5 bästa videospelarappar för iPhone år 2020

Oavsett om du tittar på videospelarappar bara för rekreations- eller utbildningsändamål finns det många av dem ute på marknaden. En del är fullpackade med funktioner, och andra håller det ganska enkelt, så det kan vara svårt att begränsa den till en eller två som du främst vill använda. Idag delar vi med dig vår lista över de bästa videospelarapparna för iPhone år 2020.

PlayerXtreme

PlayerXtreme kan spela i mer än 35 videoformat och i HD-ljudkvalitet. Med denna app kan du strömma och titta på nästan alla typer av video, oavsett om det är på din hårddisk eller i ditt moln. Denna videospelare stöder också Apple, Airplay och GoodCast så att du enkelt kan titta på allt från din telefon på din TV så att du kan se dina filmer i 4K-definition.

PlayerXtreme har lättanvänd navigering och utmärkta organisationsfärdigheter med mappar så att du enkelt kan komma åt någon av dina filmer. Med den här spelaren kan du inte bara få åtkomst till filmer från molnet utan också låta dig ladda ner filmer från din dator, så oavsett var du är på kan du enkelt titta på någon av dina digitala filmer när du är på språng.

KMPlayer

KMPlayer har laddats ner mer än 800 miljoner gånger, så du kan vara säker på att den här inte kommer att göra dig besviken! KMPlayer stöder nästan alla videoformat och har stöd för alla typer av undertextsformat.

Den här spelaren kan spelas i HD, UHD, 4K och till och med 8K, så att du kan njuta av videor eller filmer av högsta kvalitet på din stora plattskärms-TV eller en mindre telefonskärm. Den här spelaren låter dig också välja en spegeleffekt, som hjälper människor som använder videor att lära sig koreografi.

Den här spelaren stöder också Google Cloud, FTP och Dropbox, så om du vill titta direkt från ditt moln kan du göra det. Utvecklarna har lagt mycket forskning och detaljer i att göra KMPlayer till det bästa det kan vara, och de arbetar alltid med det för att förbättra hastighetsnoggrannheten och finslipa de extra funktionerna.

Youtube

Ja, om du inte visste det, fungerar YouTube som videospelare och filmspelare, med några av de senaste titlarna och några äldre, nostalgiska filmer.

Denna app låter dig kasta vad du tittar på någon av dina skärmar, så länge din TV eller bildskärm stöder casting (vilket innebär att du enkelt kan använda din telefon som fjärrkontroll för att hitta videor eller filmer du vill titta på din TV).

Från spelkanaler till nyhetsnätverk som erbjuder liveströmning, YouTube har så mycket att erbjuda, och egentligen nästan vilken genre du kan tänka på. Så oavsett om du vill underhålla barnen lite, eller bara lära dig en ny skicklighet, är denna plattform ett bra sätt att göra det.

VLC

Tidigare var VLC en spelare du bara kunde hitta tillgänglig för din PC. Men eftersom det var så älskat, bestämde de sig för att göra det till din telefon också!

VLC fungerar med de flesta format, och spelar inte bara musik / videor direkt från din telefon, eftersom den också spelar alla filmer eller musik du har på Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, iCloud, iTunes och via WiFi-delning.

Den här videospelaren låter dig också spela upp med vilken hastighet som helst, så om du vill se ett coolt actionfoto i slow motion kan du enkelt snabba upp det till den du tittar på. VLC stöder också gjutning, så att du också kan titta på den på den stora skärmen.

8Player

8Player har mer än 500 000 användare och har ett vackert smidigt gränssnitt som fungerar bra för alla storlekar på telefon eller surfplatta. Den här spelaren kan användas med valfritt video-, ljud- och undertextsformat, så oavsett vilken video eller film (och till och med musik) du vill titta på eller lyssna på så har den här videospelaren det åt dig.

Dom

Det finns så många video- och filmspelare att välja mellan, så vi beslutade att skapa en lista med några av våra favoriter för att försöka begränsa sökningen efter dig. Vi hoppas verkligen att du kommer att prova dessa och låt oss veta vilken du gillar bäst.