5 bästa träningshörlurar för iPhone X

Så du har precis fått dig den nya iPhone X, och nu behöver du ett kvalitetspar av träningshörlurar för att följa med det. Vad får du? Tja, för det första behöver du något, inte bara med utmärkt ljudkvalitet, utan ett par hörlurar som är motståndskraftiga mot fukt - dvs svett, vatten osv. Du vill inte ha dessa hörlurar vanligtvis under träningen och ha dem förstört eftersom fukten sakta dödar ljudet.

iPhone X Workout-hörlurar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

BoseBose SoundSport trådlösa hörlurar149

VI & VIVI&VI LifeBEAM Vi trådlösa hörlurar144, 99

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar129, 95

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

AUKEYAukey Latitude29, 99

Om du följer med oss, visar vi de fem bästa träningshörlurarna för iPhone X nedan - du kan inte gå fel med dessa!

Jaybird X3

Först upp, vi har Jaybird X3. Det här är ett fantastiskt par trådlösa hörlurar med hörlurar för din iPhone X. För det första låter de utmärkt. Du får skarp och tydlig ljudkvalitet under träningen. Inte bara det, men de är fantastiska för att lyssna på någonting under dagen också. Jaybird X3 är också bra för motståndskraft mot elementen - svett, vatten, de flesta typer av fukt - du heter det! Du kommer inte att kunna bryta ett par Jaybird X3 mycket lätt. Inte bara det, utan de är väldigt bekväma. Du kan gå igenom en lång träningssession utan att behöva oroa dig för att Jaybird X3 får dina öron att känna sig obekväma.

Jaybird KÖR

Därefter har vi Jaybird RUN-hörlurar. Dessa hörlurar är verkligen trådlösa hörlurar. Det finns inga kablar som kopplar dem samman. Det betyder att du måste sätta på dem båda individuellt för att använda dem, men det är inte mycket krångel när du tänker på att alla ledningar är ur vägen - du behöver inte oroa dig för att bli fast i dem och rippa på dina hörlurar av under en körning. Dessutom har Jaybird RUN-hörlurar med hård och tydlig kvalitet, är bekväma och är motståndskraftiga mot fukt - du behöver inte oroa dig för att svett förstör dessa hörlurar alls. Dessutom har Jaybird RUN en fantastisk batterilivslängd, så du behöver inte oroa dig för att de dör på dig under en längre körning.

Aukey Latitude

Om du letar efter ett budgetpar med träningshörlurar rekommenderar vi att du tar Aukey Latitude för en snurr. Dessa har anständig ljudkvalitet för priset - cirka $ 26 - och är motståndskraftiga mot fukt, en viktig funktion i träningshörlurar. De är verkligen inte de bästa där ute, men samtidigt, för $ 26, kommer du inte att förlora dem och vill slå dig själv. Vid den prispunkten är de mycket prisvärda och kan enkelt bytas ut. Och även om de inte är ett dyrt par av hög kvalitet, kommer dessa hörlurar att hålla dig en god tid.

Vi Personal Trainer

Behöver du en extra boost av motivation? Då kanske du vill överväga Vi Personal Trainer. Dessa hörlurar är fantastiska eftersom de har inbyggd fast programvara som ger dig din egen virtuella personliga tränare. De kommer att motivera dig, hjälpa dig i träningen, berätta vad du ska göra och hur länge. Inte bara det, men dessa hörlurar har sensorer i höjd, hastighet, avstånd, plats, kadens och mer. Vi Personal Trainer har dessutom fantastisk ljudkvalitet, är motståndskraftig mot fukt och är superkomfortabla att bära. Du kan inte gå fel med dessa alls.

Bose SoundSport

Senast har vi Bose SoundSports. Om du letar efter bra ljudkvalitet, skaffa dig ett par Bose SoundSports: du får inte bättre ljud någonstans. Det är kristallklart. De är också bekväma att bära, så du behöver inte oroa dig för att de irriterar öronen under ett par timmars jogging. De är verkligen resistenta mot fukt, så att du inte behöver oroa dig för att svett kommer in i dem och gör att ljudet dämpas eller något. Den enda nackdelen är att batteriets livslängd ligger på cirka 6 timmar, så det är inte så bra jämfört med de flesta på listan; Men det kommer att få dig genom en lång träning utan problem.

Köp det nu: Amazon

Dom

Så, vilket par träningshörlurar bör du få för din iPhone X? Vi rekommenderar att du går med Jaybird X3. De är bekväma att bära, har en lång livslängd på batteriet - perfekt för en lång träningssession och sedan avslappnad lyssnande under dagen. Därefter rekommenderar vi Bose SoundSport om du verkligen vill ha ljudkvalitet på topp. Eller, om du har en budget, kan du inte gå fel med Aukey Latitude - det är svårt att slå en $ 26 prispunkt där.

iPhone X Workout-hörlurar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

BoseBose SoundSport trådlösa hörlurar149

VI & VIVI&VI LifeBEAM Vi trådlösa hörlurar144, 99

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar129, 95

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

AUKEYAukey Latitude29, 99