5 bästa trådlösa mus för Chromebook-bärbara datorer 2020

Borta är de dagar då vi var tvungna att lita på trådbundna möss för att använda våra datorer och bärbara datorer. Idag är trådlösa möss normen, och det finns flera tillverkare där ute som erbjuder produkter för kunderna. Bland dessa företag är Logitech, som har gjort otaliga trådlösa möss för PC och Mac. Men vad händer om du har en Chromebook? Kan vi använda en trådlös standardmus med den? Tja, svaret är ja.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple Magic Mouse 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Master 2S trådlös musKolla pris på Amazon

LogitechLogitech Wireless Marathon Mouse M705Kolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing 2.4G Wireless Mouse Wireless Optical Laptop MouseKolla pris på Amazon

Logitech GLogitech G602 Lag-Free Wireless Gaming Mouse - 11 programmerbara knappar, upp till 2500 DPIKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Med hänsyn till detta, låt oss titta på några av de bästa trådlösa mössen för Google Chromebook.

5 bästa trådlösa mus för Chromebook-bärbara datorer

Apple Magic Mouse 2

Detta är ett opopulärt val för många, men ändå värt att nämna med tanke på att detta är en av de bästa trådlösa mössen som finns just nu. Magic Mouse 2 är dock inte ett billigt alternativ, så kunderna rekommenderas att titta närmare på kompatibiliteten innan de fattar sitt beslut. Magic Mouse 2 är smart designad med en bläddringsplatta och en beröringsyta som kan svara på gester. Även om de flesta av dessa är begränsade till MacOS-bärbara datorer och stationära datorer, tyder vår forskning på att det fungerar ganska bra även på Chromebooks. Det fungerar på ett laddningsbart batteri, som måste laddas med den medföljande USB till Lightning-kabeln. Alternativt kan du använda en standard Apple Lightning-kabel som levererades med en iPhone eller iPad.

Det tar dock upp till nio timmar att ladda helt, men du måste förmodligen ladda den över natten för att få en fullständig batteripåfyllning. Observera att det finns en äldre version av Magic Mouse som saknar några funktioner, så se till att du får den 2: a gen Magic Magic. Du kan hitta detta på Amazon just nu för $ 73.99.

Logitech MX Master 2S

Detta är det första av tre Logitech-erbjudanden vi kommer att nämna på denna lista, som talar volymer om företagets popularitet på marknaden. Master 2S är otroligt populär bland både granskare och kunder, vilket gör den till en av de bästa trådlösa mössen som finns idag. Framträdande bland dess funktioner är kompatibilitet med Logitechs Flow, som möjliggör problemfri parning med flera datorer. Användare kan också välja att kopiera och klistra in från olika datorer, vilket gör det idealiskt för multitasking.

Designen förtjänar också ett särskilt omnämnande eftersom det är format på ett sätt att passa bekvämt i handflatan. Det har ett uppladdningsbart batteri som kan köras i upp till 70 dagar på en enda laddning. Körtiden är dock starkt beroende av din användning. MX Master 2S kan bli din för 79, 19 $ via Amazon just nu.

Logitech Marathon M705

Som namnet antyder kan denna mus pågå länge. Företaget nämner att batteriet på den här musen kan ta upp till tre år, vilket är fantastiskt. Det har inte ett uppladdningsbart batteri utan ett enda AA-batteri. Anledningen till att det kan vara så länge beror på det effektiva batterihanteringssystemet. Faktum är att ingen annan trådlös mus kommer nära den batteritid som Marathon M705 kan erbjuda.

Utformningen av Marathon säkerställer att den hålls fast vid din handflata när du använder den. Dessutom finns det ingen extra belastning när du använder musen regelbundet. Det är dock lite tungt och kan ta lite att vänja sig vid. Uteslutet detta finns det ingenting att klaga på Marathon M705 eftersom det utan tvekan är en av de mest effektiva trådlösa mössen där ute. Detta har funnits länge, vilket innebär att du kan få det för så lågt som $ 29, 99 just nu. Det finns bara i en färg, vilket är fallet med alla mus. Se till att kolla in det på Amazon.

VicTsing trådlös mus

Detta är en utmärkt billig trådlös mus för dig som vill ha avancerade funktioner men inte vill ha mycket pengar. Det fungerar sömlöst med Chromebooks, förutsatt att du har en USB-port fri. Musen har svettbeständig design och en ergonomisk kropp för att säkerställa långvarig användning utan att stressa handflatan. Intressant nog har musen också en plats för att vila lilla fingret, vilket är en mycket fin touch av tillverkaren.

Det använder ett enda AA-batteri, vilket kan få det att hålla i upp till 15 månader utan att behöva ersättas. Musen stängs automatiskt av när den inte används i mer än 8 minuter, vilket hjälper till att spara batteri. När det gäller räckvidden kan musen manövreras på upp till 50 fot, vilket kanske inte är nödvändigt för en Chromebook. Sammantaget, när det gäller funktioner, detta VicTsing erbjuder konkurrenter dyraste erbjudanden och är tillgängliga för en bråkdel av priset. Du kan få det på Amazon för bara 9, 99 dollar, vilket gör det till det billigaste erbjudandet på denna lista.

Logitech G602

Detta är för dig som vill spela några spel på Chromebook. Eftersom Android-appar nu är kompatibla med Chrome OS kan mössen säkert komma till nytta för användarna. Spelaspekten är dock bättre lämpad för Windows-datorer eftersom kvaliteten på spelen är utan tvekan bättre. Men detta kan också användas som en standardfördröjningsmus med din Chromebook. Det kan bekvämt ta 250 timmar på två AA-batterier, vilket är upp till 8X mer än konkurrerande spelmöss. Företaget hävdar att det kan pågå i upp till 20 miljoner klick, vilket säkerställer att du äger dessa under mycket lång tid.

Musen levereras med Delta Zero-teknik inbyggd och erbjuder en svarsfrekvens på 2 ms, vilket är lika bra som det blir. Den levereras med 11 programmerbara knappar ombord, även om det kanske bara fungerar på Windows- eller macOS-datorer. Betyg på Amazon är också mycket gynnsamma, så det säger sig självt att Logitech G602 rekommenderas starkt för våra läsare. Musen ställer dig tillbaka med $ 35, 97 på Amazon, vilket gör detta till ett prisvärt erbjudande bland spelmöss.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple Magic Mouse 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Master 2S trådlös musKolla pris på Amazon

LogitechLogitech Wireless Marathon Mouse M705Kolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing 2.4G Wireless Mouse Wireless Optical Laptop MouseKolla pris på Amazon

Logitech GLogitech G602 Lag-Free Wireless Gaming Mouse - 11 programmerbara knappar, upp till 2500 DPIKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.