5 coola matte-appar för Android år 2020

Matematiska färdigheter är ganska viktiga i denna dag och ålder. Även om de flesta barn känner att lära sig matte inte kommer att leda någonstans när det gäller vardagsfärdigheter, kan en grundläggande förståelse för konceptet gå långt i dina liv. Du behöver inte nödvändigtvis matematik på hög nivå för att lyckas i livet, men att ha en korrekt förståelse av grunderna räcker. Du behöver inte lära dig alla dessa färdigheter direkt från klassrummet, eftersom det finns en handfull appar där ute som hjälper dig att förstå konceptet helt fint. Vi kommer att prata om några av dessa applikationer eller spel här idag som borde öka dina matematiska färdigheter till stor del. Många av dessa appar är gratis, så du behöver inte spendera en krona på framsidan. Med tanke på det värde de tar med till bordet kommer inte ens betala lite pengar att slösas bort. Så låt oss dyka in.

Sudoku

Vem känner inte till Sudoku? Det är ett av de mest populära matematiska spelen som finns där ute och vi ser ofta att det publiceras i tidningar och andra publikationer. Detta speciella spel replikerar den upplevelsen och gör att du kan njuta av ett bra Sudoku-spel när du är på språng. Det kräver en hel del koncentration och kommer naturligtvis att öka dina matematiska färdigheter eftersom det kräver beräkning av siffror i farten. Var noga med att inte använda en miniräknare eller andra kontroverser eftersom det skulle besegra syftet med att spela just detta spel. Det finns antydningar i spelet, om du känner dig förlorad halvvägs genom spelet. Förutom att erbjuda svaren, kommer appen också att guida dig genom processen att komma till svaren, vilket gör detta till en ganska praktisk app totalt sett.

Detta är kanske det bästa inlärningsverktyget du behöver för att stärka dina matematik- eller Sudoku-färdigheter. Det finns en handfull teman tillgängliga med appen, så att du kan ändra appens utseende som du vill. Du kan hitta ett högerhänt eller vänsterhänt alternativ i liggande läge för att lättare spela spelet. Sammantaget är detta kanske den bästa Sudoku-appen du kan hitta i Play Store just nu, och vi rekommenderar dig starkt att prova det. Det är en gratis app, men det finns inköp i appen som låser upp några viktiga funktioner i appen. Appen behöver inte avancerad hårdvara för att fungera och kommer att fungera på någon enhet med Android 2.3 eller högre.

Matematikspel, matematik

Namnet lämnar inget utrymme för fantasi och spelet erbjuder exakt vad du vill. Appen är utformad för att finslipa dina matematiska färdigheter genom att erbjuda lektioner och övningar i form av attraktiva spel, och se till att du får lite kunskap medan du har lite kul. Det här spelet rekommenderas starkt för barn, och tusentals föräldrar kommer att garantera detta. Appen erbjuder dock inte bara multiplikation och tillägg, eftersom du också har tillgång till några komplexa matematiska problem här. Spelet har totalt två lägen och sexton olika typer av matematiska uppgifter, vilket hjälper dig att lära dig på olika sätt.

Appen uppdateras ofta, vilket ger ett antal nya funktioner med jämna mellanrum. Om engelska inte är ditt första språk skulle du gärna veta att appen också kan översätta spelet på sju olika språk. Utvecklaren jämför detta med ett hjärngymnastik, vilket kanske är den bästa representationen av applikationen eftersom det hjälper dig att lösa komplexa problem och erbjuda lite träning till din hjärna.

Slutligen vill vi inte att användare ska tro att det här spelet är begränsat till bara barn. Även vuxna kan prova denna app för att se om de har vad som krävs för att snabbt lösa enkla matematiska ekvationer. Appen har laddats ner nästan 1 miljon gånger redan i Play Store. Det är gratis att ladda ner men har ett köp i appen ombord för att hjälpa dig att få en bättre upplevelse totalt sett. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och högre och täcker därmed ett brett utbud av smartphones och surfplattor där ute.

Algebra Tutor

Algebra är ett av de tuffaste matematikproblemen som människor ibland möter. En av de vanliga klagomålen från studenter är att de inte förstår hur det fungerar. Det är svårt att se om skicklighet är ett problem här eller bara den typ av undervisning som dagens skolor erbjuder, men problemet är ganska mycket där ute. Det görs enklare med en app som heter Algebra Tutor, som lovar att guida dig genom processen att lära sig algebra, samtidigt som du inte oroar dig för slutresultatet. Att få en bättre förståelse av konceptet är allt som krävs för att veta algebra, och det är vad den här appen hjälper dig att uppnå.

Användargränssnittet är dock inget att skriva hem om, men det kommer inte nödvändigtvis att vara ett problem med tanke på vilken inlärning den erbjuder. Om du gör ett misstag inom appen kommer du att erbjudas en steg-för-steg-guide som hjälper dig att förstå var du gick fel. Det finns ett brett utbud av funktioner tillgängliga med appen, vilket gör detta till ett mycket spännande spel att ha totalt sett. Du kommer utan tvekan att lära dig ganska mycket om algebra med den här appen, och vi kan inte rekommendera den tillräckligt starkt för våra läsare. Appen är en gratis nedladdning men kommer med annonser. Appen är ganska gammal, vilket betyder att den är kompatibel med enheter som kör Android 1.5 eller högre. Det verkar som om utvecklarna helt har slutat uppdatera appen, så förvänta dig inte några nya funktioner över tid.

Treor!

Detta är ett ganska unikt spel på den här listan. Det kommer med ett interaktivt användargränssnitt, som uppmuntrar användare att spela oftare och ofta. Det grundläggande konceptet kretsar kring kort som har två nummer, och när du staplar ett kort över det andra lägger det till de två siffrorna och erbjuder produkten. Travarna kan öka, vilket gör det mer komplicerat att lägga till fler nummer när du går igenom spelet. Det finns otaliga utmaningar i spelet här, vilket säkerställer att du stannade fast vid det. Detta är inte ett konventionellt barnspel, vilket betyder att vuxna kommer att ha lika roligt att spela detta.

Användargränssnittet förtjänar också särskilt beröm, främst för att det kommer med ett ljust tema som är mycket lätt för ögonen. Vi rekommenderar användare att testa detta från Play Store direkt. Vi måste varna dig för att det finns en handfull kloner för den här appen, främst för att detta är oerhört populärt där ute. Så se till att ladda ner rätt Threes! app från Play Store. Det är tyvärr inte en gratis app och du måste betala $ 2, 99 för att ladda ner denna fantastiska app. Det är inte så mycket med tanke på vad det ger till bordet. Nackdelen med att betala i förväg är att du inte behöver kämpa med annonser, och du behöver inte oroa dig för köp i appen heller. Vad du ser är vad du får här.

Multiplikationstabell Matematik för barn

Denna app fokuserar enbart på multiplikation, vilket som vi kan vara ganska komplicerat för vissa barn. Men tack vare de algoritmer som används av utvecklarna här gör multiplikation av nummer enklare än vanligt. Detta är specifikt avsett för barn som tycker att multiplikation är svår eller svår att förstå. Användargränssnittet är inget att skriva hem om, men det är inte mycket problem att vara ärlig, främst eftersom det får jobbet helt fint. Vi rekommenderar alla föräldrar att erbjuda denna app till sina unga för att göra inlärning av matematik och multiplikation i synnerhet en enklare process.

Genom att förenkla processen att lära sig matematik säkerställer utvecklarna att barnen förstår det grundläggande konceptet ganska bra. Genom att lära sig förmågan att multiplicera siffror snabbt kan barnen hitta ett sätt att öka deras IQ och totala kunskaper i matematik också. Appen är en gratis nedladdning, även om den innehåller annonser. Vi är inte medvetna om en annonsfri version av den här appen just nu, så det måste räcka vid denna tidpunkt. Appen har laddats ner nästan 10 till 50 miljoner gånger redan och talar volymer om dess popularitet. Utvecklaren nämner att appen fungerar med en mängd olika enheter och anger inte den Android-versionen som den är kompatibel med. Var noga med att prova direkt.