5 Bästa videoredigeringsappar för Android

Android-plattformen har kommit långt sedan starten. I det som ansågs vara ett grundläggande smartphone-operativsystem under starten, tillåter Android nu ett brett utbud av anpassning och funktioner. Moderna smartphones är inte mindre än datorer med tanke på vilken typ av hårdvara de har. Videoredigering är en sådan funktion som inte många telefoner kunde tillbaka på dagen. Även om Android som standard erbjuder möjligheten att redigera videor som du tar från din smarttelefonkamera, finns det fortfarande vissa begränsningar med aktieapparna. Det finns dock en handfull tredjepartsappar tillgängliga på marknaden idag som gör att du kan få ut det bästa av din enhet.

Dessa appar ger dig detaljerade kontroller över dina videor, så att du kan redigera praktiskt taget allt. Vi ska titta på några av dessa appar idag. Dessa appar ger dig en bättre uppfattning om videoredigering och erbjuder en komplett upplevelse.

Quik

Quik är en grundläggande videoredigeringsapp som praktiskt taget vem som helst kan använda. Men det kommer inte med avancerade funktioner som du kan hitta med andra videoredigeringsappar där ute. Det fungerar genom att låta dig välja ett gäng foton och videor (upp till 50) i appen, och det kommer automatiskt att skapa en video baserad på det. Naturligtvis kan du inte förvänta dig att det kommer att erbjuda avancerade videoredigeringsfunktioner, men det är inte vem Quik är avsett för. Som appnamnet antyder är Quik designad för användare som vill redigera videor ganska snabbt utan att slösa bort mycket tid.

Appen är en gratis nedladdning och kan laddas ner av användare som kör Android 5.0 och senare på sina smartphones. Detta betyder att appen kräver programvara och hårdvara som har funnits under de senaste åren. Appen har inte heller köp i appen, vilket innebär att du inte kommer att övertalas att göra ett köp inom appen. Den innehåller dock annonser, vilket är en mindre besvär med tanke på vad appen ger till bordet. Appen har redan laddats ner nästan 50 miljoner gånger, så den är otroligt populär på marknaden. Se till att kolla in det från Play Store.

Sidor: 1 2 3 4 5