5 bästa trådlösa laddare för LG G6

Laddning med tråd är inte den mest ideala situationen längre. Det beror på att det kan vara extremt irriterande att få kabeln att passa i laddningsporten. inte bara det, utan även mikro-USB- och USB-C-kablar har stora kvalitetsproblem - de är lätt trasiga och du kommer ofta att byta ut multiplar under din smartphones livstid. Det är därför trådlös laddning har börjat snabbt komma i kontakt - anslut bara den trådlösa laddaren, och sedan när du är redo att börja juicer upp din LG G6, bara sätta den på laddningsplattan.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris
ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Som du kan se är trådlös laddning mycket bekväm och ett mycket mer effektivt och hållbart sätt att juice din LG G6. Det fina med LG G6 är att till skillnad från många enheter behöver du inte en Qi-mottagare för att möjliggöra trådlös laddning - trådlös laddning av Qi är redan inbyggd i systemet! Är du inte säker på vilken laddning du ska hämta till din LG G6? Följ med nedan, så visar vi några av våra bästa val.

Mophie trådlös laddningspad

När vi kommer in på nummer fem har vi Mophies helt egna trådlösa laddningsplatta. Om du letar efter ett företag som kan förse dig med pålitliga laddningsprodukter, letar du inte längre än Mophie Wireless Charging Pad. Mophie har tillverkat kraftprodukter sedan starten, först tillhandahållit "laddningsfall" till iPhone. Och nu gör de laddningsprodukter för alla, inklusive trådlösa laddare som den här. Den här har faktiskt en ganska anständig utgång, så att du kan juice din LG G6 på ett skämt. Det är också tillverkat av premiummaterial, så att du inte behöver byta ut det här under en bra stund.

Belkin Boost Up

Kommer på plats fyra på vår lista har vi Belkin's egen Boost Up. Apple samarbetade faktiskt med Belkin för att skapa Boost Up för att ha en anständig trådlös laddningslösning där ute för iPhone. Som sagt fungerar Boost Up utmärkt med nästan alla Qi-stödda enheter där ute, inklusive LG G6. Att ladda över tråd är faktiskt fortfarande mycket snabbare; Boost Up ger emellertid fortfarande anständiga laddningshastigheter och är mycket mer effektiv / flexibel.

Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand

Tredje upp på vår lista är ett trådlöst laddningsstativ som du utan tvekan hört talas om redan - Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand. Den här är faktiskt en av våra favoriter, men märkbart dyrare. Inte bara får du en premium laddningslösning i detta paket, utan Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand kan ge dig utmärkta laddningshastigheter över trådlöst. Inte bara det, men det är extremt mångsidigt genom att du kan ställa in det i en pad eller stand-läge. I enlighet med normen kommer Samsungs Fast Charge Wireless Charging Stand med ett gäng säkerhetsladdningsfunktioner inbyggda i kretsarna.

Anker trådlös laddare stativ

Och i nummer två på vår lista har vi en lösning från ett märke som du utan tvekan har hört talas om förut - Anker. Anker tillverkar alla typer av telefontillbehör, och de lägger samma expertis i det trådlösa laddningsstativet. Som sagt bör du inte ha några problem att få en snabb laddning för din LG G6 ur den här. Det kanske inte har samma kvalitet som Samsung Fast Wireless Charger Stand; men det är svårt att klaga på hur billig den här är. Den här är också bokstavligen ett "stativ", så att du enkelt kan övervaka aviseringar och telefonsamtal utan att ta av den från laddaren.

Anker Snabb trådlös laddare

Anker erbjuder också en ganska billig och premium trådlös laddare i den traditionella "pad" -profilen. Det är Anker Fast Wireless Charger - ställ din LG G6 på denna dåliga pojke, och laddningen kommer att ske på en riktigt snabb plats. Anker Fast Wireless Charger är en av de snyggare alternativen på marknaden just nu. Det passar rätt i alla hem- eller kontorsstil där ute.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta trådlösa laddare för LG G6. Det riktigt trevliga med den här situationen är att ingen Qi-mottagare behövs - LG har byggt in trådlös laddning direkt i LG G6-systemet. Som sagt, vi har visat dig många alternativ, men vilken bör du få? Om du har en budget kommer Anker Fast Wireless Charger att ligga precis uppe i din gränd, vilket ger dig en fantastisk korsning mellan en högkvalitativ produkt och prisvärdhet. Men om du har pengar att spendera kan du inte gå fel med Mophie Wireless Charging Pad eller den ännu mer mångsidiga Samsung Fast Wireless Charger.

Har du en favoritladdare för LG G6? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.