5 bästa Xbox One-alternativet 2020

Xbox One är en av våra favoritkonsoler - mellan Xbox Live-upplevelsen och alla fantastiska mainstream-titlar som finns med systemet, Xbox One är ett riktigt roligt system, särskilt om du har vänner att leka med. Och med ett Xbox Live-abonnemang får du exklusiv tillgång till Xbox Live-erbjudanden, vilket innebär att du spenderar mindre på videospel. Och ett Xbox Live-abonnemang ger dig till och med tillgång till gratis spel som gör att du kan spela dem helt, eller som ett försök innan du köper typ. Fortfarande är Microsoft inte allas forte, vilket är förståeligt. Så om du letar efter ett Xbox One-alternativ följer du nedan. Vi visar dig det bästa för närvarande på marknaden.

ProduktvarumärkenamnPris

SonyPlayStation 4 SlimKolla pris på Amazon

NintendoNintendo SwitchKolla pris på Amazon

SonySony PlayStation VitaKolla pris på Amazon

NintendoNintendo New 3DS XLKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD BärbarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Playstation 4

Först och främst tittar vi på Sonys PlayStation 4-konsol. Det finns många olika PlayStation 4: er tillgängliga, utformade för att passa olika behov. Det finns PlayStation 4 Slim, som är utformad för att ta lite plats på skrivbordet. Du kan också få PlayStation 4 Pro, som kan spela videospel, filmer och TV-program i 4K-upplösning. Det är lite dyrare, men det ger dig en uppslukande upplevelse. Med PlayStation 4 kan du spela alla dina favorit-mainstream-titlar - Battlefield, Borderlands: The Pre-Sequel, Call of Duty: Black Ops 3 och mer. Spel spelar riktigt bra på PlayStation 4, och ett prenumeration på PlayStation Network ger dig exklusiva erbjudanden på videospel och videospel som du till och med kan prova gratis.

PlayStation 4 är också mycket prisvärd. Du kan få en av de nya Slim- eller Pro-utgåvorna för mellan $ 300 och $ 400. Eller så kan du få en standard PlayStation 4 för cirka $ 200, ibland mindre beroende på nuvarande butikavtal.

Nintendo Switch

Vi är stora fans av Nintendo Switch som ett Xbox One-alternativ också. Nintendo Switch är lite annorlunda än din typiska konsol, eftersom den fungerar som ett dedikerat hemunderhållningssystem och något du kan ta när du är på språng. När du vill luta dig tillbaka och koppla av, anslut Nintendo-omkopplaren till din TV, koppla loss styrenheterna och njut. När du behöver ta den på språng, dra helt enkelt ut HDMI-sladden så är du mobil! Nintendo Switch spelar tyvärr inte en hel del mainstream-titlar - du är ganska begränsad till Nintendo och deras licensierade utvecklare för spel.

Trots det kommer du att spela saker som Legend of Zelda, Super Smash Bros., Donkey Kong och andra spel.

NVIDIA SHIELD

Därefter tittar vi på NVIDIA Shield-konsolen. Denna bärbara konsol kan spela både Android-spel och några av dina vanliga PC-titlar. NVIDIA Shield spelar alla dina favorit high-end Android-spel utan problem. Men när du vill spela en mainstream-titel låter NVIDIA Shield dig strömma PC-spel över Internet - det kan inkludera spel som Borderlands: The Pre-Sequel, Thief, Metal Gear Rising och mer.

PS Vita

PlayStation Vita är en utmärkt konsol för under spel. Det har varit ute ett tag, men den handhållna konsolen säljer fortfarande som heta kakor. Inte bara det, utan företag lägger fortfarande ut spel för det. Det spelar spel riktigt bra, och det är en ganska uppslukande upplevelse med den skarpa och tydliga skärmen. Batteriets livslängd håller länge så långt som handhållna konsoler går, och det tar inte för lång tid att ladda den. Att vara ute i några år nu är PS Vita verkligen prisvärd.

Nintendo 3DS

Senast tittar vi på Nintendo 3DS. Denna handhållna spelkonsol var ett av Nintendos sista handhållna alternativ, eftersom de började arbeta för att erbjuda mer dedikerade hemunderhållningssystem, som Wii. Nintendo 3DS är dock fortfarande en utmärkt enhet idag, vilket gör att du kan spela alla dina favorit Nintendo-titlar när du är på språng. 3DS-delen av denna konsol verkar vara en liten gimmick, men den spelar fortfarande spel riktigt bra. Batteriets livslängd varar ganska länge, men när du använder 3D-delen av konsolen tappar den ganska snabbt. De är verkligen prisvärda nu också till cirka $ 150, och företag gör fortfarande mycket bra spel för dem.

Dom

Som ni ser finns det många bra alternativ till Xbox One. Oavsett om du vill göra lite bärbart spel när du är på språng eller om du letar efter ett dedikerat hemunderhållningssystem finns det något för dig på den här listan.

ProduktvarumärkenamnPris

SonyPlayStation 4 SlimKolla pris på Amazon

NintendoNintendo SwitchKolla pris på Amazon

SonySony PlayStation VitaKolla pris på Amazon

NintendoNintendo New 3DS XLKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD BärbarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.