5 Bästa Video till MP3 Converter Apps

Det finns flera sätt att konsumera media idag. Du kan använda din telefon för att lyssna på musik, titta på videor eller spela spel. Men hur är det med vissa videofiler där du bara vill ha ljudet ur det? Det här är möjligt med ett gäng video- till MP3-appar som är tillgängliga fritt på marknaden. Det finns emellertid olika typer av videor som behöver en annan konverteringsalgoritm. För att vara säker är det alltid meningsfullt att ladda ner en tredjepartsapp på din Android-smartphone eller surfplatta som låter dig konvertera konventionell video till MP3-format.

Naturligtvis finns det många video- till MP3-appar tillgängliga i Google Play Store vilket gör det ganska svårt för användare att välja det bästa alternativet. Med detta i åtanke har vi beslutat att sammanställa en lista över fem bästa appar till video-MP3-konvertering.

Så utan att vänta längre, låt oss titta på några av de bästa video- till MP3-omvandlarapparna som finns tillgängliga där ute.

5 Bästa Video till MP3 Converter Apps

Video till Mp3 Converter av Linterna Apps

Detta är en extremt enkel videoomvandlingsapp som låter dig välja en videofil från din smartphone eller surfplatta för att konvertera den till en MP3-fil. Alla alternativ är väl utformade, vilket gör det lättare för dig att välja det bästa alternativet för din enhet. Du kan till och med välja bitrate för den konverterade filen, vilket ger dig mer kontroll över ljudfilens kvalitet. Även om det är ganska enkelt att komma igång med videokonverteringen kan du direkt gå till en video, öppna den och välja den här appen från listan över appar som verkar vara kompatibla med videon. Appen konverterar sedan automatiskt videon till MP3.

Det är viktigt att notera att appen är ganska lätt, så att den inte äter för mycket utrymme på din enhet. Det är en gratis app från Play Store med några få annonser ombord. Det finns inga köp i appen. Denna app är kompatibel med enheter som kör Android 3.0 och senare.

Video till MP3 - Trim & Convert

Detta är en enkel men vackert designad videokonverteringsapp som har alla alternativ väl spridda på hemmaskärmen. Du kan välja en videofil från din enhet eller spela upp tidigare konverterade ljudfiler. Det finns också möjlighet att välja videofilerna direkt från Galleriet på din smartphone, vilket kan spara besväret med att behöva leta efter videon manuellt genom filhanteraren. Du kan välja att spara ljudfilerna direkt på SD-kortet för att undvika rörelser om ursprungligt lagringsutrymme.

Appen är enkel att använda och konvertering görs inom några sekunder, även om man kommer att upptäcka att konverteringshastigheten ibland beror på vilken typ av smartphone du har. Denna app stöder ljudbithastigheter på upp till 320 kb / s. Detta är en gratis nedladdning i Play Store med annonser ombord. Du behöver en smartphone som kör minst Android 4.1 för att använda appen.

Video till MP3 Converter av accountlab

Detta är en snygg app som förutom att du kan konvertera video till ljud, också låter dig klippa ljud- eller videofiler, och fungerar som en mycket anständig ljud- / videoredigerare. Om du har en låt du gillar i videoformat kan den här appen hjälpa dig att konvertera den till en vanlig MP3-fil inom några sekunder. Med stöd för ljudbithastigheter på upp till 320 kb / s matchar den här appen upp till några av de bästa video-till-ljudkonverterarapparna som finns tillgängliga där ute. Du kan redigera eller ändra videofiler och spela upp dem på appen för att få en bra uppfattning om dina redigeringsfärdigheter.

Ljudsnittfunktionen i appen kan vara ganska användbar när du skapar anpassade ringsignaler för din enhet. Med hänsyn till detta är den här appen överlägset det bästa vi har stött på när det gäller funktioner. Som är fallet med appar av den här typen är detta en gratis nedladdning i Google Play Store men kommer med annonser. Det fungerar med enheter som kör Android 2.3.3 eller senare och täcker betydligt äldre Android-smartphones och surfplattor.

Video till MP3 Converter av InShot

Med den här appen kan du göra allt som en vanlig video-till-ljudkonverteringsapp borde och mer. Förutom att helt enkelt konvertera dina videor till fulla MP3-filer, låter appen dig även välja parametrar som frekvens, kanal (stereo eller på annat sätt) samt volymen på det ursprungliga spåret. Med ökade kontroller över ljudfilen har användarna flexibiliteten att använda sina redigeringsfärdigheter i stor utsträckning. Appen låter dig också klippa och trimma videofiler, vilket är en bra funktion att ha.

Liksom appen som vi diskuterade ovan kan denna app hjälpa dig att trimma ljudfiler och till och med ställa in dem som ringsignaler direkt från appen. Användargränssnittet är ganska tilltalande här, till skillnad från några av de andra apparna som vi har nämnt ovan. Detta är en gratis nedladdning i Google Play Store men stöds av annonser och har även köp i appen.

Video MP3 Converter av FunDevs

Detta är ännu en multifunktion video-till-ljudkonverterare. Det kan hjälpa dig att trimma videor och ljudfiler förutom att konvertera videofiler till MP3-filer. Du kan också redigera metadata (taggar, artistinformation etc.) för den konverterade filen. Appen tros också vara den snabbaste video-till-ljudomvandlare-appar som finns där ute, även om vi inte kan garantera detta påstående. Alternativ och inställningar på appen är väl anpassade, så det tar inte mycket tid att vänja sig till layouten.

Du kan konvertera videoformat som MP4, 3GP, WEBM, WMV, FLV med denna app, så det finns stöd för några av de mest populära videoformaten där ute. Dessutom är appen helt gratis att ladda ner och använda så länge du är bekväm med några få annonser. Appen fungerar på enheter med Android 4.1 och senare.