5 bästa träningshörlurar för Samsung Galaxy Note 8

Ett område som många av oss använder våra smartphones för är träning. Oavsett om du är en person som gillar att springa, jogga eller en lång vikt session på gymmet, använder vi alla våra smartphones, vare sig det är för att spela musik för att motivera oss genom träningen, eller kanske vi spårar vårt träningspass med ett stoppur eller en app som hjälper till att vägleda oss genom olika viktdrivna träningspass. Tyvärr, när du tränar, är det svårt att höra musiken bara på grund av hur tyst telefonhögtalare är (för att inte tala om att det kan vara oförskämt att spela musik runt andra). Som sagt, ett bra par träningshörlurar är nästan en nödvändighet med ditt nya telefonköp.

Bästa hörlurar för träning

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

BoseBose SoundSport trådlösa hörlurar149

TakterBeatsX trådlösa hörlurar i öratKontrollera pris

SamsungSamsung Gear IconX Bluetooth-sladdfria Fitness-hörlurar159, 9

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Stereo Bluetooth-hörlurarKontrollera pris

Om du tittar på att få eller har fått en Samsung Galaxy Note 8 följer du nedan så visar vi dig de fem bästa träningshörlurarna för smarttelefonen!

Jaybird X3

En av de bästa träningshörlurarna du kan få tag på just nu är de berömda Jaybird X3: er. Dessa hörlurar är perfekta för träning eftersom de har ett band runt sig som låter dem sitta ordentligt på dina öron - på så sätt förlorar du dem inte om du går på lång sikt. De är också svettbeständiga, så du behöver inte oroa dig för att fukt kommer in i dem och förstör dem: de kommer att vara 100% fina. Ljudkvaliteten i Jaybird X3 är också riktigt bra.

Gear IconX

Samsung gör också ett fantastiskt par träningshörlurar - Gear IconX. Dessa är riktiga trådlösa knoppar - det finns inga remmar som förbinder de två för att hålla dem täta runt dina öron och huvud, eftersom de passar direkt i dina öron. Den levereras med en mängd olika skär, så att du kan mäta passningen på örat ordentligt.

Ljudkvaliteten i Gear IconX är utmärkt. Oavsett om du lyssnar på podcast, musik eller filmer, ger Gear IconX dig det skarpa och klara ljudet du behöver. Batteriets livslängd är inte den bästa, bara få cirka 5 timmar via Bluetooth; emellertid kommer de med ett bärbart laddningsfodral som kan juka upp dem riktigt snabbt.

BeatsX

BeatsX är bra för längre träningspass. De har en längre batteritid än Jaybird X3 och Samsung Gear IconX. En enda laddning ger dig upp till 8 timmars musikuppspelning via Bluetooth-anslutningen. När du har slut på saft kan snabbladdningstekniken inbyggd i BeatsX ge dig en timmes extra juice på bara 15 minuter på tråden. Ljudkvaliteten i dessa hörlurar är också bra. Du kan inte gå fel med BeatsX, särskilt eftersom de är svettbeständiga - perfekta för en lång träning.

Bose SoundSport

Om du vill ha ett riktigt premiumpar med fantastiska träningshörlurar kan du inte gå fel med SoundSport från Bose. De är särskilt bra för träning eftersom de är resistenta mot elementen och är svettbeständiga. Du behöver inte oroa dig för att fukt kommer in i dem och förstör dem - de kommer att hålla sig bra.

Ljudkvaliteten är utmärkt. Du kan förvänta dig att höra skarpt och tydligt ljud - det låter inte som en ekokammare alls, precis som du skulle få i ett super billigt par träningshörlurar. De har också en speciell passform för örat - det finns olika skär och vingknappar för att se till att de sitter ordentligt och bekvämt. Kolla in dem på länken nedan.

SoundMoov Bluetooth-hörlurar

Därefter har vi Soundmoov Bluetooth-hörlurar. Det här är ett par träningshörlurar för de som har en budget. De har alla de funktioner du vill ha av ett par träningshörlurar - svettbeständig, motståndskraftig mot elementen etc. De känner sig också bekväma i örat och passar riktigt bra, vilket innebär att du inte letar efter dem överallt om de faller ut under en springa eller jogga.

Batteriets livslängd är också ganska bra. Du kan få 2, 5 timmars rak musikuppspelning, men det kommer med ett laddningsfodral som helt kan ladda dem upp till ytterligare tre gånger innan fallet behöver laddas. Kolla in dem nedan!

Dom

Så, vilket par träningshörlurar bör du få för Samsung Galaxy Note 8? Vi rekommenderar Bose SoundSport - inte bara är de bra för träning, utan de är också bra för vardagen. Oavsett om du vill lyssna på musik medan du är på språng eller titta på en film medan du är på ett plan, kommer de bara att vara pålitliga och av hög kvalitet. Om du tittar på andra är Jaybird X3 och Gear IconX också bra alternativ.

Bästa hörlurar för träning

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

BoseBose SoundSport trådlösa hörlurar149

TakterBeatsX trådlösa hörlurar i öratKontrollera pris

SamsungSamsung Gear IconX Bluetooth-sladdfria Fitness-hörlurar159, 9

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Stereo Bluetooth-hörlurarKontrollera pris