5 billiga raka samtalstelefoner under $ 200 år 2020

Med Verizons Straight Talk trådlösa tjänst kan du välja mellan ett antal utmärkta telefoner som kostar mindre än $ 200 utan kontrakt - för att inte ens tala om att du också får tillgång till billiga dataplaner. Det är perfekt för budgeten. Och om du bestämmer dig för att underteckna ett kontrakt kan du få en flaggskeppstelefon för mindre än $ 50 per månad, vilket är mer än många enhetsbetalningsplaner, men du kan fortfarande få de senaste och bästa telefonerna med en billig dataplan. För att hjälpa dig välja den bästa telefonen åt dig har vi valt åtta av våra favorit-, billiga Straight Talk-telefoner under $ 200 år 2020.

Galaxy S7 Edge

Kommer som första på vår lista har vi Samsung Galaxy S7 Edge. Om du inte har något emot att spendera lite mer än $ 200, är ​​detta en utmärkt telefon som ger dig en söt, avancerad telefonupplevelse. Ett par år gammal, ja, men Samsung Galaxy S7 Edge är fortfarande en av de smidigaste och snabbaste enheterna du kan köpa idag.

Den har toppmaskinens hårdvara för året som den släpptes, men telefonens höjdpunkt är scree. Du får utmärkt, nästan näthinnliknande klarhet. Men dessutom har den en dubbelkantig skärm som ger dig inte bara en ny dimension, utan några extra funktioner för snabbare åtkomst till kontakter för telefon och text.

ZTE Max Duo

ZTE Max Duo är ett riktigt billigt alternativ på Straight Talk och får dig till en billig telefon för bara $ 135. Det har en del anständig hårdvara och programvara också. Det kör fortfarande Android 5.1 Lollipop, men programvaran är snabb och effektiv. Den har en massiv 6-tums pekskärm på 1080p, så att du också får utmärkt tydlighet. Och med en octa-core processor och massor av RAM, bör Max Duo kunna hantera de flesta applikationer i Google Play Store.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 kan vara mycket äldre än Galaxy S9 och Galaxy S10 som nu är ute; S5 var dock en topppunkt för Samsung. Det var det som började definiera Samsung som ett premiumerbjudande av smartphones. Galaxy S5 har en attraktiv design och en övergripande smidig upplevelse. Den levereras med en utmärkt kamera (även om den är lite daterad enligt dagens standarder), har lite god bearbetningskraft, och viktigast av allt, har en utmärkt skärm som ger dig massor av tydlighet. Det gör den här telefonen bra för medieapplikationer, som YouTube-videor och filmer!

Samsung är kanske mest känt för sina flaggskeppssmartphones med banbrytande funktioner och imponerande prestanda, men företaget är också bra på att göra prisvärda budgetsmartphones för vardagligt bruk.

Samsung Galaxy J7 Sky Pro erbjuder all den tillförlitlighet du kan förvänta dig av en enhet med Samsungs logotyp på, liksom anständigt prestanda och fantastiska funktioner, för mindre än $ 100. J7 Sky Pro har en energieffektiv fyrkärnprocessor och ett kraftfullt batteri som håller dig ansluten under hela dagen, eller upp till 31 timmars samtalstid. Det levereras med Android 6.0 Marshmallow, vilket innebär att det stöder röstkommandon, har ett tvådelat meddelande / snabbinställningsområde och är mycket mer resursfullt när det gäller att hantera felaktiga appar som tappar batteriets livslängd.

Den bakåtvända kameran på J7 Sky Pro har en upplösning på 8 MP och den tar bilder med en tillräcklig mängd detaljer och verklighetstro färger under idealiska ljusförhållanden. Att ta bilder på natten eller inomhus är också möjligt men inte utan ljud och avmättnad. Den framåtvända kameran har en upplösning på 5 MP och är bra för casual selfies och videochattar.

IPhone 6 är fortfarande, till och med fyra år efter den första lanseringen, en bra telefon för alla som vill gå in i Apples ekosystem på en budget. När den drabbade marknaden 2014 levererades iPhone 6 med iOS 8, men du kan nu uppgradera till iOS 11.2.5 och njuta av de flesta funktioner tillgängliga för ägarna till nyare och mycket dyrare iPhoner.

Eftersom iPhone 6 bara har 1 GB RAM och en processor med dubbla kärnor, bör du inte förvänta dig förvirrande prestanda, men det är inte att säga att den är otillräckligt kraftfull för daglig användning. Att ringa telefonsamtal, skicka textmeddelanden, facetimera, använda Apple Maps eller surfa på webben är alla exempel på uppgifter som är lätt möjliga med iPhone 6.

Men där iPhone 6 lyser bäst jämfört med andra smartphones i detta prisklasse är kvaliteten på bilderna den tar. Den bakåtvända 8 MP-kameran tar tydligare och mer levande bilder än några 12 MP eller till och med 16 MP-kameror som hittades på smartphones som släpptes i år. Om du är en ivrig mobilfotograf men inte vill spendera hundratals dollar bara så att du kan ta högkvalitativa bilder med din smartphone är iPhone 6 rätt val för dig.

LG Stylo 3 är en unik budget-smarttelefon eftersom den kommer med en pennan för förbättrad noggrannhet och komfort när du skriver och ritar. Pennan fungerar bäst med ett antal appar från LG, inklusive QuickMemo +, Pop Memo eller Capture + på Pop Menu. Naturligtvis kan du också använda pennan med någon annan Android-app eftersom den helt enkelt ersätter fingret. För att förhindra att du tappar pennan kan Stylo 3 automatiskt varna dig om din telefon vandrar för långt bort.

Stylo 3 har en stor 5, 7-tums HD-skärm - en stor storlek för underhållning, surfa på nätet eller ta anteckningar. Trots den större skärmen kommer du inte ha några problem med att montera Stylo 3 i fickan tack vare sin smala design och försiktigt böjda rygg.

Nedanför autofokus 13 MP bakkamera med blixt finns en fingeravtryckssensor som fungerar som ett extra säkerhetslager och eliminerar behovet av att skriva in ditt lösenord när du köper eller loggar till dina favorittjänster.

För mindre än 50 $ per månad med ett kontrakt kan du ha Samsung Galaxy S9 - utan tvekan den bästa Android-smarttelefonen som för närvarande finns på marknaden. Precis som varje år har Samsung ännu en gång satt en bar för andra att arbeta mot. S9 har en avancerad processor, Qualcomm SDM845 Snapdragon 845, 4 GB RAM och upp till 256 GB internt lagringsutrymme. Dess 5, 8-tums Super AMOLED-skärm har en upplösning på 1440 x 2960 pixlar, och den stöder HDR10.

S9 är den första Android-smarttelefonen med en variabel bländarkamera, som stöder f1.5- och f2.4-lägen. Kameran kan anpassa sig som det mänskliga ögat till förändrade ljusförhållanden för att säkerställa att dina bilder ser bra ut oavsett om du tar dem under dagen eller på natten. Med ett nytt super-slow-motion video-inspelningsläge kan du bromsa ner tiden och spela in HD-video med upp till 960 bilder per sekund - det är bättre än alla actionkameror för konsumenter som för närvarande finns på marknaden. Förutom super-slow-motion-video kan den bakre kameran på 12 MP också spela in 4K-videor med upp till 60 bilder per sekund.

Den framåtvända 8 MP-kameran kan spela in 1440p-video med upp till 30 bilder per sekund, och den kan förvandla dig till en emoji tack vare dess förstärkta verklighet och ansiktsigenkänningsfunktioner. Samma teknik för ansiktsigenkänning driver också vad Samsung kallar Intelligent Scan, en ny teknik som kombinerar ansiktsigenkänning och irisskanning för att göra upplåsning enkel även i svagt ljus.

Om 64 GB lagringsutrymme är tillräckligt för dig kan du ha iPhone X från Straight Talk för mindre än $ 50 per månad. IPhone X är nu berömd för att ha populariserat kamerahaket och är Apples första förflyttning i världen av skärmslösa skärmar och det är tydligt att Apple har gjort sina läxor eftersom iPhone X lämnar lite att önska.

Kärnan i detta tekniska underverk är Apple A11 Bionic chipset, som är kraftfullare än andra smartphonechipsetter som för närvarande finns. Med 3 GB RAM kan du hålla flera appar öppna i bakgrunden och sömlöst växla mellan dem med ett helt nytt gestbaserat kontrollschema.

Vänd Apple A11, så kommer du att märka dess dubbla sensorkamera med en två-ton LED-blixt. Kameran har en vidvinkellins med en 12 MP-sensor bakom sig och en porträttlins med en annan 12 MP-sensor. Båda sensorerna har optisk bildstabilisering och möjliggör samtidig 4K-video och 8MP-bildinspelning.

Billiga raka samtalstelefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy J7 Sky ProKontrollera pris

ÄppleiPhone 6Kontrollera pris

LGLG Stylo 3Kontrollera pris

SamsungGalaxy S9Kontrollera pris

ÄppleiPhone XKontrollera pris