5 bästa väderappar för Galaxy Note 9 år 2020

Väderappar tas för givet av många av oss. Även om det tjänar ett ganska viktigt syfte, är det inte många av oss som överväger det närmare. Men med tanke på de framsteg som gjorts av företag inom väderfältet, krävs det att alla smarttelefonanvändare ska kolla in det stora utbudet av väderappar som finns tillgängliga där ute. Om du äger en Samsung Galaxy Note 9, är chansen stor att du redan har sett att det kommer med en väderapp som standard. Det finns dock bara en väderapp som kommer förinstallerad, så det kan vara mycket fördelaktigt om du breddar din sökning.

Idag ska vi prata om några av de bästa väderapparna som finns tillgängliga för Galaxy Note 9. Medan du kanske känner till några av apparna som vi kommer att prata om, ser vi också till att inkludera några andra namn här bara för att ge dig en bredare uppsättning alternativ. Så utan att vänta längre, låt oss titta på några av de bästa väderapparna som finns tillgängliga för smarttelefonen.

5 bästa väderappar för Galaxy Note 9 år 2020

Fantastiskt väder

Detta är en ganska söt väder-app som är interaktiv, eftersom den kan ändra utseendet på hemskärmen beroende på vädret utanför. Så om det är soligt ute ser du att solen kommer att vara ute på appen, och på samma sätt. Detta fungerar också när du kontrollerar vädret under dagen, med appen som visar det skiftande vädret under hela dagen. När det gäller amerikanska regioner använder Awesome Weather data från National Weather Service (NWS), Weather Underground, Foreca (nowcasting), yr.no (met.no), METAR och Open Weather Map, vilket ger användarna en omfattande och korrekt läsning av vädret runt dem.

Appen har också mätningar som "känns som" vilket ger en exakt representation av hur den känns jämfört med det exakta vädret i din omgivning. Med tanke på Android-karaktären kan du ställa in vädret så att det visas i meddelandefältet eller statusfältet ovanpå, så att du kommer ihåg att få det paraplyet innan du går ut. Du kan också ställa in en Daydream-skärmsläckare som visar vädret och landskapet. Landskapsfoto ändras periodvis baserat på årstider och miljö. Awesome Weather är en Editor's Choice-app och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen. Det är en gratis nedladdning i Google Play Store.

Mörk himmel

Utvecklarna hävdar att detta är den mest exakta källan för hyperlokal väderinformation runt dig, vilket gör detta till en högt rankad app bland användare och experter. Data samlas in från ett antal ansedda källor, även om appen bara fungerar i USA, Storbritannien, Irland och Puerto Rico. Du kan välja att få vädermeddelanden för att påminna om det regnar eller snöar ute, vilket sparar besväret med att manuellt måste öppna appen varje gång. Prognoser tillhandahålls varje minut, så att du kan bli varnat för de ständigt föränderliga förhållandena runt dig.

Användare kan välja att visa vädret i statusfältet eller till och med låta widgetar ställas in över hemskärmen i valfri storlek. Dark Sky har presenterats på flera publikationer för dess noggrannhet och användbarhet, vilket också gör det ganska högt upp på vår lista. Det har redan cirka 500 000 installationer, vilket gör det till en av de mest populära väderapparna där ute. Dark Sky är en gratis nedladdning i Google Play Store och kommer utan annonser eller köp i appen.

AccuWeather

Om du har ägt en smartphone under de senaste åren är det troligt att du har hört talas om AccuWeather. Denna väderapp kommer som standard installerad på de flesta moderna smartphones, som har fått det rykte att vara en av de mest exakta väderapparna där ute. Appen har också en RealFeel-temperaturfunktion, som i princip är ett fint sätt att visa "känns som" temperaturen runt dig. Med AccuWeather får du också uppdaterad information om vädret inklusive radarrapporter för en bättre förståelse för hur molnen rör sig omkring dig.

Det bästa med den här appen är att den också stöder Gear OS smartur, så att du enkelt kan leta efter väderinformation från handleden. Du kan få detaljerade väderrapporter i upp till två veckor med AccuWeather, vilket kan vara till stor hjälp vid planeringen av den långa helgeturen. AccuWeather är en gratis app i Play Store och kommer med annonser och köp i appen. Med över 50 miljoner installationer finns det ingen tvekan om att AccuWeather är en av de mest erkända väderapparna på Android.

1Weather

Denna app hjälper dig att få väderinformation, temperaturdata, nederbördprognos samt ett glimt av Doppler-radaren för en exakt representation av vädret runt dig. Du kan välja upp till 12 platser på en gång med 1Weather exakt att visa vädret för varje plats i realtid. Appen har också en exklusiv 12-veckorsprognos som kallas PRECISONCAST med input från den kända meteorologen Gary Lezak. Detta kan hjälpa dig att få en detaljerad bild av hur vädret kommer att vara ut de kommande tre månaderna med häpnadsväckande noggrannhet.

Du kan också få dagliga väderprognoser som hjälper dig att planera för den närmaste framtiden. Det är en fantastisk app totalt sett och har alla baser täckta. 1Weather är en gratis nedladdning i Play Store, men har annonser och köp i appen.

Carrot Weather

Vi kan alla använda lite humor i våra vardagsliv, och Carrot Weather är den perfekta appen för det. Den levereras med en vittig foder för varje väderprognos och ändras hela dagen. Så även om vädret runt dig inte är så idealiskt är appen säker på att sätta ett leende på ditt ansikte. Utvecklarna beskriver appen som ”hilariskt vridna” och med goda skäl. Appen använder data från Dark Sky för att visa väderprognos, så platserna skulle antagligen vara begränsade till USA och Storbritannien. Carrot Weather är en gratis nedladdning, men kommer med annonser och köp i appen. Kolla in det.