5 bästa väderappar för Galaxy S9 år 2020

Samsung Galaxy S9 är en av de bästa smartphones som finns på marknaden idag, och även om det beror på en uppgradering under de kommande månaderna, är det fortfarande ett av företagets bästa flaggskepp tillgängliga tillsammans med Galaxy Note 9. Med detta i åtanke, Det är meningsfullt att användarna har de bästa apparna installerade på sin enhet. Medan telefoner vanligtvis är förinstallerade med ett gäng appar, är inte alla dem användarvänliga. Väderappar är bland dem.

När vi pratar om väderappar kommer många av dem att tänka på. Väder är ett av de verktyg som vi alla har tillgång till, men tar inte riktigt på allvar med tanke på hur lättillgänglig informationen är. Det finns dock några väderappar som verkligen skiljer sig från tävlingen, och idag ska vi prata om några av dem. Vissa appar som vi redan har på våra enheter kan visa korrekt väderinformation, även om vi inte är medvetna om dem.

Så här är de 5 bästa väderapparna för Galaxy S9 2020.

5 bästa väderappar för Galaxy S9 år 2020

MyRadar Weather Radar

Detta är en lättanvänd väderapplikation (som alla borde vara) som ger dig direkt tillgång till vädret runt dig, tillsammans med anständiga animationer för att berätta för dig hur molnen svänger. Eftersom det här är en radarbaserad app kanske data inte är lättlästa, men du kan vara säker på att den är helt korrekt. Dess räckvidd är dock begränsad till USA, så appen fungerar förmodligen inte som den ska om du reser utanför USA

Om du är runtom i USA men appen låter dig klämma och zooma över hela landet för att få detaljerad information om vädret. MyRadar upptäcker exakt din plats så snart du öppnar appen och visar väderinformationen omkring dig i realtid. Eftersom detta är den kostnadsfria versionen av appen ingår endast grundläggande radarspårning. Vissa ytterligare funktioner som realtidspårning av orkaner och ett professionellt radarpaket är tillgängliga som separata tillägg. Appen har annonser, men inga köp i appen.

1Weather

1Weather, som är högt rankad för att vara bland de bästa väderapparna där ute, ger dig omfattande väderinformation på din plats och på annat håll i realtid. En praktisk funktion här är införandet av PRECISIONCAST som ger dig en detaljerad 12-veckorsprognos med insatser som kommer in från den kända meteorologen Gary Lezak. Appen ger dig också detaljerad information om mätvärden som känns som temperatur, vindhastighet, synlighet, fuktighet, UV-index, barometriskt tryck, daggpunkt, procentuell risk för nederbörd för nästa timme osv. Då markerar du alla rutorna.

Du får också tillgång till grafer i antingen 7-timmarsformat eller 1-dagarsformat för en detaljerad analys av väderfluktuationerna runt dig. Det finns möjlighet att växla mellan terräng- och satellitlägen, samt zooma in på kartorna för en närmare titt. Appen har också ett meddelandesystem på plats som kommer att varna dig med en hög varning när väderförhållandena omkring dig håller på att bli ohållbara. Med appen kan du skapa anpassade väderbakgrunder eller välja från en stor lista med tillgängliga bakgrunder. 1Weather är en gratis app, men har annonser och köp i appen.

Väder Kanalen

Detta är ännu en populär källa till väderinformation, och det som gör detta sticker ut är det faktum att det fungerar över hela världen. Så oavsett var du reser har du en detaljerad väderrapport när du landar där. Väderkanalen kan ge dig exakt väderinformation i upp till 15 dagar i förväg, vilket hjälper dig att planera och justera dina resor i god tid. Naturligtvis kommer appen att meddela användare när det finns extremt väder (som orkaner) förutsagt i ditt område. Detta kommer att säkerställa att du och dina nära och kära har tillräckligt med tid att komma till skydd trots vädret omkring dig.

Om du är en löpare och inte är säker på förhållandena på en ny plats, kommer appen exakt att välja ut de bästa körtiderna baserat på temperaturen runt dig. Den här funktionen är en gåva om du är på en ny plats och inte har en aning om omgivningen. Sist men inte minst ger appen dig vindhastighetsrapporter, livekartor och prognosradaruppdateringar. Weather Channel är en mycket hyllad app och vi rekommenderar dig att testa den om du inte redan har gjort det. Det är en gratis nedladdning i Play Store, men stöds av annonser och har köp i appen också.

AccuWeather

AccuWeather behöver verkligen introduktion eftersom det finns på de flesta smartphones som standard. Men om du råkar ha upptäckt den här appen bara nu, låt oss säga att detta är överlägset en av de bästa väderapparna du kan stöta på. Detsamma kan sägas om alla populära väder-appar, men erkännandet och uppgifterna som AccuWeather erbjuder är verkligen enastående. Du får tillgång till minutvisa väderprognoser, liksom varningar om snabbt föränderligt väder runt dig. Det bästa här är att AccuWeather också stöder Wear OS smartwatches, så att du enkelt kan få väderinformation från en kompatibel bärbar. Det är en gratis app men kommer med annonser och köp i appen.

Google

Google kan tyckas vara en osannolik källa för väderinformation, men den här Google-appen som är förinstallerad på nästan alla Android-smarttelefoner och surfplattor har sina egna väderdata erhållna från ett antal källor (mestadels AccuWeather). Detta är det bästa alternativet för dig som inte vill ha kontinuerliga vädervarningar och vill hellre bara hitta väderdata medan du öppnar Google-appen.

Det bästa med den här appen är att den kan anpassas efter din plats och förbättra resultaten övertid. Så när du byter till en ny plats vet Google-appen automatiskt var du är och ger relevant väderinformation för regionen. Den här funktionen kräver dock att lokationstjänster är aktiverade.