5 bästa valv-appar för att dölja foton och filer 2020

Modern teknologi har utvecklats till stor del, vilket gör att vi kan fånga och titta på videor såväl som foton. Men en modern smartphone är mycket mer än bara en fotovisare. Det består också av viktiga dokument och information som annars är privat för dig. Med detta i åtanke är det vettigt för kunderna att skydda informationen på sina enheter genom att investera i en dedikerad app för att hålla alla dina data säkra, foton och dokument lika.

Naturligtvis finns det en hel del av dessa appar som hjälper dig att dölja känsligt innehåll på dina enheter. Med hänsyn till detta har vi beslutat att sortera igenom några av de bästa valv-apparna som finns tillgängliga för Android-smartphones idag. Så utan att vänta längre, låt oss ta en titt.

5 bästa valv-appar för att dölja foton och filer 2020

Vault-Hide

Detta är en fantastisk app som är utformad för att hjälpa dig att dölja all känslig information från din smartphone eller surfplatta. Du kan skydda ditt innehåll med en vanlig PIN / Lösenordskombination, som kan vara avgörande för att dölja saker från dina vänner och familj. Om du vanligtvis glömmer bort dina lösenord hjälper appen dig att återställa lösenordet via e-post, vilket är en praktisk funktion att ha. Appen har över 100 miljoner användare världen över, som talar volymer om populariteten i detta erbjudande. Förutom att dölja foton och dokument kan Vault-Hide också gömma känsliga appar från nyfikna ögon.

Du kan också synkronisera dina data på molnet, vilket kan vara praktiskt när du byter till en ny enhet. Du kan också skapa flera valv i den här appen och till och med visa falska valv för att lura dem som använder din telefon regelbundet. Det är en gratis app i Google Play Store, men kommer med annonser och köp i appen.

Dölj det Pro

Den här appen har varit grundpelaren bland valvappar i Play Store och har funnits länge. Hide It Pro kommer med ett ganska anständigt användargränssnitt och möjligheten att dölja dina foton, videor och dokument. Appen är förklädd som en fullt fungerande Audio Manager, som enkelt kan hoppa över ögonen på de omgivande, vilket minskar misstanken i processen. Appen låter dig också ha en molnskopia av alla filer i ditt valv mot en extra avgift (via köp i appen).

Du kan använda en standardkod / stift eller till och med fingeravtrycksskannern på din telefon för att verifiera valvet. Om du fortfarande är alltför orolig för att någon stöter på dina dolda filer finns det också ett alternativ att helt dölja ikonen från din applåda. Alla dina filer är krypterade, vilket är ett nödvändigt säkerhetslager för appar som detta. Det kommer också med en egen videospelare, så att du kan spela filer från valvet direkt. Dessutom visas inte appen i din senaste applista. Hide it Pro är en gratis nedladdning i Play Store. Det har annonser och köp i appen. Du behöver en smartphone eller surfplatta som kör Android 4.1 eller senare för att använda den här appen.

Keepsafe Photo Vault

Detta är en sofistikerad valv-app avsedd främst för foton och videor. Medan du kan kopiera filerna till valvet, kan filerna väljas för att tas bort från huvudgalleriet, borta från allmän vy medan de fortfarande är tillgängliga i valvet. Appen stöder också en säkerhetsfunktion, så att du omedelbart kan låsa valvet när du sätter ner telefonen på ansiktet. I likhet med andra valvappar visas Keepsafe inte i din senaste lista över appar.

Utvecklaren erbjuder en molnlagringstjänst som låter dig synkronisera dina dolda filer mellan flera enheter du väljer, vilket kräver ett köp i appen. Du kan också välja att skicka foton till dina kontakter från appen, med möjligheten att ställa in en timer för hur länge fotot är synligt. Liksom Snapchat och Instagram försvinner meddelanden. Förpackad med funktioner som dessa är Keepsafe en ganska anständig applikation och är gratis att ladda ner. Det finns annonser och köp i appen ombord. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.4 och högre. Med över 50 miljoner installationer är Keepsafe massivt populärt bland Android-användare.

Vaulty

Denna app är speciellt utformad för att dölja foton och videor. Att använda appen är ganska enkel. Du måste helt enkelt öppna appen, välja mappar eller enskilda foton och videor för att dölja och knacka på låsikonen för att dölja dem från vanligt syn. Du kan också dölja foton och videoklipp när du tittar på dem genom att bara trycka på delningsknappen och välja Vaulty.

När det gäller säkerhet har appen möjlighet att ta bilder när någon försöker ange fel lösenord flera gånger. Detta kan vara avgörande i tider med stöld av enheter och kan hjälpa dig att identifiera och potentiellt fånga den skyldige. Tyvärr tillåter inte appen att du döljer dokument och andra filer, vilket begränsar sig till bara foton och videor. Men om det inte är så mycket problem, är Vaulty en bra app att ha på din smartphone eller surfplatta. Detta är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med annonser och köp i appen.

Gallerivalv

Den här appen kan hjälpa dig att dölja och kryptera alla dolda medier som foton och videoklipp och skydda dem från omgivningen såväl som cyberattacker. Det finns några praktiska funktioner här som kan hjälpa dig att hålla känslig information borta från nyfikna ögon. När du tittar på ett foto eller en video på appen och inser att det finns någon som närmar sig dig stänger appen sig när du snabbt skakar telefonen.

Gallery Vault har också inbrottsvarningar som informerar dig när någon försöker öppna appen utan din vetskap. Appen stöder också fingeravtrycksautentisering för autentisering, även om denna funktion endast är begränsad till Samsung-enheter från och med nu. Gallery Vault är fylld med funktioner och är en gratis nedladdning i Google Play Store. Det stöds av annonser och köp i appen.