5 bästa videospelarappar för Android år 2020

Vi tar ofta videospelarappar för givet. Nästan alla moderna Android-smarttelefoner har sin egen videospelare ombord. Även om de mestadels är bra, finns det säkert bättre där ute. Men hur kan du hitta den bästa videospelar-appen för Android när det finns tusentals att välja mellan?

Vi kommer att sammanställa en lista över de bästa videospelarapparna för Android för att göra jobbet enklare för dig. Några av dessa videospelare är oerhört populära på marknaden, vilket betyder att det troligtvis har stött på några av dem minst en gång. Vi kommer också att prata om några mindre kända videoappar som kan förbättra din videovisningsupplevelse avsevärt.

Så låt oss komma rätt till det.

5 bästa videospelarappar för Android

VLC för Android

VLC-appen för Android är oerhört populär tack vare sin stationära syskon som har funnits länge. Appen erbjuder alla funktioner du ber om, inklusive trådlös överföring via en WiFi-anslutning. Naturligtvis kan du också lägga till medieinnehåll manuellt från en dator också. Det är ganska mycket allt du behöver från en mediaspelarapp.

Det jag gillar särskilt med VLC är geststödet, vilket gör att användare kan hoppa framåt, öka / minska volymen och mycket mer med minimal ansträngning. Naturligtvis kommer VLC att spela praktiskt taget alla mediefiler du kasta på den, så det är ett otroligt mångsidigt erbjudande.

Denna app är gjord av folket för folket. Detta förklarar varför det är helt gratis att ladda ner och saknar inköp eller annonser i appen. I själva verket har utvecklarna till och med publicerat hela källkoden för appen online, så vem som helst är fri att arbeta med den som de vill. Kombinationen av dess funktioner och det faktum att det stöds av dedikerade användare gör VLC till ett av de mest pålitliga erbjudanden där ute. Se till att kolla in det i Play Store.

MX-spelare

MX Player är ännu en videospelarapp som vi rekommenderar våra läsare. Det har ett lite mer avancerat användargränssnitt jämfört med VLC, och är också något jämnare med sina gester, som är något liknande det VLC erbjuder.

Det är mer förfinat och polerat, vilket ger en sofistikerad medieupplevelse. Videuskärmen ger dig information om alla aspekter av mediefilen, inklusive ljudspår, undertexter och annan information. Så du behöver inte lämna videoskärmen för att ändra eller lägga till undertexter till din video.

Appen missar DTS och AC3 på grund av licensproblem, även om användare kan ladda ner anpassade codecs för appen från ett mylder av källor online. När det gäller videoappar räknas MX Player mycket högt av både användare och experter. Det kan laddas ner gratis, även om det finns annonser och köp i appen. Att göra ett köp i appen ger dig tillgång till några fler funktioner som definitivt är värda att kolla in.

AllCast

AllCast, en av de bästa apparna för att kasta innehåll på din Chromecast, Amazon Fire TV, Roku eller Apple TV, kommer från den kända utvecklaren Koushik Dutta som har varit engagerad i ClockworkMod-teamet länge. Denna app låter dig stråla innehåll på en större skärm, så det är inte riktigt en videospelare-app för din telefon, utan för din bildskärm eller TV. Den kan stödja alla enheter som är kompatibla med DLNA och därmed inkludera många enheter i sin supportlista.

Den enda varning här är att gratisversionen i Play Store har ett tak på fem minuter, utöver vilket du behöver ett prenumeration för att fortsätta. Premiumversionen av AllCast kommer att få dig tillbaka med $ 4, 99, vilket gör det till ett lite dyrt erbjudande, men värt det med tanke på vad det ger till bordet.

Den gratis versionen av AllCast kommer med annonser ombord, men inga köp i appen, vilket innebär att du måste få premium-appen separat. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 och senare.

Archos videospelare

Användare kanske inte känner till Archos Video Player med tanke på domineringen av de ovannämnda apparna i Play Store. Det är emellertid en mycket funktionell app med massor av funktioner som guider dig genom din medieupplevelse. Om du inte är medveten kommer den här mediaspelaren från det franska märket som skapar billiga smartphones och surfplattor för den europeiska marknaden.

Appen kan också spela upp videor från externa lagringskällor, vilket gör detta till en mycket mångsidig mediaspelarapp. Det kan också stråla innehåll på vissa Android TV-enheter, med maskinvaruacceleration som driver media på din telefon eller surfplatta. Om användaren har flera källor för filmerna kommer appen automatiskt att lista dem alla tillsammans så att det är lättare att hitta i en stor hög.

Det visuella är värt att nämna här eftersom de erbjuder ett omfattande utseende av allt innehåll du har, inklusive albumkonst eller affischen av en viss titel. Archos Video Player är gratis att ladda ner men har annonser och köp i appen.

MoboPlayer

Denna app har funnits ett tag och är också populär bland användarna. Med över en miljon installationer är appen inte populär utan anledning. MoboPlayer är designad för multitasking, och en funktion som jag särskilt gillar är förmågan att hålla videon uppspelad även när du minimerar appen eller om du bara smsar avslappnat. Denna funktion, känd som ett flytande fönster, liknar YouTubes minimeringsfunktion, så den är inte exakt ny för oss.

Det har också ett lockflödesbibliotek, så att du snabbt kan titta på innehållet du har på din enhet eller andra källor. Sammantaget är MoboPlayer ett alternativ till några av de populära apparna som MX Player, även om det inte får det erkännande som andra populära appar får. Appen är gratis att ladda ner, men innehåller annonser ombord. Det finns dock inga köp i appen. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.1 och senare.