5 bästa trådlösa routrar för VoIP-samtal 2020

Trådlösa routrar finns i nästan alla hem idag. Det finns emellertid olika routrar tillgängliga på marknaden som är lämpliga för olika ändamål. Om du emellertid vill ringa VoIP-samtal behöver du helt enkelt få en av de många dual-band 802.11ac-routrarna som är konfigurerade för höghastighetsinternetanslutningar. Med detta i åtanke kommer vi att titta på några routrar idag som gör att du enkelt kan ringa VoIP-samtal. Medan vanliga routrar också kan låta dig ringa VoIP-samtal, låter dessa moderna routrar du vidarekoppla all bredbandsbandbredd mot ditt VoIP-samtal, vilket ger den bästa samtalupplevelsen. En konventionell router kommer att vidarebefordra trafiken till andra enheter som kommer åt den, vilket gör det ganska svårt att få odelad anslutning på dina VoIP-samtal. Det är viktigt att noggrant välja rätt router som passar för detta ändamål, och vi kommer att göra det jobbet enklare för dig idag.

ProduktvarumärkenamnPris

TP-LinkTP-Link AC1200 trådlös Wi-Fi Gigabit router (Archer C5)Kolla pris på Amazon

GL.iNetGL.iNet GL-MT300N Mini Travel RouterKolla pris på Amazon

MediabridgeMedialink AC1200 trådlös Gigabit routerKolla pris på Amazon

LinksysLinksys AC1750 Dual-band Smart Wireless RouterKolla pris på Amazon

D-LinkD-Link Wireless AC1900 Dual Band WiFi Gigabit Router (DIR-880L)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Du hittar några av de stora namnen på vår lista här, så se till att titta närmare på dessa routrar för att göra rätt val.

TP-Link AC1200

Kommer från TP-Link och den här 1200 Mbps-routern erbjuder allt du behöver direkt från ordet. Med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder är det inte förvånande att detta är en av de mest populära routrarna just nu. Det erbjuder 2, 4 GHz och 5 GHz-band, och erbjuder snabb internetuppkoppling utan för mycket dataförlust. Det är idealiskt lämpat för familjer eller enskilda hushåll där en handfull enheter får tillgång till internet samtidigt. Installationsprocessen är relativt enkel och tar inte mycket av din tid, vilket är en av nyckelfunktionerna i någon router. Eftersom de flesta användare inte är bra med de interna funktionerna i en router, är den här funktionen mycket praktiskt.

Den snabba processorn som används på routern ser till att inget ögonblick missas, så att du kan strömma eller ladda ner innehåll ganska snabbt. Routern uppdateras ofta, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för buggar eller skadlig kod som påverkar din router. Inte många routertillverkare erbjuder sömlösa uppdateringar, även om TP-Link är ett undantag här. Routern låter dig ställa in gäst Wi-Fi-nätverk för när någon ny besöker ditt hem. Det finns också en inbyggd VPN här, vilket är ganska fantastiskt för en router. Denna speciella router kommer att sätta dig tillbaka med 58, 99 dollar på Amazon, där produkten har några ganska anständiga recensioner från kunderna. Om du letar efter en router utan krusiduller för VoIP-samtal måste detta vara det.

GL.iNet GL-MT300N

Denna lilla router är endast liten i storlek, men erbjuder alla funktioner i en större router. Det är tänkt att användas som en reseruter, så att du kan ansluta din egen säkra router på offentliga platser eller hotell i olika städer. Det bästa med routern är att den automatiskt ansluter till redan anslutna enheter när du byter till en ny internetanslutning, vilket sparar problemet med att ställa in lösenordet om och om igen. Den här routern kräver inte nödvändigtvis ett eluttag för att fungera, eftersom det lika enkelt kan fungera med en USB-anslutning på en bärbar dator. Tillägget av dessa funktioner gör detta till en riktig bärbar router och något som kan komma till nytta under dina resor utomlands eller till olika städer.

Med tanke på den kryptering som den använder och de inbyggda anonymitetsfunktionerna kan du vara säker på att skydda dina data från nyfikna ögon. Det är närvaron av funktioner som dessa som gör detta till en ganska fantastisk router att äga. Det rymmer också VoIP-samtal utan mycket besvär. Routern kostar endast $ 18.99, vilket är ännu en viktig fördel med den här enheten här.

Linksys AC1750

Detta är en av de futuristiska routrarna med en massa funktioner som vi inte hittar på andra routrar. Routern är kompatibel med Amazon Alexa, så att du kan styra routerns funktioner med bara din röst. Du måste ladda ner Smart WiFi-appen från apphub för att använda den här funktionen. Liksom alla routrar vi har pratat om här, kommer detta speciella erbjudande också med strålformande teknik för att vidarebefordra trafik till bara en enhet, vilket kan vara till stor hjälp vid VoIP-samtal. Totalt sett är Linksys AC1750 en utmärkt router att äga om du letar efter en VoIP-kompatibel router utan krusiduller för ditt hem eller kontor.

Det kommer med föräldrakontroll och ytterligare säkerhetsfunktioner för att se till att dess försvar är ogenomträngliga. Den kan skicka hastigheter på upp till 1, 7 Gbps tack vare MIMO-tekniken för flera användare. Så om du letar efter en router än vad som kan erbjuda de bästa hastigheterna ur lådan måste den här vara det. Möjligheten att ge dig smidig bandbredd innebär också att du kan ladda ner och strömma innehåll snabbt utan mycket oro. Den här routern ställer dig tillbaka med $ 109 och kan köpas via Amazon just nu.

Medialink AC1200

Detta speciella erbjudande utses som den perfekta routern för familjer och stora hushåll. Det beror främst på att det erbjuder hastigheter på 1200 Mbps som standard, vilket gör att praktiskt taget alla i familjen får utmärkta hastigheter. Den kraftfulla installationen med dubbla antenner säkerställer att du får de bästa hastigheterna även i hörn av ditt hus. En av de fina funktionerna här är förmågan att styra lamporna på routern. Detta kan vara särskilt användbart om lamporna irriterar dig när det är mörkt i ditt rum. Du kan också välja att använda den här routern som en extender för en befintlig router, så att du kan få mer trådlöst internet inom ditt hem eller kontor. Det finns möjlighet att begränsa användningen baserat på tidtagare, medan du också kan blockera känsliga webbplatser från dina barn. Föräldrakontroll är en viktig funktion i alla moderna routrar, och det är bra att se att Medialink har det täckt. Den här routern ställer dig tillbaka med $ 59, 99 på Amazon.

D-Link AC1900

Denna speciella router erbjuder utmärkta VoIP-funktioner, så det passar perfekt om VoIP-samtal är ditt primära mål med en router. Den använder avancerad teknik för att säkerställa att bandbredden delas i enlighet med detta, med möjligheten att vidarebefordra den till bara en enhet (dvs. stråleformning). Den har två USB-portar, så att du kan ansluta lagringsenheter eller skrivare. Routern levereras också med LAN- och WAN-portar ombord, så att du kan få den bästa trådbundna internetupplevelsen. Den här routern kommer att kosta 94 dollar, vilket är ett ganska anständigt pris att betala med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder. Du kan välja en av dessa från Amazon just nu.

ProduktvarumärkenamnPris

TP-LinkTP-Link AC1200 trådlös Wi-Fi Gigabit router (Archer C5)Kolla pris på Amazon

GL.iNetGL.iNet GL-MT300N Mini Travel RouterKolla pris på Amazon

MediabridgeMedialink AC1200 trådlös Gigabit routerKolla pris på Amazon

LinksysLinksys AC1750 Dual-band Smart Wireless RouterKolla pris på Amazon

D-LinkD-Link Wireless AC1900 Dual Band WiFi Gigabit Router (DIR-880L)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.