5 bästa träningspassare för barn år 2020

Att läsa om din kondition är avgörande i denna dag och ålder. Inte bara säkerställer dessa träningsspårare att du gör det bra, men de motiverar dig också att göra bättre varje dag för att förbli i form och i form. Fitness trackers har blivit en stor del av våra liv med tanke på ovan nämnda faktorer. Men de flesta fitness trackers som vi stöter på är avsedda specifikt för vuxna. Även om det inte finns några begränsningar från att använda dessa fitnessspårare på barn, skulle du vara glad att veta att det finns fitnessband som är designade specifikt för barn. Så om du vill få en fitness tracker för ditt barn, men inte vill få något som en Fitbit, finns det flera alternativ tillgängliga på marknaden.

Bästa Fitness Tracker för barn

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

FitbitFitbit Zip98, 99

GarminGarmin Vivofit jr. 277, 98

iBitz av GeopalziBitz Kids Activity Tracker24, 99

Kid Power bandKid Power BandKontrollera pris

X-DoriaKidFitKontrollera pris

Vi kommer att diskutera fem av de bästa barnorienterade fitnessspårarna som finns tillgängliga online och i butikerna. Dessa fitnessband har barnspecifika funktioner som skräddarsydda band (med seriefigurer) och mer. Det finns ingen tvekan om att dina barn säkert kommer att älska dessa träningsspårare. Du kan koppla ihop dessa band med smartphones och synkronisera data regelbundet. Om ditt barn inte har en smartphone kan du koppla ihop dessa med din egen enhet för att få en korrekt läsning av deras vardagliga hälsodata.

5 bästa träningspassare för barn år 2020

Kid Power Band

Detta är ett av de fitnessband som varje förälder behöver köpa till sina barn. Den kommer från UNICEF och har dagliga uppdrag som slutförs efter att ha avslutat en viss mängd steg på en dag. När varje uppdrag genomförs får UNICEF donationer från partners, föräldrar och andra källor för att tillhandahålla mat till undernärda barn över hela världen. Så i princip, ju mer ditt barn går varje dag, desto mer mat skickas till de behövande. Detta är en utmärkt orsak och något som kommer att lära barnen en värdefull lektion tidigt i deras liv. Fitnessbandet synkroniserar data med UNICEFs Kid Power-app, så att du kan få en korrekt läsning av dina steg och andra mätvärden.

Det finns olika band för att se till att dina barn har kul med att bära dessa band. Kid Power Band finns också i Star Wars-färger i begränsad utgåva, vilket är en ganska spännande kombination. Standardvarianten sätter dig tillbaka på 39, 99 dollar, vilket är betydligt billigare än vuxna handledsband. Med tanke på att det ger tillbaka till världen, att få en av dessa till ditt barn är en no-brainer. Bandet kommer också med 12 månaders garanti, så du är säker från alla tillverkningsfel.

iBitz Kids Activity Tracker

Den här är en lite annorlunda fitnesbana, eftersom den inte behöver bäras på handleden. Det levereras med ett spänne, så att du kan fästa det på ditt barns höft eller sko. Det är lite obekvämt med tanke på placeringen, men det är ändå ett användbart verktyg. Uppgifterna som samlas in från denna aktivitetsspårare synkroniseras direkt med föräldrarnas Unity-app, vilket gör det till en praktisk enhet att ha överlag. Appen har ett belöningsbaserat system som ger barn motivation att gå mer på en dag. iBitz är vattentät och designad för att tåla slitage hos ett normalt barn, så du behöver inte oroa dig för dess hållbarhet. Vidare kan föräldrar sätta anpassade mål som passar deras barn bättre.

Enheten levereras också med tillverkarens garanti, så du har inget att oroa dig för enhetsproblem. IBitz Activity Tracker finns i totalt sex färger, så det finns många alternativ att välja mellan. Det säljer för närvarande på Amazon för $ 30, vilket är ganska anständigt med tanke på vad det ger till bordet.

Fitbit Zip

Om du trodde att Fitbit bara gjorde bärbara för vuxna, kommer du att bevisas fel. Fitbit Zip är en speciellt designad fitness tracker för barn. Zipen kan räkna dina steg, avstånd och till och med ge dig en läsning av kalorierna som ditt barn har bränt hittills. Dessa mätvärden är oerhört hjälpsamma för att bestämma ett barns hälsa. Uppgifterna som ackumuleras av Zip kan synkroniseras trådlöst till över 150 smartphones och de flesta datorer, vilket är en bekväm funktion att ha. Smartphone-appen gör det också lättare att synkronisera data.

Zipen kommer med ett silikonband som är vattentåligt och designat för att vara robust. Liksom fitness-tracker som vi nämnde ovan, kan denna inte bäras på handleden, så det är något annorlunda från mängden av fitness trackers som vi ser idag. Fitbit Zip finns i Charcoal och Magenta, så det finns inte många alternativ att välja mellan här. Föräldrar måste täcka nära $ 135 för Zip, vilket är lite dyrt jämfört med vissa andra fitness-trackers på listan här. Men eftersom det kommer från en världsberömd tillverkare som Fitbit, kan en premium prislapp förväntas.

KidFit

Denna fitness tracker lindas runt barnens handled och erbjuder bekvämligheten att spåra deras steg, avstånd etc. Tillverkaren hävdar att den här bärbara är designad för barn i åldern 5-13, som täcker ett stort antal av befolkningen. KidFit är IPX3-klassad för vattenbeständighet, så de vanliga stänk av vatten bör inte vara ett problem för föräldrarna. Dock kan bandet kanske inte tåla fulla neddjupningar i vatten, så det rekommenderas att hålla det borta från poolen. Bandet kan också spåra ditt barns sömn och låta dig veta om din pojke eller flicka har en god natts sömn. Tyvärr visar inte fitness tracker data på själva skärmen, även om åtföljande Android- och iOS-appar synkroniserar data och visar resultat i enlighet därmed. KidFit finns i blå och rosa färger och kommer att få dig tillbaka med $ 49.99.

Garmin Vivofit jr. 2

Kommer från en populär tillverkare som Garmin, Vivofit jr. 2 är ett praktiskt fitnessband för dina barn, speciellt eftersom det kommer med alla dina barns favoritecknad film- och filmkaraktärer. Även om inte alla barn gillar det, förnekar det inget att majoriteten av barnen kommer att hitta de flesta armbanden attraktiva. Eftersom det här kommer från Garmin, finns det ingen kompromiss när det gäller träningsmetoder. Barn och föräldrar kommer att kunna spåra sina steg, avstånd, sömn och det erbjuder också de rekommenderade dagliga aktiviteterna för att hålla barnen i form och på fötterna. Tillverkaren erbjuder för närvarande det bärbara med Marvels Avengers-skinn, vilket är väldigt tilltalande för unga pojkar och flickor. När det gäller färger / mönster får du välja mellan sex av dem totalt. Se till att kolla in det från Amazon. Du måste betala ut $ 79, 99 för Vivofit jr. 2, som inte verkar vara en hel del med tanke på vad det ger till bordet.

Bästa Fitness Tracker för barn

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

FitbitFitbit Zip98, 99

GarminGarmin Vivofit jr. 277, 98

iBitz av GeopalziBitz Kids Activity Tracker24, 99

Kid Power bandKid Power BandKontrollera pris

X-DoriaKidFitKontrollera pris