5 bästa Twitter-appar för Android år 2020

Twitter är en av de mest inflytelserika webbplatserna för sociala medier där ute. Det gör att användare kan interagera med varandra, samtidigt som världen hålls uppdaterad om händelserna från hela världen. Även om plattformen har lidit av vissa som rör falska nyheter och mobbning, gör företaget allt det kan för att bromsa den. Flera användare har tillgång till Twitter för att samla information från stora personligheter från hela världen, vilket har gjort det till en av de mest populära plattformarna där ute.

Twitter har också en Android-applikation, medan vissa tredjepartsutvecklare har skapat vackra klienter för att ge användarna ett alternativ för att läsa sina tweets och interaktioner. Om du är förvirrad med mängden Twitter-appar som finns på Android kommer vi att hjälpa dig i den här artikeln. Låt oss prata om fem av de bästa Twitter-klienterna som finns på Android.

5 bästa Twitter-appar för Android

Fenix ​​2

Detta är den andra iterationen av den populära Fenix-applikationen som har samlat miljoner fans från hela världen. Den andra gen-appen tog sig till Play Store eftersom den första inte längre finns tillgänglig, vilket innebär att du bara har en Fenix-app att välja mellan. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom detta fortfarande är en av de bästa Twitter-klienterna som finns där ute. Appen stöder flera konton, har ett vackert användargränssnitt och en behaglig förhandsgranskning för videor, bilder och GIF. Appen stöder också förhandsvisningar från externa webbplatser som Flickr, Instagram, Facebook och mer.

Appen har också flera ljusa och mörka teman som du kan välja mellan, så det finns ingen brist på anpassningsalternativ. Huvudskärmen kan anpassas kraftigt, så att du enkelt kan komma åt dina senaste sökningar eller sparade listor bekvämt. Appen ställer dig tillbaka med $ 2, 99, vilket är ett litet pris att betala för en vacker klient som den här. Om du var en användare av det ursprungliga Fenix ​​är det helt meningsfullt att byta till den här appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 5.0 och senare.

Plume för Twitter

Tidigare känd som Touiteur, är Plume en kraftigt anpassningsbar Twitter-app för Android med en massa funktioner för att göra det sticker ut från mängden. Liksom alla Twitter-klienter från tredje part är försäljningsstället för Plume dess starkt anpassningsbara användargränssnitt. Den har sin egen webbläsare i appen, så du behöver inte använda din standard Android-webbläsare för att omdirigera externa länkar. Du kan också länka ditt Facebook-konto och publicera innehåll på din sida där, vilket är ett praktiskt verktyg för marknadsföringskonton.

En bra funktion här är att du kan stänga av ord utöver människor, så att du kan hålla dig borta från nyheter som anses vara falska eller orekliga. Plume stöder också liveströmning i appen, vilket är en fantastisk funktion och endast finns på vissa Twitter-appar. Du kan skapa anpassade färger för både din tidslinje och vänner. Kombinationen av alla dessa funktioner har gjort Plume till en av de bästa tredjeparts Twitter-klienterna där ute. Det är en gratis nedladdning, men kommer med annonser.

UberSocial

Från tillverkarna av Plume och Echofon är UberSocial en spännande Twitter-klient med alla funktioner du kan förvänta dig av en Twitter-klient. Du kan enkelt växla mellan flera konton, posta din status på flera sociala mediekonton (Facebook och GChat) och visa allt medieinnehåll och länkar utan att behöva lämna appen. Du kan lägga till dina mest använda appfunktioner på huvudmenyn, vilket gör det enkelt att komma åt det när du behöver det.

Det finns också en Inner Circle-funktion som låter dig bli meddelad när några av dina favoritanvändare publicerar något. Användarna måste först tilldela profilerna som de vill bli meddelade av. Vidare kan du stänga av människor eller till och med hashtags så att du inte utsätts för onödig information på din tidslinje. Även om de flesta Twitter-klienter har samma funktioner skiljer sig varje app med avseende på design och användargränssnitt. Vi är glada att rapportera att UberSocial är en anständig Twitter-klient avsedd för både nybörjare och tunga användare av plattformen. Det är en gratis nedladdning i Play Store men kommer med annonser och köp i appen.

Talon för Twitter

Ännu en premiumapplikation för Twitter, Talon har en mängd funktioner som gör att den sticker ut från mängden. En av mina favoritfunktioner i den här appen är att den blir helt av med annonser, vilket ger dig en ny och ren användarupplevelse. Anpassningsfunktioner finns här i överflöd, så att du helt kan avvisa din hemskärm för en ny och strömlinjeformad användarupplevelse. Det finns en Android Wear-app också, så att du kan se dina senaste tweets och omnämnanden utan att använda din telefon.

Det finns ett antal widgets här också, så att du kan placera dina nämnanden, tidslinjer eller annan Twitter-information på din hemskärm. Appen kan spela Twitter GIF, Twitter-video och YouTube-videor naturligt utan att omdirigera dig till en annan app. Appen använder Googles materialdesign för sitt användargränssnitt, så att få snabb åtkomst till dina data är en prioritering här. Talon är en betald app och sätter dig tillbaka med $ 2, 99 i Google Play Store.

Twitter

Vi har talat ganska mycket om tredjeparts Twitter-klienter. Men det är ingen överraskning att Twitters officiella klient också kommer till den här listan. Den har alla funktioner du vill ha, och även om vissa funktioner visas på tredje parts klienter först, har appen funktioner som mörka och ljusa teman, stöd för flera konton och mycket mer. Du kan till och med gå live och fånga livströmmar från dina vänner direkt från appen. Bilder, videor och GIF-filer laddas direkt i appen utan att omdirigera dig till en annan applikation.

Med appen kan du också redigera din profil, ändra sidhuvud eller huvudbild och mycket mer. Dessutom är den här appen helt gratis men har några annonser. Se till att kolla in det.