5 Bästa VPN för popcorntid 2020

Med den mängd filmer och TV-program som för närvarande är tillgängliga och lanserar snart, kan du redan se hur dyrt det kommer att vara att titta på dessa nya utgåvor, särskilt eftersom många av dem inte är billiga att hyra i en Redbox. Många av dessa filmer måste hyras online för ett orimligt pris, eller köpas i butiken för en gal pris. TV-program är ännu värre, ofta kostar $ 50 för en säsong i butik, eller cirka $ 2, 99 per avsnitt online. Om du vill sänka priserna rekommenderar vi att du använder en tjänst som Popcorn Time för att se filmer och TV-program gratis. Och naturligtvis behöver du en VPN för att använda Popcorn Time också. Här är våra bästa VPN-val för att komma igång.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

NordVPN

En av de första VPN-skivorna du bör tänka på för Popcorn Time är NordVPN. Denna VPN har över fyra tusen servrar över hela världen. Med så många servrar bör du kunna få snabba snabba internethastigheter över detta VPN eftersom du alltid är i närheten av en server. Inte bara det, men NordVPN har stort stöd för säkerhet. Du får en 256-bitars AES-krypteringsnyckel samt SHA256-autentisering. NordVPN har stöd för massor av säkerhetsprotokoll också, och det finns till och med en automatisk dödsbrytare i händelse av en tappad anslutning. En sak är säker: dina data är säkra med NordVPN. De handlar också om integritet, eftersom NordVPN har en loggpolicy, vilket innebär att din trafik och data inte loggas när du navigerar på webbplatser.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan bra VPN för åtkomst till Popcorn Time. Den har färre servrar än NordVPN, med bara tusentals spridda genom några få länder. Detta innebär att du kan få långsammare hastigheter, eftersom du kanske inte alltid är i närheten av en server; ExpressVPN-servrar är emellertid optimerade för strömningshastigheter, så du bör faktiskt ha brinnande snabba hastigheter när du tittar på filmer eller TV-program. Dessutom kan du faktiskt se en hastighetsökning, eftersom en VPN vanligtvis tar bort alla gasar som ISP sätter på din anslutning.

ExpressVPN erbjuder också stor säkerhet som NordVPN också - du får en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering och stöd för olika säkerhetsprotokoll också. Den har en automatisk kill-switch för att hålla dina data skyddade om du upplever en tappad anslutning, vilket är när dina data är mest sårbara. En policy utan loggning innebär att du kan surfa online utan att ExpressVPN loggar in din trafik.

Skaffa det nu: Här

IPVanish

IPVanish är ett annat utmärkt alternativ eftersom det maskerar din IP-adress. Din surfning online är 100% anonym, och din internetleverantör och andra onlinetjänster kommer inte att kunna se eller spåra platsen för din IP-adress. Med det i åtanke erbjuder de oöverträffad säkerhet för att surfa online, förutom att du ger dig en 256-bitars AES-nyckel och SHA256-autentisering. Det finns en handfull säkerhetsprotokoll som stöds, och de har till och med en icke-loggpolicy. I likhet med NordVPN och ExpressVPN finns det en automatisk kill-switch för att skydda dina data.

Skaffa det nu: Här

StrongVPN

StrongVPN är lätt en av de säkraste VPN: n på denna lista. På sin mest grundläggande nivå får du en 256-bitars AES-nyckel och en SHA256-autentiseringsnyckel. För extra skydd får du en 2048-bitars RSA-säkerhetsnyckel. En sak är säker: dina data kommer inte att hackas in någonsin, eftersom det skulle ta år att knäcka den typen av kryptering. StrongVPN erbjuder också stora hastigheter, förutom att de erbjuder en loggfri policy och en automatisk kill-switch.

Tunnelbear

Tunnelbear har funnits i några år nu, vilket ger konsumenterna en utmärkt VPN-tjänst. För de som inte vill förbinda sig till ett VPN erbjuder Tunnelbear en gratis 500 MB trafik till konsumenter per månad. Men om de gillar det och vill använda Tunnelbear oftare, kan en liten prenumerationsavgift ge dig allt från gigabyte data per månad till obegränsad trafik. Det är ett bra sätt att börja titta på Popcorn Time på en budget med högsta säkerhet.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska VPN-er tillgängliga på den här listan. För att titta på något som Popcorn Time, som kräver mycket data, rekommenderar vi att du går med antingen NordVPN, ExpressVPN eller till och med IPVanish. Alla dessa tre kommer utan tvekan att förbättra din film- och TV-programupplevelse. Vad är din favorit VPN? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.