5 bästa VR för Galaxy S10 år 2020

Det är äntligen här - telefonen som alla har väntat på - Galaxy S10. Det kommer med många förbättringar och uppgraderingar; men det kommer också med vissa specifika förbättringar för den virtuella verklighetssidan av saker. Som sagt, du kommer definitivt att vilja veta vilka fantastiska virtual reality-headset du kan använda med den nya flaggskeppsenheten.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Gear VR w / Controller (2017) SMKolla pris på Amazon

GoogleGoogle OEM Daydream View - VR Headset (skiffer)Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Mirage Solo med dagdrömKolla pris på Amazon

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighetKolla pris på Amazon

SvängaVeeR Oasis VR Headset med VR RemoteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Är du inte säker på vad du ska få? Det är därför vi konstruerade den här listan - för att visa alla de utmärkta val som finns tillgängliga för din Samsung Galaxy S10. Och så här, utan vidare, här är våra bästa val för de bästa virtual reality-headseten.

Ett ord på mobil virtuell verklighet

Det är ingen hemlighet att människor successivt har tappat intresset för virtuell verklighet för smartphones. Google har haft en hemsk tid att sälja Daydream View-headset, och Samsung har haft svårigheter med sina Gear VR-headset. Som sagt, Samsung gör egentligen inte virtual reality-headset för sina telefoner - det projektet har ganska mycket slut.

Lyckligtvis kan du fortfarande använda Galaxy S10 med den senaste Gear VR. Den senaste Gear VR levereras faktiskt med en adapter för Samsung Galaxy S10 nu, så att du fortfarande kan dra nytta av virtual reality-funktionerna där. Du kanske kan få det att fungera med Daydream-headset, men Daydream-programmet är inte heller i bra form.

Oculus har ganska mycket flyttat till sina egna fristående headset, till exempel med Oculus GO, så det är helt naturligt att Gear VR-programmet avslutas.

Oculus GO

Oculus GO är ett utmärkt val för dig som söker en unik VR-upplevelse. Om du arbetar som ett fristående, allt-i-ett virtual reality-headset behöver du inte ställa in telefonen i ett fack i headsetet. Nej, installationen sker genom att para ihop med din telefon via Oculus GO-appen.

"Con" med det här alternativet är att en majoritet av innehållet i Oculus Go måste köpas, så det finns ingenting som erbjuds gratis här som du kan "prova".

Lenovo Mirage Solo

Kommer som andra på vår nedräkning har vi Lenovos Mirage Solo. Enkelt ett av de bästa alternativen för VR med Galaxy S10, Mirage Solo körs faktiskt på Daydream-plattformen. Det kräver inte en smartphone att sitta i headsetet, det är faktiskt en allt-i-ett-enhet, precis som Oculus Go. Installationen är enkel - ladda bara ner Mirage Solo-appen på din Galaxy S10 och koppla sedan ihop den med virtual reality-headsetet. När du har parats ihop, sätt på Mirage Solo, slå på den och du är redo att gå.

Det finns en "nackdel" som medföljer Mirage Solo - du får viss ganska dålig batteritid. Det är bekvämt och enkelt att installera, men VR-tiden kommer att drastiskt reduceras till bara ett par timmars användning av en enda laddning. Du måste stänga av den och slänga den på laddaren en stund att använda den igen.

Daydream View

På tredje plats gillar vi verkligen vad Daydream View har att erbjuda. Googles plattform är en av de bästa när det gäller virtual reality. Det är väl underhållet och uppdaterat med nytt innehåll - underhållning, spel och appar - regelbundet. Underhållning är faktiskt en stor sak för Daydream View och Daydream-plattformen som helhet - Googles virtual reality-plattform har några riktigt stora partnerskap, som Hulu och Netflix, som ger fantastiskt VR-innehåll till headsetet. Det är innehåll som du inte kommer att kunna få på andra headset och plattformar.

"Con" med Daydream View är att det inte är ett allt i ett headset - du måste ställa in din telefon inuti headsetet så att det fungerar som kraften och skärmen bakom det. Det är inte en enda enhet som Mirage Solo eller Oculus GO.

Växel VR med styrenhet

Ett av de mest sömlösa sätten du kan dra nytta av virtual reality med Galaxy S10 är Gear VR. Tillverkad direkt från Samsung, och tillverkad för Samsung-enheter, bör detta fungera felfritt med Galaxy S10. Det trevliga med den här är att den är utrustad med en styrenhet, vilket kan ge dig bättre navigering. Tidigare använde Gear VR rörelsernavigation, vilket var hemskt.

Det är enkelt att använda Gear VR - allt du behöver göra är att kasta din Galaxy S10 i Gear VR-insatsen, sätta på Gear VR och du kommer omedelbart in i världen av virtuell verklighet. Gear VR har genomgått en hel del versioner nu, så 2017-modellen känns faktiskt väldigt bekväm. Det är inte för tungt, vilket gör det enkelt och bekvämt att spela i timmar.

VeeR Oasis

VeeR Oasis kommer som nummer fem på vår nedräkning och är ett billigt sätt att komma in i virtuell verklighet. Eftersom det inte är ett fristående headset och kräver sin kraft från Galaxy S10 kommer detta bara att kosta dig ett par dollar. Ställ din telefon i VeeR Oasis-kortplatsen så är du redo att rulla in i virtuell verklighet. Innehållet är ganska begränsat, men om du vill ta VR för en snurr för att se hur det är, är VeeR ett låg riskalternativ med låg investering.

Dom

Här har vi visat dig fem av de bästa alternativen för virtual reality-headset för Galaxy S10. Vi rekommenderar definitivt att hålla fast vid antingen Gear VR-installationen eller ett av Daydream-alternativen. De fungerar bäst med Galaxy S10, och vi tror att Galaxy S10 förmodligen har mest innehåll av de två. Det är också en av VR-plattformarna som är den mest väl underhållna.

Har du en favoritinstallation av virtual reality för Galaxy S10? Ljud av i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Gear VR w / Controller (2017) SMKolla pris på Amazon

GoogleGoogle OEM Daydream View - VR Headset (skiffer)Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Mirage Solo med dagdrömKolla pris på Amazon

OculusOculus Go fristående headset för virtuell verklighetKolla pris på Amazon

SvängaVeeR Oasis VR Headset med VR RemoteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.