5 bästa Toronto tunnelbana karta app för Android

Precis som med alla större städer, kan Toronto metroområdet vara en björn att navigera. Trafiken är ganska tung, med alla som försöker komma till och från arbetet. Att inte ens nämna det stora antalet turister som besöker staden. Som sagt, många vill hellre använda TTC (Toronto Transit Commission) för att navigera i Toronto och dess närliggande städer. Det snabba transportsystemet är bara så mycket snabbare att använda sedan med bil, åtminstone i de flesta fall. Inte bara det, men det finns en handfull applikationer som hjälper dig att få den information du behöver om TTC, såsom ankomsttider, destinationer, servicevarningar och mer.

Är du redo att ladda ner en Toronto Subway Map-app på din telefon? Här är några av de bästa alternativen tillgängliga för dig idag.

My TTC - Toronto Transit Bus, Subway Tracker

Den första appen som vi tittar på, och en som definitivt ligger på femte plats, vi har My TTC, ett bra sätt att spåra både tunnelbana och busslinjer. Appen använder faktiskt Toronto Transit Commissions realtidsdata för att få TTC-ankomsttider inom appen. Det ger dig en riktigt bra idé när du behöver vara på din station eller buss. Det finns många funktioner som är inpackade i den här, som stoppspårning, ruttplanering, offlineanvändbarhet, spårning av buss- och gatubilar i realtid på en interaktiv karta, varningar om TTC-tjänster, busscheman och mer. Kolla in det själv på länken nedan.

Ladda ner det nu: Google Play

Toronto TTC Subway - Montransit

Kommer vi på fjärde plats har vi Toronto TTC Subway by Monstransit. Detta är en annan som hämtar sina realtidsdata från Toronto Transit Commission, så att du kan få en god uppfattning om ankomsttid, väntetid och destinationstider. Toronto TTC Subway är uteslutande för tunnelbanan, så du kan tyvärr inte se busstider. Det finns dock andra praktiska funktioner inuti appen, som att kunna se TTC-servicevarningar och varningar. Toronto TTC Subway har också en högupplöst interaktiv karta som du kan kamma igenom för att bättre se var du är och var du behöver vara. Den använder din telefons GPS för att visa dig exakta platser också.

Ladda ner det nu: Google Play

aMetro World Subway Maps

Gör en stor mängd resor? Då är det troligt att du inte vill fylla i telefonens lagringsutrymme med ett gäng stadspecifika transitapplikationer. Det är därför du kanske vill överväga något som aMetro World, en app som har en rad tunnelbana och tunnelbana kartor från hela världen. Det stöder Toronto också - välj bara staden du befinner dig i, så kommer du att kunna ta upp (och till och med ladda ner) en tunnelbanakarta för det metroområdet. Det finns mer än bara tunnelbana kartor - det finns busslinjer, tåg och annan information om transiteringssystem. Det finns en handfull andra extrafunktioner inuti, som att kunna planera dina egna rutter och titta på beräknade ankomsttider i stödda städer.

Ladda ner det nu: Google Play

Citymapper - Transitnavigering

Och kommer på andra plats - och tillfället en personlig favorit - är detta lätt ett av dina bästa val för att få information om transitering just nu. Det beror till stor del på att Citymapper har en ren och lätt att navigera användarupplevelse. Det är modernt och har en snyggare design än de flesta stadspecifika transitappar där ute. Som du kan förvänta dig har Citymapper alla vanliga transitmustar som buss-, tunnelbana- och tågrutter och realtidens avgångs- och ankomsttider. Om du vill tillåter du till och med att GPS-platsen kan se alla närliggande tunnelbanestationer och busstationer, vilket är praktiskt om du är ny i staden. Kör slut på data? Med Citymapper kan du till och med ladda ner kartor till din telefon för offline-användning.

Ladda ner det nu: Google Play

Transit: Transit-app i realtid av Transit App, Inc.

Citymapper är en personlig favorit, men Transit: Real-Time har ett par funktioner som sätter det på plats ett. För det första stöder Transit en hel del fler större städer än Citymapper gör, och du får fortfarande det rena användargränssnittet. Appen ger dig enkel reseplanering, punkt-till-punktnavigering och serviceavbrottsaviseringar, inte bara i det hektiska Seoul-metroområdet, utan även på andra platser över hela världen som du kan välja mellan på resor. Det är också en av de få enkla att använda transitappar med ett tydligt gränssnitt.

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Här har vi visat dig fem av de bästa Subway Map-apparna för Toronto metroområden. De Toronto-specifika apparna kommer att ge dig en lätt upplevelse som ger dig grundläggande information om Torontos snabba transportsystem. Men om du letar efter en övergripande stor användarupplevelse är funktionaliteten för Citymapper och Transit svåra att överföra - de är bara så mångsidiga och med rena användargränssnitt.

Har du din egen favorit transit app? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!