5 bästa trådlösa laddare för Galaxy S10 Plus

Ledningar kan vara en allvarlig olägenhet när du laddar smartphones som Galaxy S10 Plus. De håller ofta bara så länge, kanske hundra gånger för att sätta in och dra ut kabeln från telefonen. Du får ännu mindre ut av det om du använder en billig sladd. Ovanpå det, vem gillar att försöka rada upp kabeln med laddningsporten? Skulle det inte vara så mycket enklare att helt enkelt ställa Galaxy S10 Plus på en slags laddningsplatta och låta din enhet få en laddning över trådlöst? Nåväl, den goda nyheten är att du kan, och med den trådlösa laddaren!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

BelkinBelkin Boost Up Bold Wireless Charging PadKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Qi-certifierad snabbladdning trådlös laddningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Du kanske har hört eller sett trådlösa laddare tidigare, kanske till och med att de är långsamma. Med Galaxy S10 Plus kan du ladda över Qi snabbare än någonsin. Ställ din Galaxy S10 Plus på en trådlös laddningsplatta så kommer din telefon att börja juiceras direkt.

Är du inte säker på vad de bästa trådlösa laddarna är för Galaxy S10 Plus? Här är fem av våra bästa val.

Anker Snabb trådlös laddare

Anker kommer definitivt på tredje plats med sin Fast Wireless Charger. Om du letar efter en trådlös laddare som ger dig premium laddningsteknologi till en budgetprispunkt, kan Anker Fast Wireless Charger vara precis uppe i din gränd.

Den här är Qi-certifierad och sägs ladda enheter 10% snabbare än andra 5-watts trådlösa laddare på marknaden. Det är fortfarande långsammare än Samsungs egen trådlösa laddare, men är inte nära nära de höga kostnaderna. Ställ bara din Galaxy S10 Plus på den här dåliga pojken, och laddningen börjar nästan omedelbart. Som du kanske föreställer dig finns det en handfull säkerhetskretsfunktioner i den trådlösa dynan.

Samsung trådlöst laddningsstativ

Och som vår första utmanare kallas Samsungs trådlösa laddningspad som ett av marknadens bästa alternativ. Som sådan har den en hög prispunkt, men för dina Galaxy-enheter hittar du inte snabbare trådlös laddning någon annanstans. Detta är också en modern snygg trådlös laddare, vilket gör det till ett attraktivt tillägg till alla hem. Det är också ganska mångsidigt och fungerar som en konvertibel laddare. Du kan använda den i standardlägesläget, eller du kan växla över till ett stativ när du behöver hålla ett bättre öga på aviseringar och telefonsamtal. Den har utmärkt ventilationsplats för båda positionerna och fungerar väldigt bra vid avledande av värme.

Belkin Boost Up

För det andra, ange, Belkin Boost Up. Belkin är kanske inte ett namn som kommer att tänka på när du tänker på trådlös laddning; Boost Up är emellertid ett utmärkt alternativ till Samsungs eget trådlösa laddningsstativ. Det ger dig snabba trådlösa laddningshastigheter och sätter upp din Samsung Galaxy S10 Plus efter bara en liten stund när du satt på laddaren. Den kan leverera 10 watt kraft, men borde fungera lite snabbare än de flesta på marknaden just nu.

Det är också en av de snyggare enheterna på marknaden. Det finns i flera eleganta färger, inklusive den polerade vita som du kan se ovan. Det finns också i svart och till och med rosa.

Yootech trådlös laddare

Kommer upp på fjärde plats på vår nedräkning har vi en trådlös standardladdare från Youutech. Det är lite långsammare än de flesta, bara ger dig cirka 7, 5 watt laddkraft; det kommer dock fortfarande att sätta upp din Galaxy S10 Plus säkert och pålitligt. Trådlösa laddare kan vara dyra, så om du inte vill spendera massor av pengar på ett tillbehör som detta är alternativet från Yootech inte ett dåligt val.

Cubevit Snabb trådlös laddare

Cubevits egen snabba trådlösa laddare kan komma upp som sist på vår lista, men med en unik design kan den vara en av de mer attraktiva trådlösa laddarna i ditt hem. Den har fortfarande den cirkulära profilen, men har något lutande vertikala linjer placerade genomgående för att ge den ett strukturerat utseende. Det något du normalt sett inte ser på en trådlös laddare, men gör det ändå trevligt.

Cubevit kommer att ge dig 10 watt snabbladdningskraft för din Galaxy S10 Plus. Det är dock lite mindre kraftfullt när det gäller att ladda andra enheter, till exempel iPhone. Men med Qualcomm-chipset inuti Galaxy S10 Plus bör du inte ha några problem att föra din telefon från död till full på bara en liten stund. Dessutom säger Cubevit att de har optimerat sin laddare premiumkylning, eftersom det finns ventilationsöppningar i hela den trådlösa laddaren som är avsedda att sprida värmen för att hålla saker sval.

Dom

Det finns massor av trådlösa laddare på marknaden, men vi har valt ut fem av de bästa du kan köpa idag. Om du letar efter den snabbaste laddningen kan du inte gå fel med vad Samsung erbjuder i sin egen trådlösa laddningsplatta, eftersom den är utformad för att fungera särskilt för Samsungs serie Galaxy-produkter.

Har du en favoritladdare för Galaxy S10 Plus? Ljud av i kommentarerna nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

BelkinBelkin Boost Up Bold Wireless Charging PadKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Qi-certifierad snabbladdning trådlös laddningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.