5 bästa verkligen trådlösa hörlurar under 2020

Låt oss inse det: sladdar är irriterande, särskilt när det gäller hörlurar. De kommer i vägen när du försöker lyssna till musik eller en podcast tillfälligt, och de kommer särskilt i vägen när du är ute på springa eller joggar - ibland kan du till och med riva dem från öronen! Det är därför trådlösa öronsnäckor är så trevliga - du kopplar dem till din telefon via Bluetooth, lägger dem i öronen och sedan kan du bara glömma dem.

Bästa verkligen trådlösa hörlurar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JabraJabra Elite Sport True Wireless Waterproof Fitness & Running Earbuds with Heart Rate and Activity Tracker171, 85

ÄppleApple Airpods147

SyltJAM Ultra Truly Wireless Bluetooth Earbuds with USB Charging Case89, 99

BoseBose SoundSport Free Truly Wireless Sport HeadphonesKontrollera pris

EratoApollo 7 by Erato Audio - True Wireless Bluetooth Wireless Earphones With Charge CaseKontrollera pris

Så om du vill få dig ett verkligt trådlöst par öronsnäckor och ett par som låter riktigt bra också, se till att följa med nedan!

Apple AirPods

Först upp är Apple AirPods. Apple förvånade många när de tillkännagav AirPods tillsammans med iPhone 7 för nästan ett par år sedan. De ser lite konstiga ut, eftersom de verkligen inte är snygga alls, men AirPods låter fenomenalt. De kommer att fungera med alla smarttelefoner som har Bluetooth-funktionalitet, men de fungerar särskilt bra med iPhone. Sedan lanseringen av iPhone 7 och borttagningen av 3, 5 mm ljuduttag finns det ett speciellt "ljudchip" för att förbättra din ljudupplevelse - så Apple AirPods kommer att låta bra med den enheten, och allt också via trådlös teknik!

Bose SoundSport Free

Om du letar efter en annan verkligt trådlös örhörlurarupplevelse, erbjuder Bose en med sina SoundSport Free-öronsnäckor. Ljudet är skarpt och tydligt - du blir djupt låga och tydliga toppar. Bas låter också riktigt bra med dessa öronsnäckor. De ansluts via Bluetooth, men har bara cirka fem timmars uppspelningstid på en enda laddning. Ditt paket har mikro-USB-laddare så att du kan ladda dem. Inbyggd firmware låter dig spåra dina hörlurar om du tappar dem.

Jabra Elite Sports Wireless

Vill du ha ett verkligt stjärnigt par riktigt trådlösa öronsnäckor? Titta sedan inte längre än Jabra Elite Sports Wireless hörlurar. Dessa hörlurar ansluter naturligtvis via Bluetooth. De har lite mindre batteritid än Bose SoundSport Free på bara 4, 5 timmar av en enda laddning. Ett laddningsfall kan snabbt ladda dem, vilket skulle kunna ge dig två extra avgifter från dessa öronsnäckor. Musiken låter bra, och med en inbyggd mikrofon kan du också ringa samtal med dessa. De är vattentäta också.

Apollo 7

Apollo 7 trådlösa öronsnäckor är verkligen fenomenala. De har så låg profil att de, när de väl är i öronen, knappast kan ses av åskådare - de sticker inte ut nästan lika mycket som Apple AirPods gör. Dessutom erbjuder Apollo 7 öronskydd utmärkt musikkvalitet, vilket ger dig utmärkt bas, djupa lågor och kristallklara höjder. Det finns en inbyggd omni-riktningsmikrofon i dessa öronsnäckor, som gör att du kan ta telefonsamtal medan du är ute och springer också. Dessutom är dessa öronsnäckor vattentäta och har ett laddningsfodral som kan ladda dem upp till ytterligare två gånger efter att du har slut på din första laddning.

De kommer med flera olika skär som du kan byta ut på dessa öronsnäckor, så att du kan hitta det mest bekväma och säkra inlägget som passar din öronform. Detta säkerställer att du kan lyssna i timmar utan obehag och se till att de inte faller ut på en jogg!

JAM Ultra

Ett annat utmärkt öronsnäckpar är JAM Ultra. Dessa öronsnäckor, liknande de andra på denna lista, erbjuder utmärkt ljudkvalitet. De låter dig också ringa samtal på grund av den inbyggda mikrofonen.

Tyvärr kommer en enda avgift endast att pågå ungefär tre timmar; det medföljande laddningsfallet kan dock snabbt ladda JAM Ultra's upp till tio gånger! Dessa ger dig tillbaka cirka 80 $, så de är billigare än de andra alternativen på listan, men kvaliteten är inte lika bra som de andra alternativen du har. De har dock en riktigt elegant, låg profil och minimalistisk look.

Dom

Så, vilket par öronsnäckor ska du hämta själv? Om du har pengar att spendera rekommenderar vi att du kör med Apple AirPods eller Bose SoundSport Free's. Båda kommer att behandla dig rätt, vilket ger dig en oöverträffad ljudupplevelse utan smärta från några ledningar. Om du inte är en fan av någon av dem, är Jabra Elite Sports Wireless hörlurar inte heller ett dåligt alternativ. Oavsett vilken du väljer den här listan, kommer du att få en verkligt trådlös och underbar ljudupplevelse.

Bästa verkligen trådlösa hörlurar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JabraJabra Elite Sport True Wireless Waterproof Fitness & Running Earbuds with Heart Rate and Activity Tracker171, 85

ÄppleApple Airpods147

SyltJAM Ultra Truly Wireless Bluetooth Earbuds with USB Charging Case89, 99

BoseBose SoundSport Free Truly Wireless Sport HeadphonesKontrollera pris

EratoApollo 7 by Erato Audio - True Wireless Bluetooth Wireless Earphones With Charge CaseKontrollera pris