5 bästa vattentäta kameratelefoner för 2020

Smarttelefontekniken har kommit långt sedan de senaste åren. Det fanns en tid då att ha en kamera i en telefon ansågs vara en stor funktion, men det har blivit en förutsättning idag på nästan varje smartphone. Vattenbeständighet är ännu en funktion som inte hittades i många smartphones redan på dagen, men har blivit en vanlig funktion på Android-smartphones, där Apple också fångar upp. Så finns det några anständiga kamerafoner som också har vattenresistens ombord? Men ja. Det finns många sådana telefoner på marknaden idag.

bästa vattentäta kameratelefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LGLG G6400, 1

SamsungSamsung Galaxy S8374

SonySony Xperia XZ Premium349, 99

Vi kommer att diskutera en handfull av dem idag för att hjälpa dig att fatta rätt beslut när det gäller att få en flaggskeppstelefon. Det finns för många telefoner på marknaden med liknande funktioner, vilket gör det ganska svårt att välja bara fem. Men ändå har vi valt några av de bästa telefonerna som finns i (eller kommer att vara) på marknaden. Vi inkluderar också iPhone X här för bra mått. Med tanke på hur många alternativ vi pratar om här kan du mycket väl bli bortskämd för valet.

Samsung Galaxy S8

Samsungs första flaggskepp på året, Galaxy S8 kommer med den bästa hårdvaran man kan begära i en Android-enhet. Det var den första smarttelefonen som kom med Qualcomms octa-core Snapdragon 835 SoC under huven, vilket gör den till en ganska komplett smartphone övergripande. Den är vattentålig, medan kameran också förtjänar beröm för att vara en av de bästa i branschen. Även om det har funnits flera telefoner som har anlänt till marknaden sedan dess, är Galaxy S8 fortfarande ett av de bästa flaggskeppen som finns på marknaden idag.

Handenheten har en 5, 8-tums 2960 x 1440 Super AMOLED-skärm, en 12-megapixel f / 1, 7 bakkamera, en 8-megapixel f / 1, 7 framkamera, 4 GB RAM, 64 GB utbyggbar lagring, Android 7.0 Nougat och en 3 000 mAh batteri. Handenheten har också en irisskanner för att låsa upp handenheten med bara dina ögon. Det finns IP68-certifierat vatten / dammmotstånd ombord för att skydda telefonen mot vattenskador. Telefonen finns i flera färger och kan snacks upp för knappt 625 dollar via Amazon. När det gäller flaggskepps telefoner är Galaxy S8 svårt att slå på marknaden just nu.

LG V30

LG: s svar på Samsungs Galaxy Note 8, LG V30 kommer med ett imponerande arkiv för hårdvara som kan skämma de flesta telefoner. Den har en spännande design, en dubbelkamera-inställning på baksidan och vattenmotstånd mot start. Du får en bakpanel av metall med just den här handenheten, medan fronten är täckt med en vacker ram mindre design. Telefonen stöder Dolby Vision och HDR10 och erbjuder bästa möjliga videokvalitet från en smartphone. Detta är kanske det första flaggskeppet från LG som kommer med en P-OLED-skärm ombord. Enbart denna funktion gör LG V30 till en mycket speciell telefon för LG.

Förutom de ovannämnda funktionerna har telefonen en 6-tums 2880 x 1440 skärm, en 16-megapixel + 13-megapixel dubbelkamera på baksidan, en 5-megapixel framkamera, 4 GB RAM, 64 GB utbyggbar lagring, Android 7.1 Nougat och ett 3 300 mAh-batteri. Telefonen har IP68-certifierad vatten- / dammbeständighet och MIL-STD-810G-certifiering för militär hållbarhet och skyddar enheten från eventuella skador vid fall. Telefonen är B&O Play-certifierad med förbättrad ljudprestanda. LG V30 är inte tillgänglig upplåst just nu, men telefonen kommer att vara upplåst via B&H från och med 5 december för 829, 99 dollar. Under tiden kan du kolla in telefonen från alla stora amerikanska transportörer.

Apple iPhone X

IPhone X är kanske den enda telefonen på den här listan som inte kan köpas direkt. Det går vid förbeställning denna fredag, med enheter som levereras till kunder nästa fredag. Handenheten har gjort nyheterna sedan september för att vara Apples första telefon som inte har någon hemknapp, och förlitar sig på Face ID-autentiseringssystem för att låsa upp telefonen och verifiera betalningar. Telefonen har också en nära skärmslös skärm ombord, vilket också är en första för företaget. IPhone X kommer att finnas i vita och svarta modeller, så det kommer inte att finnas många varianter att välja mellan. Telefonen kommer att säljas i 128 respektive 256 GB varianter som är prissatta till $ 999 respektive 1149 $.

När det gäller funktioner kommer iPhone X med det senaste operativsystemet iOS 11, med några av dess specialanpassade funktioner för iPhone X. Handenheten är vatten- / dammbeständig (IP67) och har en 5, 8-tums 1125 x 2436 skärm, Apple A11 Bionic-processor, 12-megapixel-dubbla kameror på baksidan, en 8-megapixel framkamera och ett 2 716 mAh-batteri. Företaget har lagt mycket tanke på iPhone X och dess funktion, och det är ganska tydligt att titta på enheten. Telefonen förväntas sälja i stora mängder, så vi föreslår att du är redo när förbeställningarna går live denna fredag.

LG G6

LG G6, som lanserades tidigare i år, har ett imponerande ark för hårdvaraspecifikationer ombord, även om det saknas något jämfört med de andra telefonerna på denna lista. Telefonen packar en fyrkärnig Snapdragon 821-chipset, en 5, 7-tums 2880 x 1440 LCD-panel, 32/64/128 GB utbyggbar lagring, 4 GB RAM, Android 7.0 Nougat, dubbla 13-megapixel bakkamera, en 5-megapixel fram kamera och ett 3 300 mAh batteri. Telefonen är IP68 och MIL-STD-810G-certifierad och erbjuder vatten / dammbeständighet och imponerande slitstyrka mot droppar. Med tanke på ankomsten av nyare flaggskepp kan LG G6 köpas för ungefär $ 450 från onlinehandlare just nu. För den typ av funktioner den erbjuder är LG G6 ett utmärkt köp för under $ 500.

Sony Xperia XZ Premium

Detta är en av de få telefoner som finns tillgängliga på marknaden just nu som erbjuder en 4K-skärm som standard. Den levereras med en 5, 46-tums 3840 x 2160 skärm, som kan tyckas vara överdöd för en mobil skärm, men erbjuder kristallklar video till skillnad från någon annan enhet på marknaden idag. Sony har varit relativt tyst i mobilbranschen, men företaget har utflyttat telefoner som dessa regelbundet. Förutom skärmen kommer Xperia XZ Premium också med octa-kärnan Snapdragon 835 SoC, 64 GB utbyggbar lagring, 4 GB RAM, en 19-megapixel bakkamera, en 13-megapixel framkamera, Android 7.0 Nougat och en 3 230 mAh batteri. Telefonen levereras med en sidmonterad fingeravtrycksscanner, vilket är en något okonventionell upplevelse av en relativt vanlig funktion. Xperia XZ Premium ställer dig tillbaka med $ 598, 50 på Amazon just nu. Se till att titta närmare på enheten direkt.

bästa vattentäta kameratelefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LGLG G6400, 1

SamsungSamsung Galaxy S8374

SonySony Xperia XZ Premium349, 99