5 bästa Verizon-telefoner under $ 200 år 2020

Det finns flera telefoner på marknaden idag. Medan vi i allmänhet fokuserar på flaggskeppserbjudanden, är det ingen som förnekar att en stor majoritet av befolkningen också fokuserar på budgeterbjudanden, varav de flesta faller under $ 200 prisklassen. Med tanke på mångsidigheten hos Android-plattformen finns det hundratals enheter där ute som faller under prisintervallet 200 $. Verizon är en av de populära säljarna av dessa budgetorienterade smartphones. Med tanke på detta tänkte vi att det skulle vara bäst för våra läsare om vi sammanställer en lista över alla de bästa Verizon-märkta telefonerna som du kan köpa under 2020 för under $ 200.

Bästa Verizon-telefon under $ 200

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung J3 V Eclipse119

SamsungSamsung Galaxy J7118

MotorolaMoto E (fjärde generationen)112, 3

MotorolaMoto G PLUS (femte generationen)107, 56

Listan innehåller ett brett utbud av smartphones, så var inte förvånad om du ser en enhet som var oväntad. Detta hjälper dig också att diversifiera din sökning och kanske investera i en telefon som du inte tidigare var intresserad av.

5 bästa Verizon-telefoner under $ 200

Moto G Plus (femte gen)

Den 5: e gen Moto G Plus har funnits ett tag nu, och den fortsätter att vara populär bland Verizon-kunder, främst för den typ av funktioner som den erbjuder ut ur lådan. Enheten levereras med en massiv 5, 2-tums 1080p-skärm, åtföljd av en 12-megapixel bakkamera samt en 5-megapixel framkamera. Den kör Android 7.0 ur rutan, men användare kan uppgradera den till Android 8.0 bekvämt. De flesta Moto-telefoner har en relativt lagerversion av Android, vilket garanterar smidig prestanda och snabba uppdateringar.

Den här listan finns med 2 GB RAM och 32 GB utbyggbar lagring, även om Amazon också erbjuder en 64 GB / 4 GB variant för $ 250. När det gäller byggkvalitet är Moto G Plus en robust enhet som erbjuder det bästa när det gäller hållbarhet och seghet. Med detta sagt rekommenderar vi starkt att du täcker det med ett fall eftersom dagens smartphones är lätt att bryta. Även om den här listan är för Verizon-varianten av smarttelefonen, kan du också välja att använda den med någon av de bästa bärarna i USA, inklusive AT&T, Sprint och T-Mobile.

Smarttelefonen finns för närvarande i färgvarianterna Lunar Grey och Fine Gold, vilket ger användarna valet att välja den variant de vill. Att hålla telefonen igång är ett 3 000 mAh batteri, vilket borde hålla dig en hel dag med regelbunden användning. Moto G Plus (femte gen) kan bli din för 204, 99 dollar. Det är listat som Prime-exklusivt, så du kanske måste vara Amazon Prime-medlem för att skörda full nytta av denna notering.

Apple iPhone SE (Refurb)

Du kanske är överraskande att hitta en iPhone på den här listan, men det är ingen som förnekar att detta är en utmärkt telefon för dem som överväger en smartphone på en budget. Det kommer med alla funktioner du kan förvänta dig av mellanklasser och mer. Den har emellertid en relativt mindre skärm jämfört med moderna Android-mid-rangers, vilket kanske inte är ett problem för alla. Detta erbjudande kommer att få dig tillbaka med $ 174 på Amazon just nu, vilket är ett lika bra pris som vi kan se på den här smarttelefonen just nu. Återförsäljaren erbjuder 16 GB-varianten av luren till det här priset, så det är inte den billigaste mellankransen som går runt.

IPhone SE kommer med en 4-tums 640 x 1136-skärm, tillsammans med en 12-megapixel bakkamera, en 1, 2-megapixel frontkamera, den dual-core Apple A9-processorn, 2 GB RAM, 16 GB icke-utbyggbart lagringsutrymme, iOS 11 (den senaste versionen) och ett måttligt stort batteri på 1624 mAh under huven. Även om batteriet verkar vara relativt litet i jämförelse med Android-erbjudanden, har iOS utmärkt batterihantering, vilket tar bort många användningstider om din telefon är i vänteläge. Vi rekommenderar detta starkt till budgetköpare, även om du förmodligen är bättre på att få det större lagringsalternativet eftersom 16 GB knappt är tillräckligt för vissa användare. Var noga med att kolla in iPhone SE på Amazon.

Samsung Galaxy J7

Det här speciella erbjudandet kanske inte är lika populärt som vissa andra smartphones där ute, men fungerar fortfarande bra inom budgetsegmentet. Med hänsyn till detta är Galaxy J7 en mycket viktig smartphone för budgetmarknaden. Den levereras med en 5, 5-tums Full HD Super AMOLED-skärm, som är en funktion som vanligtvis är reserverad för flaggskeppserbjudanden. High-end Samsung smartphones levereras med Super AMOLED-skärmar, medan erbjudanden inom budgetområdet har en LCD-panel, dock är Galaxy J7 här ett undantag.

Galaxy J7 som erbjuds här kommer utan SIM, så du kan behöva registrera dig hos Verizon efter att du har köpt den här enheten. Detta borde inte vara ett problem eftersom Verizon har en massa planer för nya enheter. När det gäller funktioner får du en 8-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, Android 7.0 Nougat och ett batteri som kan erbjuda 12 dagars vänteläge. Dessa funktioner kompletteras av 16 GB utbyggbart lagringsutrymme och 2 GB RAM. När det gäller specifikationsbladet är det ganska fantastiskt att Amazon erbjuder detta för endast 155 $.

Moto E (4: e genen)

Moto E lanserades för några år sedan av företaget eftersom en budget varierade erbjudande för att bekämpa rörelse av kinesiska OEM-tillverkare som dominerar marknaden (även om Moto nu ägs av ett kinesiskt företag, Lenovo). Idag gör Moto E inte så mycket buller i USA, även om den är oerhört populär på asiatiska marknader. Denna version som säljs på Amazon kommer med ett gäng förinstallerade Amazon-appar för att hjälpa dig att navigera igenom Amazons erbjudanden effektivt.

När det gäller hårdvaraspecifikationer har Moto E en 5-tums 720p-skärm, en fyrkärnig 1, 4 GHz Snapdragon 425 SoC, en 8-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, 2 GB RAM, 16 GB utbyggbar lagring, Android 7.1 Nougat och ett batteri på 2800 mAh under huven.

Byggkvaliteten är inget att skriva hem om, även om det går bra under normala omständigheter. Som med andra erbjudanden rekommenderar vi att du skyddar smarttelefonen med ett fodral eller skydd för att undvika att skada den av misstag. Moto E4 kommer med en prislapp på $ 129, 99 och är en Prime-exklusiv.

Samsung Galaxy J3 Eclipse

Detta är ännu ett attraktivt budgeterbjudande som är avsett för massorna. Den levereras med en 5-tums HD-skärm, 1, 5 GB RAM, 16 GB utökbar lagring, en 5-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera, Android 6.0 Marshmallow och ett 2.600 mAh-batteri. Även om dessa funktioner inte på något sätt är avancerade, kommer det säkert att göra jobbet gjort för dem som letar efter en snygg enhet på en budget. Amazon erbjuder bara handenheten i svart just nu, så du har inga andra färgvarianter att välja mellan. Återförsäljaren nämner inte processorn som den kör, även om vi antar att det är den fyrkärniga Snapdragon 425 under. Den här modellen är endast kompatibel med Verizon Wireless, så du kan inte använda den med någon annan bärare där ute. Se till att gå över till Amazon och titta närmare på enheten. Du måste skalas ut nära $ 169 för en ny enhet, medan moderniseringsmodeller säljer för under $ 100.

Bästa Verizon-telefon under $ 200

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung J3 V Eclipse119

SamsungSamsung Galaxy J7118

MotorolaMoto E (fjärde generationen)112, 3

MotorolaMoto G PLUS (femte generationen)107, 56