5 bästa trådlösa laddare för LG G7 ThinQ

I vår allt snabbare värld är traditionell laddning bara en frustrerande metod som borde ha gått vägen för dinosaurien redan. Vi är på väg så, men inte alla smartphones är för närvarande ombord ännu. Lyckligtvis är LG G7 ThinQ, och om du har eller plockar upp en av dem kan du säga adjö till de irriterande ledningarna. Med trådlöst Qi-laddningsstöd kan du ställa in enheten på en laddningsplatta, så att du kan ladda utan att ansluta något till laddningsporten.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris
ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns massor av nackdelar med traditionell laddning - du måste onödigt krånga med ledningar, kablar verkar bryta upprepade gånger och telefonladdningsportar verkar alltid stöta på något slags problem, antingen med långsam laddning eller damm packat i hamnen som stoppar laddningsmöjligheterna helt.

Så om du plockade upp en LG G7 ThinQ och du är redo att bli av med kablar en gång för alla, se till att följa med nedan. Här är våra bästa val.

Anker trådlös laddningspad

Vi är också stora fans av Anker Wireless Charging Pad. Traditionellt sett är trådlösa laddare ganska dyra och kan kosta dig ganska mycket pengar. Men Anker erbjuder en prisvärd lösning här till bara $ 22. Det laddar i en långsammare, men jämn takt, och det beror till stor del på den billigare hårdvaran inuti. Det överensstämmer dock med laddning, och det finns fortfarande specialkretsar inbyggda för att skydda dig mot elektriska problem. Det finns faktiskt en LED-remsa längst ner på laddningsbasen som pulserar för att indikera att enheten på dynan laddas.

Mophie Wireless Charging Base

Mophie är ett utmärkt varumärke som har gjort ett riktigt namn för sig själv genom åren. De började med att erbjuda högkvalitativa laddningsfodral för iPhone, och nu har de förgrenats till andra laddningsprodukter, varav en är Mophie Wireless Charging Base. Detta är en av de bästa lösningarna för trådlös laddning som finns idag, eftersom den ger din telefon en snabb laddning med en total effekt på 7, 5 W. Själva laddningsbasen ser snygg ut. Och när du ansluter den till väggen och sätter upp den på din nattduksbord eller skrivbord, behöver du aldrig röra med en tråd igen.

Mophie inkluderar ett extra "säkerhets" -chip i kretsarna, som förhindrar överhettning, överladdning och till och med upptäcker främmande föremål på dynan.

Belkin Boost Up

Belkin är en annan tillverkare av utmärkta laddningsprodukter, och Boost Up Wireless Charging Base är en annan kvalitetsprodukt av deras. Den här byggdes i samarbete med Apple för att ge en säker, men snabb trådlös laddningslösning för telefoner. Den här har en total effekt på 7, 5 watt, vilket i huvudsak är din vanliga laddningshastighet. Det är ingen snabbladdning, men den saftar upp din telefon ganska snabbt.

Det är en snygg enhet, men den är också smal och håller sig ur vägen oavsett var du ställer in den.

Samsung Convertible Wireless Charger

Vår favorit trådlösa laddare är Samsung Convertible Wireless Charging Base. Den här är optimal för ett par olika scenarier eftersom den kan förvandlas till en laddplatta eller ett laddningsstativ. Om du är redo att vara klar med arbetet för natten, konvertera den till en laddningsplatta, sätt telefonen på den och glöm det. Men om du fortfarande behöver åtkomst till din telefon för arbete, konvertera Samsung Wireless Charger till ett stativ. Sätt din telefon på den och låt den ladda - du har fortfarande snabb åtkomst till aviseringar och telefonsamtal utan att behöva dra av den.

Du borde kunna få några ganska prisvärda hastigheter från Samsung Convertible Charging Base - enheter som stöds kan få upp till hela 9 watt juice, medan enheter som inte har rätt hårdvara dras ner till bara 5 watt laddning .

Scosche MagicMount

Om du letar efter makt under resan vill du prova Scosche MagicMount. Den här erbjuder 4 000 mAh bärbar energi som kan överföras via en kabel eller via Qi trådlös laddning. Om du behöver hålla din enhet laddad när du är på väg är Scosche MagicMount ett av dina bästa alternativ. Den har faktiskt specialkretsar inbyggda i den för att hålla din telefon skyddad mot potentiella elektriska problem som överladdning, överhettning, elektriska överspänningar och mer.

Köp det nu: Scosche

Dom

Det finns många utmärkta trådlösa laddare på marknaden, men dessa är lätt några av de bästa. Vår favorit är enkelt Samsung Wireless Charging Base, helt enkelt för att den har en snabb strömutgång och den är konvertibel till ett par olika positioner.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.