5 bästa trådlösa laddare för Razer Phone 2

Ledningar. Trådar är irriterande. Vissa är defekta, andra bryts lätt, och beroende på vad du har kan laddningen vara extremt långsam. Inte bara det, men laddningsportar kan vara lika irriterande - om damm eller ludd börjar packas upp där, kanske din telefon inte känner igen att det finns en kabel i laddningsporten och därmed inte laddar. Eller så kommer den att känna igen kabeln i laddningsporten, men laddar bara i extremt långsam takt. Det räcker med att säga att laddning via tråd är irriterande, men lyckligtvis börjar laddningen på detta sätt bli dinosauriens väg.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris
ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Trådlös laddning är det nya stora modet, och med varje ny telefonutlösning blir det bara bättre och bättre - det blir snabbare, snabbare och mycket mer effektivt. Ställ bara telefonen på en trådlös laddning, och laddningen börjar omedelbart - ingen anledning att krossa med dumma kablar.

Vill du börja ladda via trådlöst med din Razer Phone 2? Följ med nedan så visar vi dig några av de bästa valen där ute idag. Låt oss dyka rätt in.

CHOETECH Snabb trådlös laddare

Kommer vi som femte på vår lista tittar vi på CHOETECH Fast Wireless Charger, ett trådlöst laddningsstativ. Ställ upp din Razer Phone 2 på detta stativ, och laddningen börjar nästan omedelbart. Du behöver inte fikra med att få en tråd i laddningsporten - sätt ner telefonen och gå! Det fina med CHOETECH är alla de olika laddningslägena som finns - det finns ett standby-läge, ett snabbladdningsläge och sedan har det ett standardladdningsläge. Du bör kunna ladda snabbt utan problem med CHOETECH.

Det finns faktiskt massor av olika säkerhetsladdningsfunktioner i den trådlösa laddaren. Det räcker med att säga att du inte behöver oroa dig för att din telefon eller att denna stativ förstörs på grund av elektriska problem.

Samsung trådlöst laddningsstativ

En snabb sökning på Amazon visar dig en massa olika trådlösa laddare, allt faktiskt på det billiga spektrumet av saker. Billiga trådlösa laddare är inte alltid bra, och de ser inte alltid så bra ut när design går i hemmet eller på kontoret. Som sagt, du kanske vill överväga att hämta Mercedes av trådlösa laddare - Samsung Wireless Charging Stand. Det fina med det här är hur mångsidig den är - du kan använda den i standardläget "pad" eller så kan du växla över till ett stativ när du behöver hålla ett bättre öga på meddelanden och sådant. Samsung har faktiskt byggt flera laddningslägen också i den här dynan - det finns ett stand-by-läge, en snabbladdningsläge och sedan finns det också ett standardladdningsläge. Din Razer Phone 2 bör laddas i standardladdningsläget, men det beror på att snabbladdning generellt är reserverad för Galaxy-enheter.

Det finns ett antal säkerhetsladdningsfunktioner för att hålla både din Razer Phone 2 och den trådlösa laddaren säker i händelse av elektriska problem.

SurgeDisk

Kommer som tredje på vår lista tar vi en titt på SurgeDisk trådlösa laddare. Den här laddar din Razer Phone 2 som alla andra trådlösa laddare på marknaden; hur SurgeDisk får sig att sticker ut från mängden är emellertid genom dess unika design. Den här vi tittar på är Bamboo Edition Wireless Charger - den är extremt snygg och kommer att ha nästan vem som helst som undrar var du har den från. Och om du inte gillar den ljusa bambustilen i den här trådlösa laddaren kan du få den i mörkare valnötstil.

Satechi

Satechi Wireless Charger kommer som nummer två på vår lista och är en utmärkt trådlös laddare för Razer Phone 2. Den är faktiskt ganska lik SurgeDisk, men tar på sig en mycket modernare design. Människor som älskar den moderna stilen kommer att älska den aluminiumkonstruktion som den trådlösa laddningsplattan har. Det gör att den ser extremt attraktiv ut, och guld aksenterna gör att den verkligen sticker ut från mängden. Som standard finns accenterna i guld, men du kan också välja mellan Rose Gold, Silver och Space Grey också.

Seneo trådlös laddare

Först upp på vår lista finns faktiskt en ganska prisvärd trådlös laddare - Seneo Wireless Charger. Om du letar efter en tillförlitlig trådlös laddare som saftar upp din Razer Phone 2 på ett skämt, kommer den här rätt upp i gränden. Den trådlösa Seneo-laddaren är faktiskt ett stativ, så att du enkelt kan övervaka aviseringar och samtal när de kommer in medan du laddar. Kolla in det på länken nedan.

Köp det nu: Amazon

Dom

Som vi redan nämnt finns det massor av trådlösa laddare ute på marknaden - det är därför vi samlade den här listan åt dig: att gräva igenom myren för trådlösa laddare och visa dig vilka som kommer ut på toppen. Om du letar efter grödan i trådlös laddning kan du verkligen inte gå fel med Mercedes av trådlösa laddare - Samsung Convertible Wireless Charging Pad.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.