5 bästa telefoner med mest RAM-minne 2020

Om du letar efter en snabb smarttelefon är ett av de element du bör tänka på hur mycket RAM-minne - mycket RAM låter dig köra flera applikationer, ha två applikationer öppna samtidigt och till och med växla mellan applikationer riktigt snabbt. Smarttelefoner som inte har mycket RAM är vanligtvis tröga och har problem med att köra en enda applikation på optimala nivåer i hastighet och stabilitet.

Telefon med mest ram

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S9 +569

HuaweiHuawei P20 Pro564, 95

OnePlusOnePlus 6469, 49

SonySony Xperia XZ2 Premium449, 99

MotorolaMotorola Moto G6 Plus217, 25

En telefon som har 1 GB RAM kan till exempel ha problem med att köra mer än bara själva operativsystemet. Om du kastar en app i mixen, kanske du märker att responstiderna är extremt trög. För en telefon med, till exempel, 4 GB RAM, har du inga problem med att köra den senaste versionen av operativsystemet, liksom ett par appar (till och med multifönsterappar) på en gång.

Så om du letar efter en telefon med mycket RAM-minne måste du följa med nedan. Vi har de bästa listade!

OnePlus 6

OnePlus 6 är en av de senaste smartphones på marknaden just nu, med en massiv 6, 28-tums skärm. Den har en upplösning på 2 280 x 1 080, så du får en av de bästa skärmarna på marknaden just nu. Men viktigast av allt, du får massor av RAM. Att driva detta odjur av en telefon är en Snapdragon 845-processor, stödd av hela 8 GB RAM. Detta innebär att du har gott om minne för att köra den senaste versionen av Android - Android 8.1 Oreo, huden på toppen OnePlus använder, liksom några av de mest krävande applikationerna.

Titta själv på telefonen nedan.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy S9 +

Därefter kan du inte gå fel med vad Samsung har att erbjuda i Galaxy S9 +. Den har en liknande skärm som OnePlus 6, som kommer in på 6, 2 tum med en massiv upplösning på 2 960 x 1 440. Det har lite mindre RAM än vad OnePlus 6 erbjuder, men du får fortfarande ett betydande belopp. Att driva den här telefonen är Samsungs egen Exynos-processor (eller Snapdragon 845 om du bor i staterna), som stöds av 6 GB RAM. Det är fortfarande gott om RAM för att köra Android Oreo, såväl som TouchWiz UI och massor av appar (du kan till och med använda dem som ett flerfönster)!

Motorola Moto G6 Plus

Därefter har vi Moto G6 Plus. Den har en mindre skärm än både OnePlus 6 och Samsung Galaxy S9 + på 5, 9 tum. Den har en upplösning på 2 160 x 1 080, så att du fortfarande får en skarp och tydlig skärm, vilket gör den perfekt för alla typer av media. Med det får du också alternativ på 64 GB och 128 GB intern lagring. Med det senare beloppet kommer Moto G6 Plus med en enorm 6 GB RAM, tillräckligt för att köra Android Oreo och alla dina favoritappar.

Huawei P20 Pro

Huawei gör också en imponerande telefon med gott om RAM; P20 Pro. Telefonen tillkännagavs i mars och lanserades en månad senare i april. Du får en massiv 6, 1-tums skärm med en upplösning på 2 240 x 1 080. Att driva den är Huawies egen Kirin 970-processor med hela 6 GB RAM. Och naturligtvis kommer konsumenter att älska 40-megapixel tri-kamera.

Sony Xperia XZ2 Premium

Den sista telefonen på vår lista är Sony Xperia XZ2 Premium. Den har en underbar 5, 8-tums skärm med en upplösning på 2 160 x 3 840 pixlar. Den har också en massiv pixeltäthet - hela 760 pixlar per tum. Att hålla lamporna på är en Snapdragon 845-processor, samma processor i de flesta av dessa telefoner. Du får också 64 GB intern lagring tillsammans med 6 GB RAM. RAM-minnet kommer att hålla operativsystemet och Sonys överlägg fungerar smidigt utöver så många applikationer som du vill öppna i bakgrunden.

Naturligtvis driver den skärmen massor av pixlar, men du behöver inte oroa dig för hur mycket smet du tappar för du får ett massivt 3 540 mAh-batteri. Detta bör hålla dig igång hela dagen.

Stängning

Som ni ser finns det många fantastiska telefoner på denna lista med en betydande mängd RAM. Om du vill ha telefonen med så mycket RAM som möjligt är valet uppenbart: gå för OnePlus 6. Inte bara är det en riktigt fin smartphone, men 8 GB RAM kommer att hålla saker och ting supermjuk och snabb. Som ett alternativ är Samsung Galaxy S9 + och Moto G6 Plus också bra alternativ.

Telefon med mest ram

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S9 +569

HuaweiHuawei P20 Pro564, 95

OnePlusOnePlus 6469, 49

SonySony Xperia XZ2 Premium449, 99

MotorolaMotorola Moto G6 Plus217, 25