5 bästa telefontillbehör för Samsung Galaxy Note 8

En av de hetaste telefonerna från 2020 är Galaxy Note 8. Det är en stor telefon med många kapaciteter, en fantastisk kamera och fungerar till och med S-pennan, som kan göra så mycket och hjälpa dig att använda din nya enhet mer effektivt.

Med det sagt, när ny teknik kommer ut, kommer du troligtvis att behöva några nya tillbehör också. Medan Galaxy Note 8 fortfarande har det klassiska hörlursuttaget, om Samsung följer där tekniken lutar, kommer deras produkter så småningom inte att innehålla det, så det kan vara dags att hoppa på Bluetooth-bandvagnen om du ännu inte har tagit steget. Så idag delar vi med dig de 5 bästa telefontillbehören till din Galaxy Note 8.

Runsy Batteriväska

När du har planerat en lång dag är det sista du vill oroa dig för att din telefon dör. Även om den idén faktiskt inte låter så dåligt då och då, är det ibland viktigt att ha cellåtkomst, vare sig det är på en arbetsresa eller om du är ute ensam någonstans. Det är därför vi rekommenderar detta fantastiska fall av Runsy.

Det här fallet är ett batterifodral, så du kommer att hålla det på din telefon under alla de längre dagarna där du vet att du kommer att gå igenom ditt batteri som vatten. Det ger din telefon det extra boostet att ladda för din nästa aktivitet. Den här innehåller till och med en plats att hålla din S-penna utan att lägga till mycket onödig bulk i själva telefonen.

Mynt ES Tracker

Förlorar du ständigt din telefon? Kommer du inte ihåg var du satte ner det? Då kan denna lilla tracker-gadget vara just saken för dig. Du kan använda den med allt du själv tappar reda på. Dina nycklar, plånbok - vad som helst.

Nu fungerar det vanligtvis med en app på din telefon för att hitta ett annat objekt. Men när du trycker på knappen på spåraren fungerar den omvänd och telefonen börjar surras. Så vi rekommenderar att du förvarar denna tracker på en närliggande hyllan eller i en låda, så när du tappar din telefon vet du att trackaren är lättillgänglig.

Beats Pill +

En Bluetooth-högtalare av hög kvalitet är en av de bästa tillbehören du kan använda tillsammans med din telefon. Det finns så många saker du kan göra med det förutom att spela musik (även om det är bra också). Du kan lyssna på podcast, ljudböcker och med Beats Pill +, till och med svara eller ringa telefonsamtal handsfree.

Beats Pill + finns i fem färgalternativ att välja mellan. Det finns svart, grått och vitt och sedan en armégrön eller en ljusröd om du vill ha en färgfärg. Och en av de finaste funktionerna är att batteriet, när det laddas till dess fulla kapacitet, ska hålla i upp till 12 timmar.

Yoozen Selfie Stick

Selfie-stick ... slå inte dem förrän du försöker dem! Medan åsikter om dem är väldigt blandade, är de faktiskt bra att ha med. Om du någonsin försökt att få ett foto av hela din familj eller grupp vänner, vet du hur mycket av en kamp det kan vara att passa varje sista person i ramen. En selfie-pinne eliminerar det besväret, så ingen kommer att behöva titta tillbaka på fotot och undra var kusinen Joe var.

Men selfie-pinnar är inte bara för foton av människor. De kan också fånga fenomenala bilder på en resa eller aktivitet som du bara inte skulle kunna få på annat sätt. De håller också din telefon mycket säkert, så om det är ett riskabelt bild har du en större chans att faktiskt få behålla din telefon. Denna speciella av Yoozen kan passa för den större storleken på Note 8, medan några av de billigare inte passar varje telefon.

Ciqily Extra sladdar

Det finns inget värre än att bara ha en kabel att ladda din telefon med, för den är aldrig där när du behöver den, och det är mycket tryck att hålla reda på. Medan du har flera, vet du att du alltid har en någonstans, och du kan hålla dem i din bil, olika rum, på kontoret och så vidare.

Så för en extra sladd rekommenderar vi dessa av Ciqily eftersom det är ett paket med fem och kommer i ljusa färger så att de är extremt enkla att upptäcka på avstånd. De är vardera 6 fot långa och skyddade av en flätad nylon yttre utformad för att skydda själva sladden från regelbundet slitage. Och om du letar efter ett annat märke av sladdar, kom bara ihåg att de måste vara av typen C för att fungera med din Samsung Galaxy Note 8.

Dom

Detta är en bra lista med produkter och skulle helt uppmuntra dig att få dem alla. Men oavsett vad du bestämmer dig för att köpa för att använda din Note 8, hoppas vi att du berättar allt om det i kommentarsavsnittet.