare strömma hela låten innan de laddar ner den. En delningsfunktion låter användaren berätta för sina vänner vilka låtar de skaffade sig genom denna app.

Dessa appar, bland många andra tillgängliga på Google Play, minskar tiden och ansträngningen som krävs för att söka efter låtar att inkludera i ens personliga spellista. Således skulle det vara klokt av musikentusiaster att ladda ner en eller flera av dessa appar beroende på ens behov.

Ladda ner den här.

via androidauthority