5 bästa telefonfall för Samsung Galaxy Note 8

En av de dyraste telefonerna som finns idag är Samsung Galaxy Note 8. Faktum är att efter Samsung tillkännagav det och prissättningen avslöjades blev många överraskade. Det är verkligen inte en telefon som du vill släppa av misstag, särskilt eftersom den har en dubbla skärm; dessa kanter är mycket mer benägna att bryta, särskilt om telefonen skulle tappa på ett hörn. Med det i åtanke är det så viktigt att ha ett fall för din Samsung Galaxy Note 8.

ProduktvarumärkenamnPris

SpigenSpigen Rugged Armor Galaxy Note 8 VäskaKolla pris på Amazon

Tech21tech21- Not 8 Evo Wallet CaseKolla pris på Amazon

OtterBoxRobust skydd OtterBox Defender Skärmslös utgåvaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du inte har något fall ännu, följ med nedan så visar vi dig de fem bästa telefonfallen för Samsung Galaxy Note 8.

Spigen Rugged Armor

Ett fall du kanske vill överväga är Spigen Rugged Armor-fallet. Det erbjuder dubbelskiktsskydd för maximal säkerhet. Det första lagret är ett gummi-TPU-fodral som hjälper till att minska chocken för en droppe. Det andra lagret är ett hårt polymerhölje som är den främsta försvarslinjen för din Samsung Galaxy Note 8. Det är också ett ganska snyggt fodral - det har en snygg design av kolfiber, vilket ger en mer premium look.

Exakta utskärningar för dina taktila knappar innebär att det är superkänsligt att trycka på en knapp, vilket är helt motsatsen till vad de billiga knock-off-fallen erbjuder. För 11 dollar är det svårt att bli mycket bättre än detta i värde för pengarna.

Otterbox Defender

Om du letar efter det bästa skyddet du kan få kan du inte gå fel med Otterbox Defender-fallet. Normalt är det svårt att erbjuda detta allomfattande skydd på grund av de dubbla skärmarna Samsung erbjuder på sina enheter nu. Otterbox har dock lagat fram en speciell Defender för dessa telefoner och kallat den Screenless Edition.

Med Otterbox Defender får du 3-lagersskydd och håller telefonen säker mot repor, droppar, stötar och stötar. Gummiutskärningar ger dig tillgång till dina portar, men när du inte använder dem håller skyddet ut damm och grovt. Den enda nackdelen är att det här fallet är väldigt tjockt, så om du gör en hel del trådlös laddning, måste du ta saken från telefonen för att få en anständig laddning igång.

Samsung Galaxy Note 8 Glitter Case

Du kanske inte vill ha något så tjockt och enkelt. I så fall har vi ett smalt och gnistrande telefonväska för flickor. Det är ett rosa och gnistrande fall. Inuti fallet är faktiskt ett stycke superglitterpapper, så det kommer aldrig att förlora glitteret. Om du använder trådlös laddning alls måste du ta bort fodralet innan du sätter det på laddaren, eftersom fodralet har en kickstand, som är gjord av metall. Kickstället kan faktiskt rotera 360 grader, vilket är ganska unikt så långt fallet går.

Detta fodral erbjuds i massor av färger. Det finns rosaguld, blått, lila, violetta, rött, grönt, svartvitt och så mycket mer. Om du verkligen vill att din telefon ska lysa är detta fallet för dig.

Zizo Bolt

Nästa gång har vi Zizo-bulten. Detta fall medför dubbelt skydd. Det första lagret är ett gummi-TPU-fodral som förhindrar chock från att komma till din enhet vid fall. Därefter har du ett hårt och snyggt polymerskikt. Den levereras i en mängd olika färger och ger verkligen en cool look på din Samsung Galaxy Note 8. Den har också en böjd skärmskydd på hela skärmen. Det finns också en fast inbyggd kickstand som gör att du kan använda din telefon handsfree, oavsett om det handlar om filmer, video eller spel.

Galaxy Note 8 plånbok

Senast uppe har vi Galaxy Note 8 Wallet Case. Detta är ett läderfodral med full täckning. Ta bort det och du har en plats där du kan hålla upp till nio kort. Runt baksidan finns en blixtlåsficka, där du kan hålla alla kontanter och förändringar du har. Det har ett skal av hög kvalitet som är integrerat i läderet för att skydda din enhet mot droppar, stötar och stötar. Läderet finns i en mängd olika färger - ditt traditionella bruna läder, lila, svart osv.

Dom

Så, vilket fall ska du köpa? Om du vill ha fullständigt skydd rekommenderar vi att du hämtar Otterbox Defender eller Spigen Rugged Armor-fodralet. Zizo-bulten har också stort skydd, men det finns mycket mer på gång så långt som designen går som vissa kanske inte gillar. Det är dock ett snyggt fall. Om du behöver en plats för att hålla dina kort (och vill dike din plånbok), skaffar du Leather Wallet Case - det kan rymma alla dina kort och kontanter inga problem!

ProduktvarumärkenamnPris

SpigenSpigen Rugged Armor Galaxy Note 8 VäskaKolla pris på Amazon

Tech21tech21- Not 8 Evo Wallet CaseKolla pris på Amazon

OtterBoxRobust skydd OtterBox Defender Skärmslös utgåvaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.