5 bästa Torrent sökmotorer

Som ni vet är mycket innehåll helt enkelt inte tillgängligt med en snabb Google-sökning. Det finns mycket som Google vägrar att indexera eller visa i sin sökmotor, kanske för att innehållet inte är familjevänligt, eller att de inte vill betjäna webbplatser som vill ha upphovsrättsskyddat innehåll. Det finns många orsaker till varför de inte visar något, och de två är bara ett par; Men om du letar efter en väg runt det och vill ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll kan du använda en torrent-sökmotor.

Torrent sökmotorer är inte "riktiga" sökmotorer. Dessa är vanligtvis webbplatser där torrentfiler är värd, men har en sökfunktion som kan ge dig en lista över filerna på webbplatsen, eller en lista som är så nära dina söktermer som möjligt.

Så vilka torrent sökmotorer ska du använda? Låt oss dyka rätt in.

Var försiktig

Innan du engagerar dig i torrent-sökmotorer är det viktigt att inse hur olagligt nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll är. Din Internetleverantör kan se vad du gör när du surfar på Internet, varför du måste använda ett VPN när du använder en torrent-sökmotor. Vi här är The Droid Guy stöder verkligen inte nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll, eftersom det är fel och kan få dig i mycket problem.

Det är också värt att notera att vi ska visa dig fem av de bästa alternativen du kan använda idag; emellertid kanske de inte är tillgängliga imorgon. Torrent sökmotorer tas bort av regeringar hela tiden på grund av deras olagliga karaktär.

På toppen av att ta bort dem tar de också all information och kan se vem som använde webbplatsen (med IP-adress), så än en gång vill du vara försiktig.

Så utan vidare, här är de bästa torrent sökmotorer tillgängliga idag:

UTorrent Sök

UTorrent Search kommer in på nummer fem. Det är lite förvirrande vad den här sökmotorn kallas exakt på grund av skillnaden mellan sökmotorns namn och sidens URL; funktionen förblir emellertid densamma. Ange bara din fråga i sökrutan och tryck på Enter för att starta din sökning. Listan med sökobjekt visas på en annan sida, så nära din fråga som möjligt.

Torrentz2

Torrentz2 är en annan utmärkt torrent sökmotor. Det är i princip samma sak som den ursprungliga Torrentz-torrentmotorn, men sedan den togs ner har Torrentz2 tagit sin plats. Liksom andra torrent-sökmotorer anger du bara din fråga och tryckerEnter på tangentbordet. Torrentz2 är en av de snabbare torrent-sökmotorerna på marknaden och kan få resultat från över 60 miljoner torrenter på World Wide Web.

Torrents.me

Kommer som tredje på vår nedräkning har vi Torrents.me. Detta är ett av de mer funktionsrika alternativen på vår lista. Du kan skriva in en sökfråga i textfältet och trycka på Sök . Torrents.me låter dig sedan utesluta eller inkludera specifika torrentwebbplatser under sökningen, optimera din sökning för bästa resultat.

Torrentprojekt

Torrent Project kommer som nummer två på vår nedräkning. Det indexerar inte nästan lika många torrentfiler som Torrentz2; det har dock 10 miljoner filer som det indexeras. Som sagt, du borde få några ganska bra sökresultat som du nettofiler du faktiskt kan använda. Precis som de andra, skriv bara in din sökfråga och tryck på Sök eller tryck på Enter på tangentbordet.

The Pirate Bay

Till slut, som vårt första val, har vi The Pirate Bay, ett som nästan alla redan är bekanta med. Pirate Bay tas regelbundet av olika regeringar över hela världen, men det verkar alltid stiga upp från asken. Den har kraftfulla sökfunktioner inuti, och den har en massiv databas med filer som du kan ladda ner. Pirate Bay, som är lika populär som den är, är också en av de första webbplatserna som dyker upp på många andra sökmotorer. När det gäller att surfa på “Dark Web” går detta förmodligen den webbplats du har mest lycka med så långt det går till trovärda torrenter.

Dom

Dessa är de fem bästa sökmotorerna för torrent för att hitta filerna du letar efter, vare sig det är ett avsnitt från en TV-serie som just sändes eller för ett förlorat spel du ägde för många år sedan.

Har du en favorit torrent sökmotor? Ljud av i kommentarerna.