5 bästa USB-billaddare för din Android-telefon

De flesta som älskar att ta resor kommer att känna till ett irriterande problem. Det finns inget sätt att ladda dina enheter. Tja, det är säkert en saga historia nu med billaddare som har ökat framträdande under de senaste åren. Men vissa billaddare skiljer sig från resten. Med tanke på vilken typ av efterfrågan det finns för billaddare är det en vara som finns tillgänglig från olika tillverkare. Så hur väljer du den bästa som passar dig? Vi är här för att hjälpa dig.

Bästa USB-billaddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

RoavRoav VIVA, av Anker, Alexa-aktiverad 2-port USB-billaddare för bilnavigering49, 99

nondanonda ZUS Connected Car App Suite & Qualcomm Quick Charge 36W Smart Car Charger31, 67

ScoscheScosche ReVolt dual USB 12W billaddare19

AnkerAnker 24W dual USB billaddare PowerDrive 2 + 3ft Micro USB till USB kabel combo12, 99

RAVPowerBilladdare RAVPower 24W 4.8A utgång Dubbel USB-biladapter med iSmart 2.0 TechKontrollera pris

Idag kommer vi att prata om fem bästa USB-billaddare för att juice din Android-smartphone eller surfplatta. Här finns några populära namn som har byggt upp ett gott rykte baserat på utmärkt kvalitet och prestanda. Samtidigt hittar du också en handfull lite kända billaddare här i den här listan. Så låt oss ta en titt.

5 bästa USB-billaddare för din Android-telefon

Anker 24W Dual Charger

Denna dubbla USB-laddare levererar ström med 2, 4 ampere, vilket saftar dina enheter på nolltid. Företaget utreder också sina PowerIQ- och VoltageBoost-teknologier för snabb laddning. Förutom att ladda din Android-smartphone kan den också ladda de nya Apple MacBooks som använder en USB C-port för laddning. Den levereras också med en LED ombord som hjälper till att belysa USB-kortplatserna. Detta kan vara till stor hjälp under natten när sikten i bilen kan vara ganska låg.

Det har inga andra slående funktioner att prata om. För vårt första val väljer vi en enkel och grundläggande billaddare som kan ladda dina telefoner snabbare än vanligt. Den levereras också med en 3 ft USB-kabel, så att du kan hålla en utsedd laddkabel i din bil. Ett klagomål jag har med den här produkten är att den är något större än några av de nyare billaddarna där ute. Denna enkla men ändå effektiva billaddare kan du få för $ 13, 99 på Amazon med Prime frakt tillgänglig.

Scosche ReVolt

Detta är en kompakt billaddare som kan erbjuda 2, 4 ampere laddning från varje hamn. Detta, jämfört med USB-laddningen som erbjuds av din biltillverkare, är betydligt snabbare och kan också hantera två tabletter samtidigt. Så om du är på en bilresa med flera enheter som har slut på batteriet, kommer en billaddare som denna definitivt att vara praktiskt. För att sätta saker i perspektiv anses ReVolt vara guldstandarden bland billaddare. Det beror på att den kan ladda din smartphone med samma kraft och hastighet som en väggladdare.

Portarna i billaddaren kan lysa i mörkret och erbjuder anständig belysning under natten. En sak som slår ut med den här laddaren är definitivt dess storlek. Scosche ReVolt är verkligen en av de snyggare billaddarna där ute, och vi rekommenderar det starkt till kunder som vill ha ett laddningstillbehör som gör exakt vad den ska. Denna enhet är lite dyr med en prislapp på 21, 55 $ på Amazon.

nonda ZUS

Detta är en 2-i-1-enhet eftersom den kan fungera som en enhet för att hitta en enhet förutom att vara en anständig billaddare. Den levereras med en inbyggd GPS som varnar dig om bilens plats när du behöver. Det har också ett Bluetooth-chip inuti och erbjuder varningar när du stoppar ditt fordon. Vid denna tidpunkt kan du också ställa in en parkeringstid och den lilla enheten sparar dess plats. Vidare kan enheten också varna dig om bilens batteriprestanda, vilket kan vara mycket viktig information att ha inför en stor bilresa.

När det gäller själva laddaren kan den ladda enheter på 2, 4A vardera (2 portar), så att du kan ladda de flesta enheter på en anständig tid. Nonda ZUS saknar dock något jämfört med andra erbjudanden när det gäller laddningshastighet. Detta är emellertid inte ett massivt förbehåll eftersom det har en annan uppsättning funktioner att kompensera för det. Det finns en smartphone-app i Play Store för att leta efter parkeringsmätare på din väg eller ha relevant information om din resa. Nonda Zus är prissatt till 39, 99 dollar på Amazon.

Roav VIVA

Detta är kanske en av de få billaddarna som finns med inbyggt Alexa-stöd. När du är ansluten till din bil måste du helt enkelt koppla ihop enheten med din smartphone för att få en massa Alexa-funktioner i din bil. Det betyder att den har en dedikerad mikrofon ombord för att plocka upp dina röstkommandon, vilket gör detta till en verkligt avancerad billaddare.

Den använder Ankers PowerIQ-laddningsteknik så att dina enheter laddas super snabbt. Genom att koppla ihop enheten till din telefon och bil kan du också spela ljudinnehåll från såväl Audible som Prime Music (om du är abonnent). Alexa hjälper dig också att navigera på vägarna medan du kör.

Detta är verkligen en av de bästa billaddarna på vår lista, även om prislappen kanske inte imponerar någon. Anker Roav VIVA är priset till 49, 99 dollar.

RAVPower 24W billaddare

Den här är för den budgetmedvetna publiken och den packar inte några funktioner som vi diskuterade om andra produkter på den här listan. Men om du bara letar efter en billaddare som bara fungerar och laddar dina enheter i blixtnedslag, kan du verkligen inte be om mycket mer än RAVPower 24W billaddare. Det är enkelt, diskret och extremt användbart. När det gäller laddningsuppgifter kan det ladda smartphones på 2, 4 ampere.

Laddaren levereras också med företagets iSmart Technology inbyggd, som på ett smart sätt upptäcker den mängd laddning som krävs för att juicera din smartphone utan att riskera någon av dess interna.

RAVPower är ett oerhört populärt namn inom billaddningsindustrin, och det är ingen överraskning att den här produkten har ett femstjärnigt betyg på Amazon. Du kan ta detta upp för bara $ 8, 39 på Amazon, vilket gör det till det billigaste erbjudandet på denna lista.

Bästa USB-billaddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

RoavRoav VIVA, av Anker, Alexa-aktiverad 2-port USB-billaddare för bilnavigering49, 99

nondanonda ZUS Connected Car App Suite & Qualcomm Quick Charge 36W Smart Car Charger31, 67

ScoscheScosche ReVolt dual USB 12W billaddare19

AnkerAnker 24W dual USB billaddare PowerDrive 2 + 3ft Micro USB till USB kabel combo12, 99

RAVPowerBilladdare RAVPower 24W 4.8A utgång Dubbel USB-biladapter med iSmart 2.0 TechKontrollera pris